Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vigsø

Vigsø er et lille og hyggeligt feriehusområde i Vigsø Bugt, 9 km øst for Hanstholm.

Vigsø er beliggende i Thy, lige ved en dejlig badestrand med flere bunkers, dejlige naturområder med klitplantager og hedearealer, og tæt ved Hanstholm. Vigsø er en ideel feriedestination for lystfiskere, naturelsker og familier med børn. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Hanstholm finder I gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder, aktivitetsmuligheder og spændende seværdigheder.

- Vigsø

Besøg det tidligere fiskeleje Hanstholm, som i dag er en moderne handelsby. Byen har en aktiv fiskerihavn (en af landets største fiskerihavne, en stor færgehavn med forbindelser til Norge, Shetlandsøerne og Færøerne, gode indkøbsmuligheder i Hanstholm Centret samt flere spisesteder og kulturelle tilbud (9 km).
Besøg Hanstholm Fyr fra 1843, som er Danmarks kraftigste og højst beliggende fyrtårn, og nyd den flotte udsigt fra toppen af fyret. Ved fyret finder I en sidebygning, som rummer et museum om havnebyggeri og kystfiskeri.
En del af Museumscenter Hanstholm er Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv.
Bulbjerg er en 47 m høj kalkklint, som er beboet af havfugle, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld. Bulbjerg ligger ca. 11 km øst for Vigsø.