Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nørre Alslev

Hold fleksibel og billig ferie i Nørre Alslev på Falster

De private sommerhuse omkring Nørre Alslev indbyder til en ferie i rolige og naturskønne omgivelser. Nørre Alslev ligger på den nordlige del af Falster, og er Falsters næststørste by. Byen har spisesteder, flere dagligvare- og specialbutikker samt en svømmehal. Er I på udkig efter gode shoppingmuligheder, er der kun 12 km til Vordingborg og 15 km til Nykøbing Falster. Omkring Nørre Alslev finder I idylliske skovområder, marker, hyggelige kyststrækninger med små både samt ikke mindst fred og ro. Dette område er ideelt for lystfiskere, naturelskere og eventuelt golfspillere. Hvis I gerne vil opleve en rigtig god badestrand, så skal I køre ca. 25 km mod syd til Marielyst, som har en af Danmarks mest populære badestrande. Et sommerhus i Nørre Alslev har en god beliggenhed i forhold til aktiviteter og seværdigheder på Falster, Lolland og Møn. Masnedø Fort i nord, Bogø Mølle i øst, Kalvehave Labyrintpark i nordøstlig retning, Stubbekøbing Motorcykel & Radiomuseum i øst og Falster Golfklubs bane i sydøstlig retning, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Nørre Alslev.

Naturoplevelser omkring Nørre Alslev

Nørre Alslev er omgivet af Hannenov Skov i syd og øen Bogø i nordøst. Nord for byen ligger Storstrøm med Storstrømsbroen, mens Storskov ved Nykøbing ligger i syd. Hos Krokodille Zoo i Eskilstrup, kun 11 km mod syd, kan I opleve alle verdens 23 nulevende krokodillearter samt andre spændende dyr som træleoparder, varaner, leguaner, skildpadder og slanger. Lystfiskere har gode muligheder for fangst ved Falsters kyster eller i en af de mange fiskesøer på øen, og hvis I er til golf, så er der god mulighed for at prøve Falster Golfklubs bane, som har en smuk beliggenhed i Hannenov Skov, få km sydøst for Eskilstrup. Når I bor i sommerhus i Nørre Alslev vil I opdage at Nordfalster er et område med en meget smuk natur og i Corselitze skoven finder I bl.a. Danmarks største træ. Skovene og kysten mod Grønsund og Østersøen byder på store landskabelige oplevelser og gode udflugts- og bademuligheder. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i Knuthenborg Park & Safari på Lolland. I dag er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største safaripark med flere end 1200 vilde dyr fra hele verden. Tag på dflugt til den smukke ø Møn, og besøg Møns Klint. Møns Klint er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst. Her kan alle, også kørestolsbrugere og forældre med barnevogn nyde udsigten fra Møns Klint. Oplev naturen omkring Vordingborg, Præstø Fjord, Nordfalster og på Møn og nyd områdernes flora og fauna til vands, til fods, på cykel eller fra luften. Kajakroning er meget populært her i det sydsjællandske.

Ferie i privat sommerhus midt på øen Falster

Nordfalster og Nørre Alslev er ved siden af deres enestående beliggenhed syd for øen Sjælland og de mange kulturelle seværdigheder også kendt for sommerhusudlejning af private sommerhuse i alle afskygninger. I området kan I hos sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus eller en ferielejlighed til billige penge, som ligger tæt ved skove, lystbådehavn, strande og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen. De enkelte ferieboliger falder godt ind i naturen, og her kan I rigtig slappe af. Nyd det omskiftelige vejr udenfor, og på en gråvejrsdag, kan I nyde en god bog eller et brætspil. I kan også finde et sommerhus som er energivenligt, hvormed I er med til at beskytte naturen. Samtidig holder I også jeres energiforbrug nede, hvilket giver en ekstra god følelse. Moderniseringerne gennem de senere år, har også betydet, at et sommerhus typisk er godt indrettet, og I finder alt det nødvendige udstyr. Der er moderne fladskærms-tv, måske opvaskemaskine samt alle køkkenfaciliteter. Uden for sæsonen kan det være godt med en brændeovn, hvilket I også finder i selv de billige sommerhuse. Nyd en lille gåtur gennem området når I har pakket ud, og få et indtryk af feriestedet og de andre sommerhuse. De private ferieboliger i Nørre Alslev på Nordfalster danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie i et hyggeligt byområde omgivet af naturen. Her er I også tæt på de mange seværdigheder i området, og derfor vælger mange også sommerhusudlejning. Det behøver ikke være dyrt at bo i sommerhus på Falster. Prøv en 2 eller 3-ugers Sparferie her ved Nørre Alslev udenfor højsæsonen. Her opnår I 3 gratis dage, ved 14 dages leje af sommerhus, og jo længere leje des flere gratis dage får I. På en ferie i sommerhus på Falster har I fleksibilitet mht. ankomst og afrejse udenfor sæsonen. Så I har mange fordele ved at leje sommerhus udenfor industriferien. Hvis I har mulighed for at rejse med kort varsel, kan I gennem vore Last Minute tilbud leje et billigt sommerhus, som har alt den luksus I behøver til en dejlig ferie på Nordfalster.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Nørre Alslev

Kun få km fra Nørre Alslev, finder I den gamle, charmerende købstad Stubbekøbing, som er smukt beliggende ved vandet. Her kan I nyde det livlige miljø ved lystbådehavnen, hvorfra I også kan sejle til Bogø. Stubbekøbing byder på gamle torve, et par museer, gode butikker og flere spisesteder. Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum viser en enestående samling af gamle motorcykler samt udstyr som sjældne radioer, højtalere og fjernsyn. Besøg også Stubbekøbing Egnsmuseum som befinder sig i en fredet Købmandsgård fra 1846. Her kan I beundre en af Europas største samlinger af vægte helt tilbage fra omkring år 1200 til 1960. Se et snedkerværksted og et skomagerværksted samt den fine dagligstue fra sidst i 1800-tallet og meget mere. Besøg sammen med børnene Farmorhuset i Vordingborg som er et oplevelseshus og legecafé, hvor I også kan købe kaffe, saftevand samt hjemmebagt kage og meget mere. I Guldborgsund ZOO & Botanisk have som ligger få km øst for Sakskøbing, kommer I tæt på både dyr og planter. Den er et populært udflugtsmål med over 90 forskellige dyrearter, smukke planter og en masse sjove aktivitetsmuligheder. Der er meget at se på omkring Nørre Alslev. Danmarks Traktor Museum i Eskilstrup, Torkilstrup Mølle, Bavnehøj nord for byen og Gåbense Havn, er alle et besøg værd. Den kønne, gamle købstad Maribo, 10 km fra Sakskøbing, byder på stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder. Frilandsmuseet ved Maribo Sø består af huse, en bondegård, en stubmølle og en skole. Tag på ferie i sommerhus på Falster og nyd naturen og de mange attraktioner for alle aldre.