Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skiveren

Skiveren er et fredeligt, naturskønt og storslået ferieområde i Nordjylland

Ferieområdet Skiveren er beliggende i et skønt, fredet naturområde, tæt ved Vesterhavet og de høje klitter i Tannis Bugt, som strækker sig hele vejen fra Hirtshals til Skagen. Her er der fred, ro, dejlig badestrand og naturskønne omgivelser lige uden for døren, og i umiddelbar nærhed er der aktivitetsmuligheder, handelsbyer, feriebyer, seværdigheder og forlystelser til rådighed. Lige nord for Skiveren ligger vandreklitterne Sandmilen og Råbjerg Mile, og ca. 30 km mod nord befinder den livlige ferieby Skagen sig med sin helt unikke atmosfære. Der er muligheder for indkøb til jeres ophold i sommerhus på Skiveren Camping, men der er kun ca. 14 km til Ålbæk mod øst, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hvis I gerne vil opleve feriestemning og shopping på samme sted, så kan I køre til Skagen mod nord eller Frederikshavn mod sydøst. Det tager kun en ½ time at køre til begge byer. Når I bor i privat sommerhus i Skiveren, så ligger de fleste aktiviteter og seværdigheder lige i nærheden. Råbjerg Mile, Ørnereservatet i Tuen, Golfklubben Hvide Klit, Skagen Odde Naturcenter, Palmestranden ved Frederikshavn, Dot Keramik ved Strandby, Mosbjerg Landskabs- og Landbrugsmuseum, Uggerby Kanofart, Tversted Lystfiskeri og Aalbæk Gl. Kro befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Skiveren. Sandstranden ved Skiveren er bred og fast, og I kan køre på stranden med jeres bil.

Naturen omkring Skiveren i Nordjylland

Skiveren er omgivet af Tversted Klitplantage i sydvest og Tannis Bugt i vest og nordvest. I sydlig retning ligger det smukke naturområde Måstrup Mose og i østlig retning befinder sig Ørnereservatet og Ålbæk Klitplantage. Den vandrige Uggerby Å snor sig hele vejen fra området omkring Jerslev mod syd, og op forbi Sindal og Bindslev og munder så ud i Tannisbugten vest for Tversted. I kan nyde den flotte natur omkring åen ved at leje en kano lige ved siden af broen i Uggerby. Vandreklitten Råbjerg Mile, er med sine 40 meter i højden en af de største af sin art i Europa. Vandreklitten står under naturbeskyttelse og den flytter sig hvert år 15 meter mod nordøst. I kan også nyde de uopdyrkede hedearealer og naturområdet Jyske Ås, her i det centrale Nordjylland. Ligesom ved de fleste strande ved de jyske kyster vejer også her ved Tannis Bugt det Blå Flag, som garant for rent vand. I det nordligste Nordjylland er der ikke så langt mellem Vesterhavets og Kattegats kyster. I kan på samme dag nyde den opstående sols stråler ude over Kattegats mere rolige vande om morgen og uden alt for meget kørsel være ved Vestkysten senere på dagen, for at opleve det helt fantastiske lys, som Jammerbugten er kendt for. Her kan I som en ekstra bonus opleve de mest maleriske solnedgange ude i horisonten.

Find et billigt sommerhus i naturskønne Skiveren

Området med billige sommerhuse her i ferieområdet Skiveren befinder sig ca. 500 meter fra stranden og strækker sig op til 1,5 km inde i baglandet og med campingpladsen som nabo. De fleste private sommerhuse ligger på åbne og grønne klitgrunde med mange træer og en del buskads. Når I bor i sommerhus ved Skiveren er I omgivet af klitlandskab, som byder på en del aktivitetsmuligheder. Mange af de private sommerhuse i området bliver lejet ud som Miniferie eller på ugebasis, og vi tilbyder fleksibel indflytning det meste af året. Her i Nordjylland ser I ofte private sommerhuse med stråtag eller græs, således at det enkelte sommerhus falder godt ind i naturen. Sommerhuse findes også her i alle mulige størrelser. De fleste private sommerhuse er mindre billige sommerhuse, men der er også luksus sommerhuse med indendørs swimmingpool eller spa. Gennem den seneste tid er mange private sommerhuse i Nordjylland blevet renoveret og moderniseret. Herunder hasr mange sommerhuse fået internet, hviket vores gæster sætter pris på. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus her ved Tannis Bugt sammen med børnene. Bestil en Sparferie i privat sommerhus for 2 uger udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com og få et billigt sommerhusophold med en god rabat. Det giver lidt ekstra råd til besøg på oplevelsescentre i Nordjylland.

Seværdigheder og udflugter i Nordjylland

Området omkring Skiveren er beboet af mange kunsthåndværkere, og I kan besøge deres gallerier og værksteder, hvor der skabes glaskunst, keramik, malerier, smykker osv. I Tuen ved Tversted, kun 5 km sydøst for Skiveren, kan I besøge Ørnereservatet. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev rovfugle som vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn. Den hyggelige by Tversted byder på ægte landsbystemning, gamle, idylliske huse og vindmøllen Stokmøllen. Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller kør med de sjove månebiler, få en tur på gyngerne eller hoppepuden. Ikke langt fra jeres sommerhus i Skiveren befinder sig 3 af de mest kendte seværdigheder i Danmark. Den ene er den Tilsandede Kirke, som ligger syd for Skagen, og hvor kun kirketårnet er tilbage. Der er også den 40 meter høje Vandreklit Råbjerg Mile som minder mest om et ørkenlandskab. Og så er der Grenen som er Danmarks nordligste punkt. Fra parkeringspladsen som ligger nord for Skagen, tager det ca. ½ time at gå gennem klitterne, forbi nogle bunkere, og langs stranden helt hen til Grenen. Her kan I samtidigt stå i Kattegat og Skagerak. Besøg også Galleri Tornby eller Tannislys ved Tversted. Det Gl. Elværk i Bindslev er også et besøg værd. Velkommen til sommerhusudlejning på toppen.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Skiveren Sommerhus, Skiveren

   Reg.nr.: 10-2006

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skiveren Sommerhus, Skiveren

   Reg.nr.: 10-2007

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2