Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rødhus

Rødhus et smukt naturområde med en bred sandstrand og sommerhuse

Engang var Rødhus en landsby, som forsvandt i klitterne, men i dag er Rødhus et smukt naturområde med en bred sandstrand, høje klitter, sommerhuse og et feriecenter. Man må godt køre med bilen på stranden. Mod vest, lige efter Rødhus Feriecenter, er stranden lukket på grung af et militært øvelsesområde. Sommerhusudlejning.com informerer gerne om militærets øvelsestidspunkter. I kan køre fra stranden i Blokhus direkte til Rødhus. Ferieområdet ligger kun få km syd for Blokhus. Der er i Rødhus ingen muligheder for indkøb til jeres sommerhus, men det tager kun få minutter at køre til Hune, som ligger 1 km øst for Blokhus, hvor der er hele 3 supermarkeder. Når I kører 24 km længere østpå, kommer I til handelsbyen Brønderslev, hvor der gode muligheder for indkøb og shopping.

Naturen i Rødhus i Nordjylland

Ikke langt fra ferieområdet med sommerhusudlejning ligger Sandemose, hvor I om sommeren kan besøge stedet for at se, hvordan man før i tiden har stukket tørv. Læg mærke til det spændende fugleliv i dette område. Området omkring Rødhus er præget af gamle plantager, som indbyder feriegæsterne til vandre- og cykelture. På grund af den gode beliggenhed og den fred og ro der er i Rødhus, kommer mange feriegæster hertil for at opleve en afslappende ferie i sommerhus. Mange steder har I mulighed for at leje heste, så I kan nyde naturen og stranden højt til hest. Når I kører ca. 20 minutter vestpå forbi Fjerritslev, så kommer I til fuglereservatet Vejlerne, som er en del af Nationalparken Thy, der strækker sig derfra og helt til Hanstholm. Ved landevejen er der en del fugleobserveringspladser.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De fleste sommerhuse i Rødhus er bygget således, at de falder godt ind med naturen. Grundende med de private sommerhuse er ofte store, og mange steder bevokset med lyng. De enkelte sommerhuse ligger i et bredt bælte bag de høje klitter, som kan være lidt svære at forcere for ældre mennesker. Men I har jo muligheden for at køre direkte til vandet. I Rødhus har I også mulighed for at leje flotte, private luksus sommerhuse til billige penge gennem sommerhusudlejning.com. De fleste sommerhuse i Rødhus er standard sommerhuse, som er indrettet med alt det der hører til et ferieophold i ferielandet. En del af de sommerhuse I kan leje til gunstige priser er udstyret med brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften med hyggevarme og knittrende ild. Der er også sommerhuse med grill og legeredskaber som sandkasse og gyngestativ, hvilket også oftest er i vores billige sommerhuse. Tjek vores Last Minute service, hvor I nemt kan finde et billigt sommerhus i Rødhus eller omegn.

Aktiviteter og attraktioner

De der gerne vil opleve mere, kan køre til badebyerne Blokhus og Løkken for at gå på shoppingtur og på restaurant- eller caféebesøg. Hele Nordjylland byder på spændende oplevelser og seværdigheder, som I kan besøge fra jeres base i sommerhus i Rødhus. I Blokhus og Løkken er der golfpladser med en flot og malerisk beliggenhed. Lystfiskere kan prøve lykken fra molen i Løkken, fra stranden eller ved fiskesøerne i Blokhus, Nr. Rubjerg, Ingstrup og Brønderslev. Fra Hanstholm og Hirtshals sejler flere fiskekuttere med lystfiskere om bord til Det Gule Rev. Hvis nogen af jer vil have noget action, så kan I prøve MTB-Ruterne i plantagerne eller Paragliding samt Hanggliding fra stejlkysten ved Nr. Lyngby, som ligger nord for Løkken. Der er også mulighed for klatreture på Klim Strand Camping og i Limfjordscentret i Hurup på Thy. Efter en aktiv feriedag kan I blive forkælet i Fittness Wellness Centret i Blokhus eller på Klim Strand Camping Wellnesscenter. Besøg Rhodedendron Parken i Brønderslev som er en fredens oase med mange smukke blomster. Tag med børnene til Family Farm Fun Park i Vittrup, som ligger få km nord for Løkken. Det er en bondegård med masser af tamme dyr og sjove aktiviteter. Et besøg i forlystelssesparken Fårup Sommerland med sine over 50 spændende aktiviteter er et besøg i en af verdens 5 bedste parker. Hvem vil ikke gerne prøve Danmarks største rutjebane eller prøve de mange aktiviteter i vandland? Fra jeres private sommerhus i Rødhus er der ikke langt til nogen af de spændende aktiviteter og seværdigheder ved Jammerbugten i Nordjylland.