Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tornby

Sommerhusområdet Tornby er et familievenligt feriested i Nordvestjylland

Byen Tornby med det store område fyldt med private sommerhuse er et roligt og familievenligt feriested i Nordvestjylland. Den ligger ved landevejen mellem Hjørring og Hirtshals. I denne tidligere landsby har I gode muligheder for at købe ind til jeres sommerhus. I Havnebyen Hirtshals har I rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder med supermarkeder og en del specialforretninger, bibliotek, postbutik, apotek og banker. Ved fiskerihavnen kan I også købe frisk fanget fisk. Badestranden og det store sommerhusområde Tornby Strand ligger kun 1 km fra Tornby. Det store område med sommerhuse ligger i gåafstand til stranden, og derfor er sommerhusudlejning en yndet ferieform i Tornby. Her i klitterne finder I altid en god plads i læ for vinden.

Naturen i Tornby i Nordjylland

Det flotte klitlandskab omkring Tornby indbyder til spadsereture. Biler må godt køre på stranden ved Tornby. Den over 500 ha store Tornby Plantage har ved kysten dybe indskæringer og et bredt bælte af den let ophøjede havbund fra stenalderen. Derfor har I gode muligheder for at finde flintøkser og spydspidser fra stenalderen ved strandene omkring Tornby og Hirtshals. Mange Windsurfere vælger at leje deres sommerhus ved Tornby, fordi vind og bølger her ved kysten er ideelle for Windsurfing. En del feriegæster kører med deres surfbræt på tagbagagebæreren direkte på stranden. Men også en del Paraglidere flyver deres cirkler over Vesterhavskysten. Om aftenen kan I fra stranden opleve den skønneste solnedgang.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De mange private sommerhuse der ligger på flotte naturgrunde er meget forskellige. Vores sommerhuse ved Tornby Strand har en malerisk beliggenhed bag klitterne, og selv disse sommerhuse er meget forskellige. Man møder små hyggelige, billige sommerhuse til 2 personer, og luksus sommerhuse til 10-12 personer med spa, sauna og pool. Der er sommerhuse for enhver smag og budget. Et ferieophold i sommerhus ved Tårnby sammen med jeres børn eller hund, er en afslappende ferie i naturen. Her er der frihed til standture, boldspil, grillmad og solbadning. Fordelen ved et sommerhusudlejning ved Tornby Strand er, at man selv bestemmer hvornår man vil spise, hvor længe man vil sove, og hvor man vil køre hen, og så kan man jo køre direkte til døren og til stranden. Har I pakket og bestemt jer for sommerhusudlejning, kan I nemt finde et billigt sommerhus i Tornby med vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Her ved Nordvestkysten har lystfiskere gode betingelser. I kan fiske fra stranden eller fra molen i Hirtshals. Men også vandløbet Uggerby Å og områdets fiskesøer er meget populære. Havnebyen Hirtshals befinder sig kun få km fra Tornby. Byen har tidligere været en vigtig fiskerihavn, som efterhånden har udviklet sig til en Ferieby. Fra færgehavnen kan I med den hurtige bilfærge sejle til Norge. Glæd jer til et besøg i Oceanarium i Hirtshals. I Danmarks største saltvandsakvarium kan I se de 60 forskellige fiskearter der findes i Nordsøen. Besøg også det spændende Ørnereservat ved Tversted og se dsse imponerende rovfugle flyve deres runde gennem luften. Fra Hirtshals Fyr har I en fantastisk udsigt over kystområdet og Vesterhavet. Ferieområdet Nordjylland byder på en masse gratis oplevelser, når I har valgt sommerhusudlejning: Oplev Universitarium på Utzon Center i Aalborg. Hvert år laver studerende fra Aalborg Universitet en masse eksperimenter og forsøg, som I kan være en del af. Besøg det Gl. Bindslev Elværk som siden 1920 og helt frem til 1968 har produceret jævnstrøm kun ved hjælp af den vandrige Uggerby Å. Tag på udflugt med færgen fra Frederikshavn til den smukke Kattegatø Læsø og besøg blandt andet Læsø Saltsyderi. I rekonstruerede træhytter på Læsø kan I opleve hvordan man udførte det ældgamle håndværk med at syde og udvinde salt på øen siden middelalderen. Saltet er i en sådan kvalitet, at det biver mere og mere efterspurgt. Eller tag en tur fra jeres private sommerhus til den Gl. Købmandsgård i Tornby. Den 200 år gamle skudehandelsgård er indrettet med inventar fra 1860. Når man træder ind i den gamle butik dufter det af friskmalet kaffe, røgvarer, ost og sæbe. Her kan I også købe egnens specialiteter og se Snapsestuen samt en lille udstilling. Se også Minibyen Sæby, som viser et model 1:10 af Sæby som den så ud i 1900. Frivillige borgere er ved at genskabe deres smukke by i det arbejdende værksted. Besøg Bolcheriet i Løkken og se hvordan man fremstiller de søde sager i en gammeldags arbejdende bolsjekogeri.