Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tranum

Badestranden ved Tranum hører til de bedste strande i Europa

Det flotte område med mange sommerhuse ligger i den sydlige del af Jammerbugten mellem Slettestrand og Rødhus. Her ved Nordvestkysten er der mange kunstnere der lader sig inspirere af det særlige lys. Mange malere og kunsthåndværkere er flyttet til Tranumegnen. Hvorfor ikke besøge nogle af de mange gallerier, keramikværksteder eller glasblæsere ved Jammerbugten? Nogle fiskere trækker stadig deres fiskerbåde på Tranum Strand. Selve landsbyen Tranum ligger nogle få kilometer inde i landet. Når man bor i et privat sommerhus ved Tranum Strand, er der mulighed for at købe de mest nødvendige ting i den lokale købmandsforretning i Tranum. Til handelsbyen Brovst er det kun få kilometer og her er der gode muligheder for indkøb. Her kan man også spise på restaurant eller besøge en café. Hvis man gerne vil gå på shopping, så kan man gøre det i storbyen Aalborg, hvor der er et stort indkøbscenter i Skalborg og flere gågader i byens centrum.

Naturen i Tranum i Nordjylland

Her ved Jammerbugtens kyst skal man opleve de smukke solnedgange der er forskellige for hver aften. Man kan også nyde en vandretur gennem Tranum Klitplantage eller plantagerne ved Svinkløv og Slettestrand, hvor det er muligt at observere hjorte og andre rådyr. Naturområderne Fosdalen og Langdalen dækker området indtil den 66 meter høje bjergskråning Lien. Man kan tydeligt se, hvordan gletsjere fra den sidste istid har formet landskabet. Det 6000 hektar store naturområde Vejlerne er et meget populært udflugtsmål hos feriegæsterne, der bor i sommerhus ved Tranum Strand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Badestranden ved Tranum hører til de bedste strande i Europa. Her kan man nyde den friske havluft, Nordsøens bølger og hedelandskabet bag klitterne. Selvfølgelig vejer også her det Blå Flag. Ved Tranum Strand, hvor der kun er få sten, sørger klitterne med strand græs for læ mod vinden. Kystområdet ved Tranum Strand er hovedsageligt et område hvor private sommerhuse bliver udlejet til turister gennem sommerhusudlejning.com. Vores sommerhuse ligger malerisk placeret i klit- og hedelandskabet. Som regel ligger såvel billige sommerhuse som større luksus sommerhuse i gåafstand til stranden. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Tranum med deres bedste ven. Find et billigt sommerhus i Tranum, ved at vælge vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Foruden de gode bade- og aktivitetsmuligheder er stranden især egnet til surfing. Ved den nordlige del af Tranum Strand er der 2 bunkere fra 2. Verdenskrig. Feriegæster som vælger sommerhusudlejning nyder at besøge galleriene og kunsthåndværkerne i området. Et besøg hos Lysstøberierne Ejstrup Lys, Tranum Lys og Glas og Raku Galleriet i Telling kan godt anbefales. Der er også mange aktiviteter som bowling, spadsereture, cykling, golfspil, ridning, shopping og lystfiskeri. Fuglefjeldet Bulbjerg er det eneste af sin art i Danmark og ovenpå fjeldet er der et bunkermuseum. Deroppe fra har man en fantastisk udsigt over kystlandskabet og områder med sommerhuse. Også det restaurerede Svinkløv Badehotel er et besøg værd. Hotellet med restaurant har en malerisk beliggenhed lige ved Svinkløv Strand. Man kan også besøge det imponerende Kokkedal Slot ved Brovst. Aalborg Zoo er især for børnene et oplagt udflugtsmål. Forlystelses- og Blomsterparken Jesperhus, på øen Mors, er en oplevelse for hele familien. Vil man gerne lære mere om naturen her i den sydlige del af Jammerbugten, så skal man besøge Naturcenter Han Herred ved Fjerridslev. Hvis man bor i sommerhus ved Tranum Strand er der ikke langt til Højriis Slot, som er en herregård med et flot parkanlæg og mange aktiviteter.