Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ore Strand

Lej private sommerhuse i fredelige Ore Strand på Falster

Området med private sommerhuse ved Ore Strand ligger ikke mere end 2 km øst for den flotte by Stubbekøbing ved Falsters nordøstkyst. Den lille by Ore ligger lidt over en km inde i landet bag området med såvel store som billige sommerhuse. Ore Strand er et roligt og hyggeligt feriested i dejlige naturomgivelser med et rigt dyreliv. Skovene og kysten mod Grønsund og Østersøen byder på store landskabelige oplevelser og gode udflugts- og bademuligheder. I den lille købstad Stubbekøbing er der en hyggelig lystbådehavn, dejlige grønne områder, spisesteder, caféer og gode indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus ved Ore Strand. Fra Ore Strand er der ikke langt til Vordingborg, hvor I også har gode shoppingmuligheder. Ved Ore Strandpark er der en god, lille sandstrand og en badebro. Når I holder ferie i sommerhus ved Ore Strand kan i kombinere en afslappende badeferie med en hyggelig byferie.

Den skønne natur ved Ore Strand

Området med sommerhuse ved Orø Strand er omgivet af Grønsund og øen Bogø i nord, byen Stubbekøbing i vest og øen Møn med Fanefjord Skov i øst. De store Corselitze Skove ligger ved Falsters østkyst, nogle km sydøst for jeres sommerhus i Ore Strand, og indeholder flere historiske mindesmærker. Når I bor i privat sommerhus ved Ore Strand vil I opdage, at Nordfalster er et område med en meget smuk natur og i Corselitze skoven befinder sig også Danmarks største træ. Hvis I går gennem skoven mod og hen til Halskov Vænge, finder I 6 stendysser og hele 72 gravhøje. Her kan I gå lange ture og nyde den smukke natur. Det flade landskab på øerne Lolland og Falster indbyder til cykelture og på turistbureauerne i området, kan I få en brochure om de mange cykelruter i områder. Medarbejderne hos sommerhusudlejning.com oplyser også gerne om de mange cykelruter på Lolland og Falster. Mange har cykler med, når de har valgt sommerhusudlejning, og i området er der korte og lange cykelruter med forskellige sværhedsgrader. Krokodille Zoo i Eskilstrup som ligger 19 km sydvest for Stubbekøbing, er en meget speciel Zoo. Den har nemlig Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en stor anakonda. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg på Knuthenborg Park & Safari. I dag er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største safaripark med flere end 1200 vilde dyr fra hele verden.

Sommerhus ved Ore Strand på Falster

Mange turister vælger sommerhusudlejning ved Ore Strand. Området med private sommerhuse ligger i et 500 meter bredt bælte bag et grønområde ved stranden. Ved kysten er der et smalt strandområde med lidt sten, men ud for Ore Strandpark og Tjørnehegnet ligger der to små sandstrande med badebroer. De fleste sommerhuse ligger på grønne feriehusgrunde omgivet af levende hegn og enkelte træer. Fra jeres private sommerhus ved Ore Strand tager det til fods kun ca. en halv time at gå til den hyggelige by Stubbekøbing. På en ferie i sommerhus på Falster har I den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferieophold, og samtidig har I den smukke natur lige foran døren. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et privat sommerhus til hele familien, og prisen er til at overkomme. Især når I lejer et privat sommerhus i for- og eftersæsonen, kan I opnå gode rabatter. Hvis I har mulighed for at rejse med kort varsel, kan I gennem vore Last Minute tilbud leje et billigt sommerhus, som har alt det I behøver til en dejlig ferie på Nordfalster.

Aktiviteter og attraktioner på Falster og omegn

Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan I opleve en enestående samling af gamle motorcykler samt sjældne radioer, højtaler, fjernsyn og meget mere. Galleri Arleth i Horbelev som ligger ca. 10 km syd for Stubbekøbing, har skiftende udstillinger med moderne kunst af danske og internationale kunstnere. Se også den spændende udstilling af smykker. Fra Stubbekøbing har I muligheden for at tage med Færgen Ida til øen Bogø. Besøg under jeres ophold i sommerhus ved Ore Strand Stubbekøbing Egnsmuseum som befinder sig i en fredet Købmandsgård fra 1846. Her kan I beundre en af Europas største samlinger af vægte af enhver slags helt tilbage fra omkring år 1200 til 1960. Der er også et køkken med en samling af blåemaljerede køkkenredskaber, et snedkerværksted og et skomagerværksted. Se også den fine dagligstue fra sidst i 1800-tallet og meget mere. Tag på udflugt og besøg den smukke by Maribo på Lolland med Naturreservatet Maribosøerne, som er et flot sølandskab midt i skovområderne. I Smålandshavet ligger der flere malerisk smukke småøer som for eksempel Askø, Femø og Vejrø, der venter på jeres besøg. Vælg f.eks. et billigt sommerhus, og nyd omgivelserne i fredelige Ore Strand på Falster.