Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nr. Rubjerg

Nr. Rubjerg ligger i et malerisk landskab ved Rubjerg Knude

Nr. Rubjerg er et område med en del sommerhusudlejning, som byder på en afslappende ferie i naturskønne omgivelser tæt ved den 40 meter høje vandreklit Rubjerg Knude. Den stemningsfulde ferieby Lønstrup ligger kun få kilometer fra Nr. Rubjerg. Gallerierne, restauranter, caféer, glasblæsere, små specialbutikker og et ismejeri i Lønstrup indbyder til en tur gennem byen. Her ved Lønstrups kyst bliver fiskerbådene trukket på stranden om eftermiddagen. Ofte er det muligt at man kan købe frisk fanget fisk direkte fra bådene. I Lønstrup er der en Spar købmand hvor man kan købe det mest nødvendige men handelsbyen Hjørring ligger kun 15 minutters kørsel derfra. I Hjørring er der mange forretninger og supermarkeder og indkøbscentret Monopol indbyder til en shopping tur.

Naturen i Nr. Rubjerg i Nordjylland

Når man går en tur fra sit private sommerhus på kystvejen mod Lønstrup, får man et indtryk af naturens kræfter. Fyrtårnet ved Rubjerg Knude blev bygget i 1900 og måtte lukkes igen i 1968 på grund af den kraftige sandflugt. Bygningerne ligger i dag begravet i sandet, og det er kun fyrretårnet, der er synligt. Alle træerne og buske her er bøjet af for vinden. Hele kysten mellem Lønstrup og det nordlige Løkken er stejlkyst. Når man kører en tur på stranden i Nr. Lyngby vil man opdage mange fuglereder i skråningen ved stranden. Det ligner nærmest et fuglefjeld. Mange private sommerhuse ligger her meget tæt ved den stejle kyst. Det barske vesterhav tager hvert år den del af kysten med sig, så nogle sommerhuse måtte overgives til naturen. Hvis man gerne vil gå en tur i skoven så ligger der en klitplantage ved Rubjergvej tæt ved Rubjerg Knude.

Sommerhuse og sommerhusudlejning ved Nr. Rubjerg

Nr. Rubjerg og omegn er meget populært hos feriegæsterne indenfor sommerhusudlejning. Mange private sommerhuse bliver her udlejet gennem sommerhusudlejning.com. En del ferieboliger har en flot beliggenhed på stejlkysten mellem Løkken og Lønstrup. Ofte har man en fantastisk udsigt fra sit sommerhus udover vesterhavet. Ved Nr. Rubjerg kan man leje billige sommerhuse i alle størrelser og selv luksus sommerhuse kan være billige at leje. De fleste private sommerhuse ved Nr. Rubjerg ligger ved vejen mellem Lønstrup og Nr. Lyngby. For at komme ned til stranden skal man køre til Nr. Lyngby eller Lønstrup. For kørestolsbrugere der bor i sommerhus er kysten ved Lønstrup og Nr. Lyngby for stejl. Det kan derfor anbefales at køre direkte på stranden ved Løkken. Her vil kørestolsbrugere finde gode betingelser. Kan I tage afsted med kort varsel, kan I ofte finde et billigt sommerhus i Nr. Rubjerg med vores Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner

Strandfogedgården er et besøg værd hvis man gerne vil vide mere om området. Den ligger ved Rubjergvej mellem Lønstrup og Nr. Rubjerg. Rubjerg gl. Kirkegård befinder sig på modsat vejside kun få meter derfra. Man kan her se gravsten tilbage fra middelalderen. Fra Vennebjerg Kirke der ligger på en bakketop ved vejen mellem Lønstrup og Hjørring har man en fantastisk udsigt over kysten og baglandet. Ved landevejen møder man en del gallerier og antikforretninger. Her ved den centrale del af jammerbugten er der på grund af den store koncentration af sommerhuse også et stort udbud af aktivitetsmuligheder. Family Farm Fun Park i Vittrup er hos familier med små børn et meget populært udflugtsmål. Forlystelsesparken Fårup Sommerland, som hører til de 5 bedste attraktioiner i verden, ligger ved Saltum kun 15 minutters kørsel fra Nr. Rubjerg. Når man besøger Børglum Kloster, som kan ses fra Rubjerg Knude, kan man føle atmosfæren fra det 12. århundrede. I Badebyen Løkken indbyder de mange små butikker, gallerier, gamle fiskerhuse, lysstøberi, caféer og restauranter til en tur gennem byen. Området omkring Nr. Rubjerg, Lønstrup og Løkken giver feriegæsterne mulighed for at dyrke dykning, paragliding, windsurfing, gokart og bowling. I Løkken er der hvert år rockkoncert, mesterskaber i beach volley, antikmarked og mesterskaber i sandslottebyggeri, som tiltrækker mange besøgende fra hele landet. Her ved Jammerbugten er der aldrig langt fra jeres private sommerhus til nogle af aktiviteterne og seværdighederne i området.