Sommerhusudlejning Vrensted

Udvalg: 1-5 sommerhuse

Vrensted ligger i hyggelige og landlige omgivelser, 7 km inde i landet bag Vesterhavet, Grønhøj og badebyen Løkken.

Fårup Sommerland, Nordvestjylland.

Den charmerende landsby Vrensted ligger blot få kilometer bag Vesterhavet og nogle af Nordeuropas bedste badestrande. Her bor I i fredelige og uspolerede omgivelser mellem marker og grønne områder. Fra Vrensted er der kun kort afstand til hav, seværdigheder, forlystelser og større byer.
I den nærliggende ferieby Løkken finder I skøn strand, kunst, kultur, aktiviteter, butikker, restauranter og værtshuse - alt, hvad familien kan ønske sig af en sommerhusferie ved Vesterhavet (7 km).
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og de nærliggende byer Brønderslev (15 km) og Hjørring (23 km) byder på gode indkøbsmuligheder.

Seværdigheder - Vrensted

Besøg glasgalleriet ’Den Blå Elefant’ i Vrensted og se den spændende glaskunst. I kan også selv prøve at lave glaskunst her.
Lidt nord for Vrensted kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180'erne med atmosfære, skiftende udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (6 km).
I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (6 km).
I den charmerende badeby Løkken finder I gamle fiskerhuse, museer, gallerier, kunsthåndværkere, bolchekogeri, lysstøberi, spisesteder, værtshuse og butikker. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og købe friskfanget fisk med hjem herfra.

 
e-mærket
Kontakt os
Tlf.: 9696 5656
info@sommerhusudlejning.com

Mandag - fredag 9-18
Trustpilot
Trustpilot
Facebook
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif