Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vangså

Vangså er et lille, men hyggeligt område med billige sommerhuse på Jyllands vestkyst

Midt i Nationalpark Thy, med kun 6 km til surfområdet Klitmøller og 10 km til feriebyen Vorupør, ligger det dejlige sommerhusområde Vangså meget attraktivt ud til Vesterhavet. Her finder I en god og bred badestrand, masser af klitter, fred, ro, frisk havluft og dejlig natur. Stranden og de bagvedliggende plantageområder indbyder til ferie i sommerhus, solbadning, beachvolley, sandslottebyggeri, vandreture og ophold i det fri. Plantagerne har et rigt fugleliv og indeholder bl.a. flere gravhøje fra bronzealderen. Vangså er et ideelt feriested for fugle- og naturelskere samt kulturelt interesserede. Der findes indkøbsmuligheder og spisesteder i området, og den nærmeste større by er Thisted, som ligger 22 km mod øst. Dér har I rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Her i Vangså er i tæt på naturen, og kun en kort køretur væk fra feriebyer og seværdigheder. Nationalpark Thy, Fuglereservatet Vejlerne, Museumscenter Hanstholm, Thy Go-kart Center, Fun & Play Golf Thisted, Lodbjerg Fyr, Ballerum Put & Take mod øst, Faddersbøl Mølle, Nordsø Akvariet Nr. Vorupør, Vorupør Museum og hundeskoven ved Faddersbøl befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Vangså.

Naturen omkring Vangså ved Jyllands Vestkyst

Vangså er omgivet af Nystrup Plantage i nord og Nordvestjysk Golfklub i øst. I sydlig retning befinder Tvorup Klitplantage sig og mod vest ligger Vesterhavet. Området er rigt på gravhøje fra bronzealderen, som især findes i Vandet Plantage og Nystrup Klitplantage. Ferieområdet Vangså ligger midt i Danmarks første Nationalpark. I Nationalpark Thy kan I udforske det 244 kvadratkilometer store naturområde, bestående af søer, moser, vandløb, klitter, bøgeskov og fyrreskov til fods eller på cykel. I området omkring Klitmøller oplever I på jeres vandreture den barske natur, det vilde klitlandskab, søen Vandet Sø med et rigt dyreliv. Hansted-Reservatet som er et vildtreservat, strækker sig helt til Hanstholm. Lystfiskere kan gøre en god fangst i Vandet Sø, i Nors Sø, i et af vandløbene eller en af fiskesøerne i området. Der ligger en fiskesø lige vest for Vorupør og Ballerum Put & Take øst for Vangså. Men I kan også tage med en fiskekutter fra Hanstholm på havfiskeri til ”Det Gule Rev”. Fuglefjeldet Bulbjerg er det eneste af sin art i Danmark og ovenpå fjeldet er der et bunkermuseum. Besøg Limfjordscentret i Doverodde som er en 150 år gammel, men meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger. Besøg ”Fur Fossiler 55.000.000 år”, som er et naturhistorisk museum med en enestående samling af gamle fossiler fra moleret på Fur. Museet guider jer gennem det fantastiske landskab og tilbyder en række aktiviteter som naturvandringer og naturværksted.

Billige sommerhuse ved Nordjyllands vestkyst

Det er nemt at finde et billigt sommerhus i Vangså, og de ligger spredt i et 1,5 km bredt område bag klitterne og den brede, fine sandstrand. I vil se, at et sommerhus her befinder sig på delvis åbne og delvis indhegnede sommerhusgrunde med buskads. Typisk for området er, at en feriebolig ofte er i træ og har græstag, så disse falder godt ind i naturen i Nationalpark Thy. Vores sommerhuse er indrettet på en sådan måde, at disse dækker feriegæsternes behov og danner et godt udgangspunkt for udflugter til aktiviteterne i Thy. Selvom alle private sommerhuse er indrettet efter ejerens smag med møbler, gode senge, havemøbler og køkkenudstyr, så er der alt det I har brug for til en vellykket ferie. Mange private ferieboliger i Thy er i de senste år blevet moderniseret og fremstår med moderne udstyr. Flere og flere sommerhuse har nu også internetforbindelse, hvilket også gælder selv billige sommerhuse. Her i området har I mulighed for at holde en Miniferie eller leje et sommerhus på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. I kan også vælge en 14 dages Sparferie udenfor højsæsonen, hvor I hos sommerhusudlejning.com kan opnå gode rabatter. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus på Thy, kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et privat sommerhus som er egnet til et ophold med hund.

Aktiviteter og seværdigheder i nærheden af Vangså

Thy er rig på naturoplevelser, interessante museer og gallerier med spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis. Vorupør ligger kun 10 minutters kørsel fra Vangså. I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskere. Kør 18 km mod nord og besøg Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren. Det er Nordeuropas største bevarede fæstning med over 50 bunker fra 2. Verdenskrig, som var en del af Altlantikwall. I kan køre med feltbanen rundt på området. På museumsområdet kan I desuden opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. I byen Thisted inviterer butikker, gallerier, restauranter og keramikværksteder til en shoppingtur. Thisted Museum, Thisted Kirke og Thisted Bryghus er også et besøg værd. Bulbjerg er et 47 m højt fuglefjell, som vender ud mod Jammerbugten. Klinten er en stor naturattraktion, fordi den er Danmarks eneste fuglefjeld. På toppen findes en bunker fra 2. verdenskrig med en lille udstilling om de tyske bunkeranlæg. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. På den smukke Limfjordsø Mors ligger familieparken Jesperhus Blomsterpark med masser af aktiviteter, en dyrepark, blomsterpark og badeland. Besøg også Klitmøller Røgeri og Café Conrad i Klitmøller. Niels & Sinnes Fiskerestaurant i Vorupør og Vorupør Lys venter også på jeres Besøg. I Førby Sø lige udenfor Vorupør mod øst, er der god mulighed for lystfiskeri. Se efter træskiltet som ligner en gedde. Tag på ferie i sommerhus midt i naturen ved vestkysten, og brug ferieområdet Vangså som base.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Vangså Sommerhus, Vangså

   Reg.nr.: 17-1705

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vangså Sommerhus, Vangså

   Reg.nr.: 17-1703

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3