Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gl. Skagen

Gl. Skagen er kendt for sine maleriske Skagenshuse og luksus ferielejligheder

Gammel Skagen er en idyllisk bydel i Danmarks nordligste by Skagen. Her findes nogle af Danmarks mest eksklusive sommerhuse og . Sommerhusudlejning.com udlejer naturligvis også private sommerhuse her. Byen er kendt for sine karakteristiske gule ”Skagenshuse” og hvide bænke ved stranden. Herfra nyder feriegæsterne de skønneste solnedgange. Kikkerbakken med det markante sømærke der ligger lige udenfor byen er et fantastisk sted at nyde den imponerende solnedgang over Skagerak når man bor i sommerhus i Gl. Skagen.

Sommerhusudlejning på toppen af Danmark: Grenen er Danmarks nordligste punkt i hvor Kattegat og Skagerak mødes. Fra parkeringspladsen tager det ca. ½ time at gå til Grenen. Turen til spidsen går gennem klitter, forbi bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig og for enden kan man prøve at stå med et ben i hvert af de to have på samme tid. På grund af den stærke strøm langs kysten, er det meget farligt og ulovligt at bade ved Grenen. Hvis man ikke er så godt gående, kan man også tage vognen ”Sandormen” fra parkeringspladsen til Grenens spids.

Bor man i sommerhus i Gl. Skagen, er der ikke langt til indkøbsmulighederne i Skagen by, hvor de fleste supermarkeder ligger bag gågaden mod vest.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Skagen er et yndet rejsemål og størstedelen af de privatejede sommerhuse udlejes af udlejningsbureauer som Sommerhusudlejning.com. Selvom Gl. Skagen altid har været en eksklusiv destination for folk som gerne vil bo i sommerhus eller ferielejlighed, har Sommerhusudlejning.com sommerhuse i alle prisklasser. Inde i selve Skagen udlejes mange af de private gule byhuse som sommerhuse og ferielejligheder, og hvis man ikke vil bo i sommerhus i Gl. Skagen eller i Skagen Vesterby, har Sommerhusudlejning.com mange områder med sommerhuse syd for byen. Fra Ålbæk ved Kattegat og Kandestederne ved Vesterhavet er der kun få minutter med bilen ind til Skagen.

Aktiviteter og attraktioner

Udover Grenen og de kolliderende have har Skagen meget andet at byde sine gæster, der bor i Sommerhus. For mange er Skagen lig med kunst og skagensmalerne, udover diverse Gallerier og kunstværksteder er Skagens museer et stort tilløbsstykke. Grenen Kunstmuseum, ligger lige ved Grenen og har en permanent udstilling af skagensmaleren Axel Lind. Anna og Michael Anchers hjem er også et besøg værd ligesom Villa Pax, der giver et spændende indtryk af maleren og forfatteren Holger Drachmanns liv. Sidst men ikke mindst udstiller Skagens Museum malerier fra P.S. Krøyer, Holger Drachmann og Anna og Michael Ancher, de mest kendte skagensmalere.

For de madinteresserede byder Skagen på interessante restauranter med speciale i fisk, på Bodill’s Kro og på Restaurant Pakhuset er det især Fiskesuppen og fiskefrikadellerne, som er meget populære. Gl. Skagen har altid tiltrukket de rige og de kendte, og uge 29 er ugen hvor Jetsettet indtager Skagens sommerhuse. Hen over sommeren er det som regel muligt både at se danske kendiser og medlemmer af kongefamilien, f.eks. på Jakobs Café & Bar, midt i Skagen by, som er stedet hvor de kendte og mindre kendte mødes. Vil du ligesom de rige og kendte også bo i sommerhus eller ferielejlighed i Gl. Skagen til sommer, så søg her i Sommerhusudlejnings.com’s online sommerhus katalog.