Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kjul

I Kjul kan I holde en afslappende ferie i sommerhus ved skov og strand

Ferieområdet Kjul ligger kun få km nordøst for Hirtshals i Nordjylland, og er kendt for sommerhusudlejning. Ud for Kjul Strand ligger flere vrag som stammer fra en tid hvor der var skudehandel mellem Jammerbugten og Norge. Kjul er et ideelt feriested for dem, der gerne vil holde ferie i naturskønne og fredelige omgivelser. I har i området mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus i Kjul. I havnebyen Hirtshals som byder på en del butikker og specialforretninger samt spisesteder, seværdigheder og mange aktiviteter, har I gode Indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen omkring Kjul i Nordjylland

Ferieområdet Kjul har en smuk beliggenhed midt imellem Uggerby Plantage i øst og skovområdet Lilleheden Klitplantage i vest. Når I går på skovtur, kan I gennem stisystemet gå fra Uggerby Plantage hen til Lilleheden Klitplantage og indtil Hirtshals by. Hirtshals Golfklub har sin flotte bane lige syd for jeres sommerhus i Kjul. På jeres spadsereture ved strandene omkring Tornby og Hirtshals, har I gode muligheder for at finde flinteøkser og spydspidser fra stenalderen, fordi den over 500 ha store Tornby Plantage har ved kysten dybe indskæringer og et bredt bælte af den let ophøjede havbund fra stenalderen. Oplev Uggerby Å som snor sig gennem det smukke landskab fra Sindal, gennem Bindslev og videre til Tversted og Vesterhavet og tag en sejltur fra Uggerby, hvor I kan leje kano til jeres udflugt.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusområdet Kjul Strand finder I ca. 5 km nordøst for havnebyen Hirtshals. Mange af de forskellige sommerhuse i Kjul ligger godt beskyttet i en fredet klitplantage. En del lystfiskere holder deres ferie i sommerhus ved Kjul på grund af de gode muligheder i området. I kan leje private sommerhuse til lave priser i Nordjylland gennem sommerhusudlejning.com, som er specielt indrettet til lystfiskere med renseplads og kummefryser. Det behøver ikke at være dyrt at bo i sommerhus i Nordvestjylland. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus til hele familien også om sommeren. Flere sommerhuse til gunstige priser er udstyret med brændeovn, grill og legeredskaber til børnene, og er dermed en perfekt ramme for en succesfuld ferie. I Kjul finder I også flere luksus sommerhuse, hvor I udenfor sæsonen ofte kan leje et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

I området omkring Kjul Strand kan I besøge et keramikværksted med brugskunst og stentøj samt billedhuggeren Stinne Teglhus, som arbejder på sit værksted med at forme sten. Handelsbyen Hirtshals byder på en stor havn, gode indkøbsmuligheder, spisesteder, caféer og seværdigheder. Det kan godt svare sig at forcere de 144 trin i Hirtshals Fyr, som fører jer op i 35 m højde. Fra toppen af fyrret har I en storslået udsigt over Vesterhavet, strandområderne og baglandet. Nordsømuseet i Hirtshals er kendt for at være Europas største saltvandsakvarium på hele 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve de 60 forskellige fiskearter, der findes i hele Nordsøen. Nogle fisk må I endda røre ved. I Hirtshals kan I desuden besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri, som er et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. Besøg også det spændende Ørnereservat ved Tversted, som ligger få km fra Kjul og se de imponerende rovfugle flyve deres runde gennem luften. Det Gl. Bindslev Elværk har siden 1920 og helt frem til 1968 har produceret jævnstrøm kun ved hjælp af den vandrige Uggerby Å. Når I bor i sommerhus i Kjul, skal I køre en tur til Tornby for at opleve den 200 år gamle Købmandsgård, som er en skudehandelsgård, der er indrettet med inventar fra 1860. Duften af friskmalet kaffe, røgvarer, ost og sæbe sender jer på en tidsrejse tilbage i tiden. Grenen som ligger nord for Skagen er Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Det er en fascinerende og desuden gratis oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og og se bølgerne fra de to have møde hinanden. Når I fra jeres private sommerhus kører en tur til Skagen, skal I gøre holdt undervejs og besøge det 2 kvadatkilometer store og 35 meter høje ørkenlandskab Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit. Den kunne ikke standses med tilplantning, og flytter sig næsten 15 m mod nordøst for hvert år. På sydvestsiden efterlader den en stor stenørken. Som I kan se, er der store oplevelser med ferie i sommerhus i Kjul i Nordjylland.