Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Slettestrand

Slettestrand ligger midt i den enestående og fredede natur i Jammerbugten

Slettestrand ligger i den sydlige del af Jammerbugten kun 10 km nord for Fjerritslev, og er hjemsted for en del sommerhusudlejning. Det er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, I møder i Danmark, tæt ved Nationalpark Thy. Ved den dejlige badestrand ligger en nedlagt redningsstation og tæt derved trækker kystfiskerne stadig deres både op på stranden hver dag efter en lang fisketur. I byen finder I nogle spisesteder og en købmand, hvor I kan købe ind til jeres planlagte ferie i et privat sommerhus. Handelsbyen Fjerritslev som kun ligger 10 km bag kysten, byder på gode indkøbsmuligheder samt en del spisesteder og seværdigheder. Den betagende natur har tiltrukket mange malere og kunsthåndværkere, som er flyttet til området. Besøg dem i deres gallerier og værksteder.

Naturen i Slettestrand i Nordjylland

For naturelskere er Slettestrand og området omkring det helt ideelle rejsemål. Her finder I en dejlig badestrand med lidt småsten samt rolige og naturskønne omgivelser. Nyd de flotte solnedgange her ved kysten, som kan være i de smukkeste farver. Besøg Han Herred Naturcenter i Fjerritslev, hvor I kan lære en masse om områdets flora og fauna. Kun få km fra Slettestrand ligger Naturområderne Fosdalen og Langdalen som strækker sig helt hen til den 66 meter høje bjergskråning Lien. Man bliver imponeret over, hvordan naturens kræfter har dannet dette smukke bakkelandskab. Det store fuglereservat Vejlerne ligger lige vest for Fjerritslev, hvor ornitologer kommer til fra nær og fjern for at studere det spændende fulgeliv. Det er en del af den store Nationalpark Thy. I den nordlige del af Nationalparken ligger det 47 meter høje fuglefjeld Bulbjerg kun få kilometer fra Lild. Det er Danmarks eneste fuglefjeld, hvor rylen, som er Danmarks eneste søfugl, holder til. Et enestående naturområde må man sige, og forståeligt at sommerhusudlejning er så populært i området.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Når I bor i privat sommerhus i Slettestrand, har I naturen lige uden for døren, og en kort køretur fører jer til alle områdets feriebyer, handelsbyer, golfbaner, fiskesøer, attraktioner, seværdigheder og forlystelser. Vores sommerhuse ligger i et bredt bælte bag klitterne ved Slettestrand og i plantageområdet. På de store sommerhusgrunde falder det enkelte sommerhus godt ind med klitlandskabet. Det behøver ikke være dyrt at bo i sommerhus ved den Jyske Nordvestkyst, og I finder nemt egnede billige sommerhuse i Slettestrand. Mange private sommerhuse bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com til favorable lejepriser. I møder ved Slettestrand både mindre standard sommerhuse, eksklusive luksus sommerhuse og sommerhuse der i mellem. Ved Slettestrand kan I leje billige sommerhuse med spa og brændeovn, og mange sommerhuse har legeredskaber for børnene udenfor. I kan også leje et sommerhus som er egnet til en ferie med hund. Prøv vores Last Minute tilbud, hvor der året rundt tilbydes billige sommerhuse med kort varsel.

Aktiviteter og attraktioner

Hele området her i den sydlige del af Jammerbugten er rigt på malere og kunsthåndværkere, og i deres værksteder og gallerier udstilles keramik, stentøj, malerier, akvareller, raku og glaskunst. Det karakteristiske og meget flot restaurerede Svinkløv Badehotel har en naturskøn beliggenhed ved Svinkløv Strand. Ved Grønne Strand møder I Danmarks eneste bevarede vindmølle, som er dækket med lyng på alle sider. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som det gjorde i gamle dage med 100 år gamle bryggekedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal. De der interesserer sig for den 2. Verdenskrigs historie kan besøg MuseumsCenter Hanstholm, som har de største velbevarede Museumsbunkere og Fæstningsanlæg i Nordeuropa. Fæstningsanlægget var under den 2. Verdenskrig en del af Atlantikvolden. I området er der over 50 velbevarede bunkeranlæg. Jeres børn vil nok hellere se forlystelsesparken Jesperhus Blomsterpark som ligger ved Nykøbing på Mors. Oplev de mange forrygende aktiviteter sammen med hele familien. Tag på udflugt til den smukke Limfjordsby Løgstør og det maleriske område ved den gamle Løgstørkanal. Ca. 30 minutters kørsel vest for Slettestrand ligger Nordsø Akvariet i Vorupør og Vorupør Museum, som har til huse i det gamle bådeværft. Besøg Galleri Hesselbjerg som ligger midt i den skønneste natur på nordlige Mors, ikke langt fra molerklinterne. Det er her ved Feggesund hvor Prins Amled og Kong Fegge kæmpede om kongeriget. Her kan I også få øje på Feggeklit, som er en vældig stor græsklædt molerknude. Når I bor i sommerhus ved den sydlige Jammerbugt, er der ikke langt til nogen af seværdighederne i Nordjylland.