Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lønstrup

Lønstrup - det maleriske fiskerleje uden havn

Lønstrup er en perle i Danmark, med imponerende natur, kultur, historie samt sommerhusudlejning. Et uvejr i året 1877 har forandret dette lille fiskerleje for altid. En lille bæk blev til en altødelæggende flod som har skabt en kløft som i dag går tværs igennem byen. Fiskerbådene bliver nutildags trukket op på stranden med en stålwire. Fra nogle af restauranterne og caféerne i denne idylliske ferieby har man en fantstisk udsigt over Vesterhavet. Mange kunstnere har bosat sig i og omkring Lønstrup for at lade sig inspirere af det helt specielle lys her ved Jammerbugtens kyst. Udvalget af gallerier og kunsthåndværksteder er i denne del af Danmark meget stort. De fleste private sommerhuse i Lønstrup ligger spredt i klitlandskabet bag stejlkysten og fra nogle af vores sommerhuse har man en flot udsigt over havet. I Lønstrup er der en Spar købmand hvor I kan forsyne jer med det mest nødvendige til jeres sommerhus. I provinsbyen Hjørring som ligger 15 minutters kørsel fra Lønstrup er der gode indkøbsmuligheder og mulighed for shopping i indkøbscentret Monopol.

Naturen i Lønstrup i Nordjylland

Ved stranden i Lønstrup vejer det Blå Flag for rent badevand og høfderne foran kysten sørger for rolige vandforhold. Længere ude er det windsurferne der boltrer sig i bølgerne. Stejlkysten ved Lønstrup er ret højt og strækker sig over 15 km forbi Nr. Lyngby og helt til Furreby ved Løkken. Om aften kan I fra jeres sommerhus nyde en flot solnedgang over havet. Området omkring Lønstrup består af klitlandskab, agerjord og græsningsarealer. Ofte ser man små fåreflokke på græsarealerne bag klitterne. Ved landevejen mod Nr. Lyngby kan I slet ikke overse vandreklitten Rubjerg Knude med sine 90 meter over havet. Det delvis tilsandede fyrretårn som var i drift fra 1900 til 1968 er blevet til områdets varetegn.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Ferieområdet Lønstrup er populært hos både tyske og norske turister der bor i private sommerhuse som bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com. Som feriegæster nyder I den totale afslapning og frihed som er nogle fordele ved en ferie i privat sommerhus. I bestemmer faktisk det hele selv og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Når I som feriegæst har jeres hund med på ferie, er I meget velkommen i Lønstrup. Flere steder langs den Jyske Nordvestkyst er der anlagt hundeskove i plantagerne. Området byder på såvel billige sommerhuse med standard indretning, som på større luksus sommerhuse med spa og sauna. Specielt udenfor sæsonen, kan I nemt finde et billigt sommerhus. Selv I højsæsonen, kan I være heldige, at finde et billigt sommerhus i Lønstrup med vores Last Minute.

Aktiviteter og attraktioner

Lystfiskere og golfere har ved Jammerbugten rigtig gode betingelser. I kan fiske fra stranden, fra molen i Løkken eller i en af de mange fiskesøer i området. Der er en fiskesø ned landevejen i Nr. Rubjerg og en ved landevejen fra Løkken mod Saltum. På samme sted er der også en Krolf- og Fodboldgolfbane. Golfer kan benytte golfpladserne i Vennebjerg, Løkken og Blokhus. Besøg det over 800 år gamle Børglum Kloster med udstillinger, en kirke, en gammel urtehave og en mølle. Den ligger kun 10 minutters kørsel fra jeres private sommerhus i Lønstrup. Også Nordsømuseet og Oceanariet i Hirtshals er et besøg værd. Her kan I se de ca. 60 forskellige fiskearter der findes i Nordsøen. Det store saltvandsaquarium som er det største i Nordeuropa er en oplevelse for hele familien. 'Family Farm Fun Park' i Vittrup er en bondegård med mange aktiviteter hvor børnene kommer i tæt kontakt med de mange tamme dyr. Her kan I få lov til at fodre og røre heste, køer, geder, får, grise, kaniner, høns og ænder. Der er også en lille sø i kan sejle på. Når I bor i sommerhus i Lønstrup er der ikke langt til en ferieoplevelse af de helt store. Fårup Aqua- und Sommerland er en af de 5 bedste forlystelsesparker i hele verden og har 50 attraktioner. De fleste aktiviteter og seværdigheder ligger i en gunstig afstand omkring områderne med sommerhuse. I kan derfor opleve noget for enhver smag. Sommerhusudlejningen.com oplyser gerne om mange flere aktiviteter og seværdigheder i jeres ferieområde. Tag en tur til Ørnereservatet i Tversted, hvor I kan se forskellige ørnearter cirkle rundt i luften. Velkommen til sommerhusudlejning i Lønstrup i Nordjylland.