Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Blokhus

Feriebyen Blokhus ligger ved en af de smukkeste strande i Danmark

Engang var Blokhus et lille fiskerleje, som efterhånden har udviklet sig til indbegrebet af sommerhusudlejning og badeferie ved den jyske nordvestkyst, med hundredvis af private sommerhuse. Blokhus er i dag en af de mest populære feriebyer i Danmark og det skyldes nok kombinationen af den smukke natur, bredde sandstrand og de mange sommerhus områder.

Naturen i Blokhus i Nordjylland

Naturen omkring Blokhus er meget afvekslende, hvor klitter, hedelandskab, skov og plantager præger landskabet, f.eks. Blokhus Klitplantage, det største beplantede klitområde på hele 642 hektar hvor private sommerhuse ligger i små klynger. Området er perfekt til vandre-, cykel- og rideture, da mange af stierne er afmærkede og man kan leje både heste og cykler lokalt. Stranden ved Blokhus er et kapitel for sig, den brede og smukke sandstrand med de karakteristiske hvide badehuse, der er placeret lige foran klitterne, indbyder både til en tur i bølgerne, solbadning, og surfing. Ofte møder man glade feriegæster, der har hunden med i sommerhus, som spadserer op og ned af stranden med deres hunde. Stranden i Blokhus kendetegnes også ved at man kan køre direkte på stranden og ned til vandet i sin bil, ja man kan faktisk køre hele vejen til Løkken. Selv fiskehandleren kører ned på stranden for at sælge sine friske fisk, og er der noget bedre end at få friskfanget fisk til aftensmaden, når man bor i sommerhus?

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Det er meget almindeligt at private sommerhuse i Blokhus udlejes gennem steder som sommerhusudlejning.com. Ligegyldigt om man vil have, store luksus sommerhuse tæt på vandet, eller små hyggelige sommerhuse, der ligger mere isolerede, tilbyder Blokhus begge dele, og Sommerhusudlejning.com har sommerhuse i alle størrelser og prisklasser med forskellige beliggenheder. Et sommerhus i Blokhus er et godt udgangspunkt for enhver ferie, da man ligger godt i forhold til de mange attraktioner i området, og fordi man selv bestemmer farten. Mange af de private sommerhuse i Blokhus er igennem de senere år blevet renoveret og moderniseret, så mange af de ældre billige sommerhuse er nu blevet meget attraktive. Det er dog stadig muligt, at finde et billigt sommerhus, hvilket ikke mindst gælder udenfor højsæsonen. Tag 14 dage eller mere, og der er masser af billige sommerhuse med rabat. Vores Last Minute sommerhusudlejning i Blokhus er også meget populært, hvor det kortfristet oftest er muligt, at finde et billigt privat sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner ved Blokhus

Ingen ferie i sommerhus uden god mad og musik. Blokhus byder på en masse kulturelle aktiviteter og en række restauranter til enhver smag. De fleste forretninger og restauranter befinder sig omkring torvet midt i byen, og inkluderer Fiskerestauranter, pizzeriaer og frokostrestauranter med lørdagsjazz. Om sommeren danner torvet i Blokhus også centrum for mange arrangementer, her er bl.a. popkoncerter og loppemarkeder og lige udenfor byen er den årligt tilbagevendende sandskulpturfestival, og ikke langt derfra i Hune ligger lysstøberiet Blokhus Lys og Anne Justs Have en 7500 kvadratmeter stor anlagt have med café og blomstersalg. Når man bor i sommerhus og gerne vil lave mad hjemme, har Blokhus’ tre supermarkeder, lige ved torvet ligger Dagli’ Brugsen og lige udenfor Blokhus, i Hune finder I Aldi og en Spar købmand.

Vil man kombinere ferien i Sommerhus med golf, ligger Blokhus Klit Golf Center, en 18-hullers golfbane som udfordrer selv den bedste kun 2 km. fra byen. For familien er Fårup Sommerland med flere end 50 spændende forlystelser ikke til at komme udenom. Parken hører til de 5 bedste i verden og her kan man bl.a. prøve Danmarks største rutsjebane og vandland. Trænger I til afveksling når I bor i sommerhus, er der masser af udflugtsmuligheder, bl.a. Jesperhus Blomster park på Mors, Nordsømuseet og Family Fun Park i Hirtshals og Storbyoplevelser i Aalborg. Det tager 30 minutter at køre fra Blokhus til Aalborg, hvor det store udvalgt af butikker og specialforretninger indbyder til shopping i stor stil, bl.a. i Aalborg Storcenter med hele 65 forretninger. Aalborg byder også på flere attraktioner når man er på ferie i sommerhus, bl.a. International Kunst, Zoologisk have og museer mm.