Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Lolland, Falster og Møn – Oplev Nordens sydhavsøer i sommerhus

På grund af sit flade terræn er Lolland også kendt som ’Pandekageøen’. På Falster ligger det populære ferieområde Marielyst, hvor I kan tilbringe solrige dage på Danmarks bedste strand. Med sine dejlige strande og lysegrønne skove er både Lolland og Møn et ferieparadis for store og små. Gedesby, Kramnitse og Hummingen byder på skøn natur og dejlige omgivelser, og dermed de bedste forudsætninger for jeres ferie i sommerhus.

Marielyst - Velkommen til Danmarks mest populære badeområde!

Marielyst - Velkommen til Danmarks mest populære badeområde!

Hvad forbinder I med sydhavsøerne?
Sol, hav, hvide sandstrande, livsglæde, glade mennesker og eksotisk mad?
Det er lige, hvad der venter jer i Marielyst! Erstat ferien i Spanien med et ophold i sommerhus på Falster, hvor I kan gå på opdagelse i det magiske ferieområde Marielyst. I bliver ikke skuffede!
Ferieområdet ligger kun et stenkast fra Tyskland og er let tilgængeligt. Her kan I fornemme sydhavsatmosfæren overalt. Dette område af Danmark får den mindste regnmængde, og de skønne strande med roligt, klart vand indbyder til afslapning, badning og drømme. Danmarks bedste sommerferieområde venter lige om hjørnet på jer.
Nyd Marielyst og omgivelserne. Her finder I Danmarks bedste strand, som består af fint, hvidt og fløjlsblødt sand. Den børnevenlige strand indbyder til mange aktiviteter. I kan for eksempel spille volleyball eller tage en tur i en cykelbåd. Efter en forfriskende badetur kan I besøge det livlige centrum i Marielyst eller tage på opdagelse på Falster til fods eller på cykel.
Hvis I gerne vil møde nye mennesker, er dette område det helt rigtige. Stranden i Marielyst er altid godt besøgt af feriegæster i alle aldre, og her kan I uden besvær gøre nye bekendtskaber. Marielyst er også et paradis for børn og voksne, som søger ro og afslapning.
Marielyst henvender sig desuden til aktive feriegæster, som søger spænding og action, samt til drømmere, som søger balsam til sjælen.
Kort sag er dette ferieområde noget for alle, der trænger til en pause fra hverdagen.

Gedesby – En drøm for alle børn!

Gedesby – En drøm for alle børn!

Dette område er kendt for sit rene vand. Derfor egner det sig også specielt godt til børnefamilier og alle, som elsker at svømme. Her kan I nyde solen på sandstranden og bade i timevis i det lave, rene hav, helt uden at blive forstyrret af alger og anden forurening.
Når I nyder livet på stranden og bliver sulten, men ikke har lyst til at gå op i byen for at spise, kan I tilberede et fremragende måltid på stranden. Hvis I gerne vil grille på stranden, er Gedesby det helt rigtige sted. Det er et godt alternativ til restauranter og madlavning i sommerhuset, og desuden en god afslutning på en oplevelsesrig dag.
I Gedesby finder I mange arrangementer og aktiviteter. Prøv for eksempel at deltage i en grillaften ved Gedesby Mølle og lyt til musik i den lyse sommernat. Er I interesseret i sport, kan I deltage i Danmarks sydligste halvmaraton i september måned. ”Danmarks smukkeste halvmaraton” kaldes dette arrangement. Der sker hele tiden noget i Gedesby, og der er altid en god grund til at besøge området. Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, er Gedesby altid et besøg værd. Området har noget magisk over sig, og man bliver aldrig træt af dette sted. De skiftende årstider giver hele tiden området et nyt udseende og gør det meget afvekslende. Gedesby ligger nær den tyske grænse og er let tilgængelig med skib. Så hvorfor ikke lære et nyt, fantastisk ferieområde at kende? Gedesby venter på jer!

Kramnitse. Sydhavsatmosfære på Lolland – lille, men enestående!

Kramnitse. Sydhavsatmosfære på Lolland – lille, men enestående!

