Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hulsig

Hulsig betyder ferie i nærheden af Skagen, og midt i spændende natur

Hvis I holder ferie i Hulsig i Nordjylland, kan I opleve den fascinerende natur mellem Vesterhavet og Kattegat og stå på Grenen, spidsen af Grenens Odde med et ben i hvert af de to have. Skagen, Danmarks nordligste by, med de typiske gule huse og kendt for de verdensberømte Skagens-malere, ligger kun 14 km nord for Hulsig. I området ved Hulsig som ligger tæt ved feriehusområdet Kandestederne, men på Kattegatsiden, kan I købe ind til jeres ophold i sommerhus. I Skagen finder I et utal af spændende butikker, førsteklasses restauranter med bl.a. fiskespecialiteter, samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Desuden finder I et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i alle kategorier. Er I til badning i havet, er der mange muligheder. Kun få hundrede meter fra Hulsig ligger Hulsig Strand, som kan nås via Tranevej. Sandstranden ved Hulsig er bred og børnevenlig. Efter kun 5 km kørsel mod vest er I ved Vesterhavet. Badestranden i Ålbæk ligger i Ålbæk Bugt med roligt og lavt vand. Gode parkeringsmuligheder og en lang rampe gør det lettere for familier med barnevogn og kørestolsbrugere at komme ned til vandet. Nyd den enestående natur i jeres ferieområde, men tag også på udflugt til nogen af de mange aktiviteter og attraktioner i Nordjylland, som for eksempel forlystelsesparken Fårup Sommerland ved Saltum, som er en oplevelse for hele familien. Vandreklitten Råbjerg Mile, Sandmilen mod nord, Skiveren Camping Minigolf, Stokmøllen i Tversted mod sydvest, Tversted Lystfiskeri, Mosbjerg Landskabs- og Landbrugsmuseum mod syd, Aalbæk Gamle Kro i syd, Golfklubben Hvideklit nord for Aalbæk og Skagen Antik & Design befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra jeres sommerhus i Hulsig.

Naturen ved Hulsig i Nordjylland

Området med private sommerhuse i Hulsig er omgivet af Råbjerg Mile i vest og Kattegat i øst. I sydlig retning ligger Bunken Klitplantage og i nordlig retning ligger den øde Hulsig Hede. Langs de nordjyske kyster er der enestående naturområder med heder og klitplantager samt et rigt dyreliv. Så det er bare med at komme afsted til fods, til vands eller på cyklen. Sydvest for Frederikshavn ligger højderyggen Jyske Ås, som er et smukt naturreservat med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af urskov. Nord for Skagen by ligger Grenen, som er det nordligste punkt i Danmark, hvor Nordsøen og Kattegat mødes. Det smukke naturområde Ellekrattet ligger på Grenens Odde. Skovområdet Skagen Klitplantage er en fredens oase, som ligger lige op til byen Skagen. I klitplantagerne her på Skagens Odde, som er verdens største af sin art, er der markerede vandre- og cykelstier. Også den Tilsandede Kirke, som blev offer for sandflugten, ligger i denne smukke plantage sydøst for Skagen. Med kirken som udgangspunkt kan I tage på en dejlig vandretur langs med afmærkede stier. I skal under jeres ferieophold i Hulsig ikke gå glip af en tur til det idylliske og hyggelige Gl. Skagen og nyde solnedgangen fra en af bænkene ved stranden.

Skønne ferieboliger til leje i Hulsig

Vores ferieboliger i Hulsig befinder sig i et 700 meter bred område mellem byen og klitterne ved stranden, samt i et lille område mod nord, højre for Tranevej ved Hulsig Strand. Et sommerhus her ligger på åbne klitgrunde med buske og en del træer, hvor der er lagt op til motionsture i det smukke klitlandskab og langs stranden. Efter en modernisering af mange private sommerhuse er disse i dag godt isoleret og kvaliteten er rigtig høj. Der er virkelig gjort meget ud af bad- og soveforhold, og køkkenet er veludstyret. Mange sommerhuse har også en velplaceret terrasse, hvor I kan grille. En del af de billige sommerhuse har også en brændeovn, som giver ekstra hygge på en lidt kølig forårs eller efterårsaften. I kan leje et almindeligt privat feriehus i et par dage, eller I kan vælge en hel uge med ankomst lørdag. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus her ved Hulsig sammen med børnene. Mange steder langs den Jyske Nordøstkyst kan I leje billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. Prøv en Sparferie i sommerhus for 2 uger gennem sommerhusudlejning.com udenfor sæsonen, og få et billigt feriehusophold med rabat. Vi har også mange par, som tager afsted til Hulsig i et par dage, og mange vælger at tage afsted Last Minute.

Attraktioner ved Hulsig i Nordjylland

Den Tilsandede Kirke er beliggende syd for Skagen. Den enorme sandflugt i området for mange år siden, er skyld i at kirken blev begravet. I Skagen, den nordligste by i Danmark, finder I de typiske gule huse med røde tegltage og hvide blonder. Nyd stemningen i den livlige fiskerihavn og i lystbådehavnen og se, hvad der inspirerede de kendte Skagens-malere. I Skagen finder I et utal af museer, kunsthåndværkere, butikker og restauranter. Besøg det berømte Skagens Museum med værker af de berømte Skagensmalere, eller Skagens Bamsemusem og Skagen Odde Naturcenter. I 'Villa Pax' på Hans Baghs Vej, har maler og forfatter Holger Drachmann boet fra 1902 til 1908. Hvis I gerne vil vide mere om Skagens historie, skal I besøge Skagen By- og Egnsmuseum, som er et friluftsmuseum i bydelen Vesterby der har en permanent udstilling om bylivet, søfarten og fiskeriet. Hvert år kommer tusinder musikelskere til det årlige Skagen Festival for at nyde Dansk og International Folklore. Dyreparken Farm Fun ved Ålbæk er en oplevelse for de små. På Nordsømuseet i Hirtshals i sydvest, kan I opleve de ca. 60 forskellige fiskearter der lever i Nordsøen, og nogle kan I endda få lov til at røre ved. Tag en tur til Voerså Bådudlejning mod syd, hvor I kan leje kanoer og vandcykler og sejle op ad åen og opleve den ægte danske natur. Ørnereservatet ligger ved Tversted i sydvest. Her kan I komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Velkommen i sommerhus i Hulsig på toppen af Nordjylland.