Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Saltum

Saltum Strand ligger midt i plantageområdet ved Jammerbugten

Saltum Strand er et flot område med private sommerhuse, der ligger i trekanten mellem Blokhus, Brønderslev og Løkken. Byen Saltum ligger ca. 4 Kilometer fra Saltum Strand. Her er der et Euro Spar supermarked, et bageri, et Pizzeria, bilværksteder, flere gallerier og et egnsmuseum. Byerne Brønderslev og Aalborg har meget gode indkøbsmuligheder. Den brede sandstrand ved Saltum Strand er omgivet af klitter og plantager, og derfor meget populær indenfor sommerhusudlejning. Man må godt køre med bilen på stranden. Saltum har en god beliggenhed i forhold til fiskesøer, golfpladser og seværdigheder i området. Når man bor i privat sommerhus ved Saltum Strand står solbadning, vandreture, beachvolley og sandslottebyggeri på programmet.

Naturen i Saltum Strand i Nordjylland

Saltum og Saltum Strand er omgivet af marker, plantager og klitlandskab. Lige udenfor Saltum ligger Nols Sø, som er et smukt og rekreativt område. Mellem Saltum Strand og Grønhøj Strand ligger naturreservatet Lille Norge, som indbyder til vandreture. Fra Udsigtspunktet Guldagerhøj har man en fantastisk udsigt over en stor del af Jammerbugten. Overalt i området er der markerede vandre- og cykelruter. De fleste steder ved Jammerbugten er der også markerede ridestier, og mange steder er der hesteudlejning. I Rhododenron Parken i Brønderslev kan man se disse smukke blomster i alle farver. Når man bor i sommerhus ved Saltum Strand, bor man midt i naturen, og ofte oplever man at der står et rådyr i haven eller på vejen. Også mange fuglearter holder til her.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her hvor det Blå Flag vejer ved stranden bor feriegæsterne i privat sommerhus eller på campingplads. De fleste private sommerhuse som bliver udlejet gennem Sommerhusudlejning.com har en malerisk beliggehed mellem klitter med strand græs og havtornbuske. Området med sommerhuse ligger ved Saltum Strand lige bag klitter ved stranden. Derfor ligger de fleste sommerhuse i gåafstand til stranden. Ofte er vores sommerhuse med stråtag eller græs, således at disse sommerhuse falder godt ind i naturen. Sommerhuse findes også her i mange forskellige størrelser, hvor det er nemt, at finde et billigt sommerhus til ferien. De fleste sommerhuse er standardhuse, men der er også luksus sommerhuse med pool, spa og sauna. Vi anbefaler at tjekke vores Last Minute, hvor I ofte kan finde billige sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner

I byen Saltum bliver der i maj måned afholdt det årlige Uldfestival. I en radius af 17 km omkring Saltum er der to golfbaner og mindst 3 fiskesøer. Der er en golfbane i Blokhus og en i Løkken. Når man fra Saltum kører mod Løkken ligger der på venstre side en fiskesø, fodboldgolf og en krolfbane. Det er ikke kun når der er dårligt vejr, at feriegæsterne lokkes til Action House i Løkken med gokarts, bowlingbaner, lasergame, paintball, autoscooter, internetcafé, restaurant og diskotek. I området er der også et badeland med 40 meters rutsjebane, børnepool, spa, sauna og wellness-center. Forlystelsesparken Fårup Sommerland, som hører til de 5 bedste i verden, ligger med sine 50 forlystelser kun 2 km fra Saltum. Fra Saltum er det muligt at tage på udflugt til havnebyen Aalborg. Denne storby har mange museer, flere gågader og mange patricierhuse. I Aalborg kan man få hele dagen til at gå med shopping, museumsbesøg eller et besøg i Zoo. Byer som Hirtshals med Nordsømuseet og Oceanarium og skagensmalernes by Skagen er et besøg værd. Hvad med at besøge Nordeuropas største loppemarked, som afholdes hvert år i begyndelsen af højsæsonen i Hjallerup? Det er en oplevelse for hele familien. De fleste aktiviteter og seværdigheder ligger i en gunstig afstand omkring områderne med sommerhuse. Derfor er det muligt at opleve noget for enhver smag. Sommerhusudlejningen.com oplyser gerne om mange flere aktiviteter og seværdigheder omkring Saltum Strand i Nordjylland.