Den største af øerne, Lolland, er også kendt som ”Pandekageøen” på grund af sit flade terræn. Her finder I det hyggelige ferieområde Kramnitse, som byder på gode forudsætninger for en vellykket ferie i sommerhus. Området indbyder til cykel- og vandreture i de smukke, lysegrønne skove. Kramnitse er også et ideelt ferieområde for surfere, som året rundt kan dyrke deres sport her. Surfbetingelserne er specielt gode for nybegyndere, da bølgerne er blidere og mindre end bølgerne ved Vesterhavet. Vinden og bølgerne indbyder også til andre friluftsaktiviteter, som for eksempel badning, drageflyvning og kitesurfing.
Stranden i Kramnitse har også gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og familier med barne- eller klapvogn. Dette gør, at området også er populært blandt gangbesværede og børnefamilier. Det milde klima og den rolige Østersø er meget indbydende og her finder I plads og tid til ro og afslapning. Det er som om, at tiden går lasengsommere her. Hverdagens travlhed bliver hurtigt glemt. Området er meget interessant for naturelskere, da det byder på en afvekslende flora med for eksempel vild selleri, hjorterod og ager-kohvede.
Kramnitse er også spændende om efteråret når naturen viser sig i sine smukkeste, lysende efterårsfarver – fra gylden orange til gul og mørkerød. Blandt lystfiskere er hornfiske-festivalen, som løber af stablen i juli, meget populær. Her bliver hornfiskene fanget, tilberedt og spist i hyggeligt selskab. Uanset hvor gode lystfiskere I er, er det altid sjovt at deltage i hornfiske-festivalen. Kramnitse er det ideelle område for alle, som søger større livsværdi!

Hummingen – Danmarks Copacabana: Strand, sommer og sol

Hummingen – Danmarks Copacabana: Strand, sommer og sol

Hvide klipper, blåt, klart vand og uberørt natur. Og alt dette, kun få kilometer fra Tyskland. Det drejer som om ferieområdet Hummingen på Lollands sydkyst.
Her kan I nyde nogle ubekymrede dage, langt væk fra travlhed, stress og hverdagens pligter.
Hummingen byder på strande i sydlandsk stil, sol, livsglæde, hygge og harmoni.
I kan også tage på weekendophold her eller snuppet et par feriedage midt i ugen i et sommerhus.
Nyd roen, havluften, sommerhuset, den danske gæstfrihed og livsstilen i dette skønne område.
Ønsker I at være aktive i ferien kan I for eksempel sejle og surfe i Hummingen. Den blide vind og det rolige hav giver rigtig gode betingelser for sejlads.
Vil I hellere nyde solen og naturen, er dette område også ideelt. Hummingen er nemlig „Danmarks Copacabana“. Hvad kan være bedre end at stoppe tiden og nyde den uberørte natur? Strandene i Hummingen og omegn byder på et utal af aktivitetsmuligheder, og vandet er meget rent her. I kan også tage på opdagelse i området på jeres cykler. Dermed kan I opleve området og samtidig nyde vinden, den saltholdige havluft og solen.
For de eventyrlystne er Hummingen også et spændende feriemål. Kun nogle få kilometer herfra ligger ferieparken Lalandia og Sukkermuseet.
Efter en ferie i Hummingen, kommer I altid tilfredse og udhvilede hjem.

Andre feriebyer på Lolland, Falster og Møn

  • Gedser – Kun et stenkast fra Rostock ligger den charmerende by Gedser. Området er ideelt for badegæster og naturelskere!
  • Ulvshale – Uberørt natur og børnevenlige strande. Ulvshale har alt, hvad hjertet kan begære. Området egner sig godt til badeferie, da vandkvaliteten er meget høj her.
  • Askeby, Møn – med sin pragtfulde natur ligner Møn en eksotisk sydhavsø. Denne perle i Østersøen modtager jer med høje kridtklinter, hvide stande og azurblåt hav.
  • Nysted – I Danmarks ældste havneby kan I opleve en historisk atmosfære. Kun få kilometer fra Nysted finder I de historiske storstensgrave Kong Grøns Høj og Store Guldhøj.
  • Næsby Strand – På Vestlollands sydkyst ligger det spændende område Næsby Strand, som er et besøg værd på alle årstider. Her er naturen meget afvekslende og byder på yderst gode forhold for vandrere.