Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lild Strand

Lild Strand i Nordjylland indebyder til sommerhusudlejning

Fiskelejet Lild Strand med mange private sommerhuse i området ligger i den sydlige del af Jammerbugten mellem Fjerritslev og den store fiskerihavn Hanstholm. Lild Strand er en af de få fiskelejer hvor bådene bliver trukket på stranden. De fleste af de ca. 100 indbyggere lever af fiskeriet. Af og til er det muligt at købe frisk fanget fisk direkte ved båden. De tidligere pakhuse bliver i dag benyttet som boliger og kirke. Handelsbyerne Fjerritslev, Hanstholm og Thisted byder på rigtig gode indkøbsmuligheder til jeres ferie i privat sommerhus.

Naturen i Lild Strand i Jammerbugten

Området omkring Lild er foruden hede- og klitområder også præget af søer og skove. Naturen bag klitterne består for det meste af hede, hedemoser, enge, nåletræer, løvtræer og små søer med siv. Mange vandrestier fører gennem det smukke landskab. Her ved Jammerbugtens kyst kan I nyde de smukkeste solnedgange. Det 47 meter høje fuglefjeld Bulbjerg ligger kun få kilometer fra Lild. Det er Danmarks eneste fuglefjeld og bliver besøgt af mange fugleeksperter og amatørornitologer. Ved fuglefjeldet yngler rylerne som er Danmarks eneste søfugl. Lige bagved Bulbjerg befinder sig det største fuglereservat i Nordeuropa, Vejlerne som er på 6000ha. Kun få kilometer fra jeres sommerhus kan I nyde en vandretur gennem Tranum Klitplantage eller plantagerne ved Svinkløv og Slettestrand, hvor det er muligt at observere hjorte og andre rådyr. Naturområderne Fosdalen og Langdalen dækker området indtil den 66 meter høje bjergskråning Lien. Man kan tydeligt se, hvordan gletsjere fra den sidste istid har formet landskabet.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De fleste private sommerhuse ved Lild har en malerisk beliggenhed i hede- og klitlandskabet, som er et naturreservat. Vil i gerne opleve en ferie i fred og ro så er en ferie i sommerhus ved Lild Strand lige det rigtige. Her bliver mange private sommerhuse udlejet gennem sommerhusudlejning.com. En ferie i sommerhus ved Lild Strand er perfekt til en badeferie med børnene. En del hundeejere holder ferie i privat sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Mange feriegæster vælger sommerhusudlejning i Lild Strand som ferieform, da de syntes, at det er det mest optimale for udflugter i Nordjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke natur i Thy eller nyde en afslappende badeferie. Stranden ved Lild indbyder til lange gåture, også med hund. En del turister foretrækker at leje sommerhus om foråret eller om efteråret. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Lild Strand byder på mindre billige sommerhuse, men det er også muligt, at finde et billigt luksus sommerhus med swimmingpool eller spa. Ofte kan I finde et billigt sommerhus på Last Minute, eller I kan tage ferie i 14 dage med rabat.

Aktiviteter og attraktioner

Vil man gerne lære mere om naturen her i den sydlige del af Jammerbugten, så skal man besøge Naturcenter Han Herred ved Fjerridslev. Hanstholm har en del butikker og restauranter. Ved havnen er der fiskeforretninger hvor I kan købe alle slags fisk og skaldyr. Lild Strand er for de fleste der bor i sommerhus et godt udgangpunkt for mange spændende udflugter. Især børnene vil glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Jesperhus Blomsterpark i Nykøbing på Mors, med sine mange forrygende aktiviteter. Det levende museum Hjerl Hedes Frilandsmuseum syd for Limfjorden giver den besøgende et godt indblik ind i livet på landet for 150 år siden. Vil I gerne på havfiskeri, så kan i tage en tur med en fiskekutter fra Hanstholm til Det Gule Rev. Der er også en del attraktioner omkring Vorupør som for eksempel Nordsø Akvariet i Vorupør og Vorupør Museum, der har til huse i det gamle bådeværft. Besøg MuseumsCenter Hanstholm som er den største velbevarede Museumsbunker og Fæstningsanlæg i Nordeuropa. Fæstningsanlægget var under den 2. Verdenkrig en del af Atlantikvolden og der er over 50 velbevarede bunkeranlæg. Militærmuseet er også et besøg værd og feltbanen kører turen forbi de forskellige bunker og objekter. Fra jeres private sommerhus ved Lild Strand er der maksimalt 30 minutters kørsel til de fleste attraktioner på Thy. Fra Lild er der ikke langt til den 1000 år gamle fæstning Aggersborg og det flotte Kokkedal Slot. Fårup Sommerland & Aquapark ved Saltum som hører til de 5 bedste forlystelsesparker i verden, er en oplevelse for hele familien. Lild Strand er altså et rigtig godt udgangspunkt for ferie i sommerhus med sommerhusudlejning.com.