Sommerhusudlejning Thise

Udvalg: 1-5 sommerhuse

Den lille landsby Thise byder på fred, idyl og smukke naturomgivelser.

Familie på ferie i dansk sommerhus.

Thise er en lille landsby, som ligger hyggeligt, landligt og naturskønt et stykke bag Vesterhavets kyst. Her er I omgivet af stilhed og uspoleret natur, og omgivelserne indbyder til vandre-, cykel- og rideture samt afslapning. På grund af den centrale placering bag den Nordjyske vestkysts dejlige badestrande er der kun kort afstand til hav, seværdigheder og større byer fra Thise.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 10 km herfra byder Brønderslev på gode indkøbsmuligheder samt flere spisesteder.

Seværdigheder - Thise

Hedelund i Brønderslev er Nordeuropas største rododendronpark med tusindvis af buske, fordelt på mere end 125 arter, og i sommerperioden kan I opleve en enestående blomsterpragt her (10 km).
Bag den hyggelige turist- og badeby Løkken (11 km) kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180'erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (12 km).
Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude - en 90 m høj bakkeø, der menes skabt af indlandsisen, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt (17 km).

 
e-mærket
Kontakt os
Tlf.: 9696 5656
info@sommerhusudlejning.com

Mandag - fredag 9-18
Trustpilot
Trustpilot
Facebook
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif