Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gøttrup

Ferie i sommerhus i uforstyrret natur kun 10 km fra Vesterhavet

Hvis I virkelig har lyst til at slappe af, bør I holde ferie i de skønne omgivelser omkring Gøttrup. Området med sommerhuse ligger ca. 7 km syd for Fjerritslev i Nordjylland, mellem Vesterhavets skønne strande, den milde Limfjord og kun 57 km vest for den spændende middelalderby Aalborg. I Aalborg findes utallige gode indkøbs- og shoppingmuligheder og mange interessante museer, der fortæller om vikinger, søfarere og munke. Oplev et skønt område med private sommerhuse der er præget af fantastiske naturoplevelser, fiskeri i havet eller i den flotte fiskesø, som ligger tæt på vores sommerhuse. Bagefter kan I nyde fangsten til middagen. Prøv en af Danmarks bedste golfbaner og tag børnene med til en forlystelsespark med vilde rutschebaner og et spændende badeland. Hvis I ønsker en helt uforstyrret ferie, kan I handle dagligvarer kun tre km væk fra jeres sommerhus og købe alt det, I har brug for til nogle uforstyrrede feriedage. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Fjerritslev. Fra jeres sommerhus i Gøttrup er der ca. 20 km til den smukke badestrand ved Slettestrand. Kort sagt er I tæt på alt, når I vælger sommerhusudlejning i Gøttrup.

Naturen omkring Gøttrup ved Vesterhavet

Området med sommerhuse i Gøttrup er omgivet af vådområdet Selbjerg Vejle i vest og den fredelige Limfjord i syd. I nordlig retning ligger Klim Klitplantage og Kollerup Plantage, og få km mod øst ligger Tingskov. Hvis I derhjemme bor i byen, er en ferie i sommerhus i Gøttrup lige det rigtige for jer. Desuden har i den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, og så har I naturen lige foran døren. Det 47 meter høje fuglefjeld Bulbjerg ligger kun få kilometer mod nordvest ved Jammerbugtens kyst. Ved dette fuglefjeld, som er Danmarks eneste, yngler rylerne som også er Danmarks eneste søfugl. Naturområderne Fosdalen og Langdalen, som ligger få km mod nordøst, dækker området indtil den 66 meter høje bjergskråning Lien. I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev, som ligger nord for jeres sommerhus i Gøttrup, kan i lære en masse om plante- og dyrelivet på Thy og i området omkring Kollerup.

Lej et privat sommerhus i Gøttrup

I Gøttrup kan I leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Hvert sommerhus er unikt, hvor det enkelte sommerhus kan være bygget af træ eller mursten. Mange private sommerhuse i Thy er gennem de seneste år blevet renoveret og fremstår i dag moderne. Ofte er disse sommerhuse udstyret med internet, DVD-afspiller og fladskærms-tv. En ferie i privat sommerhus giver jer den frihed selv at kunne bestemme og tilrættelægge jeres ferie. De fleste sommerhuse i Gøttrup er indrettet efter ejerens smag og indrettet med alt det I har brug for til en vellykket ferie. Et typisk sommerhus i området ligger på grønne sommerhusgrunde med buskads og træer, som giver læ mod vestenvinden. Her i Thy kan I leje sommerhus til en Miniferie eller på ugebasis. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen kan I opnå en rigtig billig ferie. Vi kan anbefale jer at se vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Der har I gode muligheder for at finde et luksus sommerhus med spa og sauna, også i højsæsonen, og det til en billig lejepris.

Seværdigheder omkring Gøttrup

Ca. 7 km nord for jeres sommerhus ligger byen Fjerritslev med interessante aktivitetsmuligheder. Besøg Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi og smag de sukkerfri bolcher. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle brygkedler og gærkar, som om disse netop er blevet forladt af bryggeriarbejderne. I Fjerritslev har I også mulighed for at besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om områdets plante- og dyreliv. Den gamle Købmandsgården har et stort udvalg af færdige quilts, kunst og patchwork såvel som stoffer og sytilbehør. Den tidligere stald er indrettet som butik med et omfangsrigt sortiment af blandt andet brugskunst og frostsikre figurer samt krukker til haven og terrassen. Her kan I gå og ose i fred og ro. Limfjordslandet er et paradis for dem der elsker at cykle. Her er der fantastiske muligheder for at opleve en storslået, rigt varieret flora og fauna samt mange hyggelige mennesker undervejs. Når I bor i sommerhus i Thy får I en ordentlig saltvandsindsprøjtning. Hele Jammerbugten byder på uendelig lange herlige strande, hvor I har mulighed for at svømme, bygge sandslotte eller solbade. Tag sammen med børnene til bowling, for Jesperhus Bowlingcenter ved Nykøbing på Mors, har 10 professionelle AMF-baner, og alle baner kan laves om til børnevenlige baner. Hold ferie i sommerhus i Gøttrup og nyd uforstyrret den fantastiske natur og Vesterhavet.