Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hummingen

Besøg Hummingen - det smukke område med sommerhuse

Lige bag diget på øen Lolland gemmer sig det flotte område Hummingen, som er kendt for sommerhusudlejning. Diget ved Hummingen Strand beskytter baglandet mod oversvømmelser. Stranden bliver om sommeren renset hver 3. uge. I Hummingen er der mulighed for at spise på restaurant eller foretage de mest nødvendige indkøb til ferien i privat sommerhus. Når I vælger sommerhusudlejning i Hummingen, er der ikke så langt til handelsbyerne Nakskov og Maribo hvor der er rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Lystfiskere har gode fiskemuligheder fra moler, strande eller fra en fiskekutter. For at fiske fra kysten har i brug for et fiskekort som I kan få per postanvisning på postkontoret eller på turistkontoret.

Naturen i Hummingen

På cykelruten Østersøstien kan I med jeres cykel køre på diget i den ene retning mod Rødbyhavn og i den anden retning til Nakskov. Besøg den lille landsby Kramnitse som kan nås til fods på 30 minutter fra jeres sommerhus. Her er der en lille idyllisk havn hvor I kan købe frisk fanget fisk direkte fra bådene. På øen Lolland er der mange udflugtsmål som for eksempel den smukke by Maribo med naturreservatet Maribosøerne som er et flot sølandskab midt i skovområderne. Det er en moderne by med en rig historie der går helt tilbage til 1400-tallets klostertid. Den er desuden kendt for sit årlige Jazz Festival samt udendørs kulturarrangementer i Hylddalen som har en smuk beliggenhed i bøgeskoven.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Til dem der ønsker en afslappende ferie med spadsereture, solbadning eller fisketure er et ophold i privat sommerhus i Hummingen lige det rigtige. Stranden ved Hummingen er en hvid og blød sandstrand, og et foretrukket valg for turister, som vælger sommerhusudlejning som ferieform. Rigtig mange af de private sommerhuse i Hummingen bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Vores sommerhuse er indrettet således, at disse dækker feriegæsternes behov og danner et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter i området. Et almindeligt, billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle ferieboliger er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. Dette såvel de billige sommerhuse som vores luksus sommerhuse. Vil I ikke tilbringe hele tiden i sommerhus eller ved stranden, kan I spille minigolf på campingpladsen i Hummingen. Kan I tage afsted på ferie i sommerhus med kort varsel, er det ofte muligt, at finde et billigt sommerhus med vores Last Minute tilbud. Også vores Miniferie i sommerhus er meget populært, hvor I kan slappe af i f.eks. weekenden. Se ved det enkelte sommerhus, om det er tilmeldt Miniferie i det ønskede tidsrum.

Aktiviteter og attraktioner på Lolland

Lollands største by har en smuk beliggenhed for enden af Nakskov Fjord og en sejltur på fjorden med Postbåden er en spændende oplevelse. Nakskov yder på små hyggelige gader og flot istandsatte stræder ned til havnen. Nakskov har en af Danmarks ældste gågader med et travlt handelsliv og en del specialbutikker. I handelsbyen Naksskov er der meget at se på. Her kan I besøge den Russiske U-båd, Skibsmuseet og de mange små butikker i den indre by. Tag en tur til Afrika i Knuthenborg Park & Safari som er en oplevelse for hele familien. Vil I gerne se hvordan Vikingerne har levet i Danmark? Så skal I besøge Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse på Sjælland. Stubbekøbing er en meget smuk ferieby som ligger på det nordlige Falster. Herfra har I muligheden for at tage med Færgen Ida til øen Bogø. Lystfiskeri på Vestlolland byder på nogle af de bedste fiskesteder her i Syddanmark. Mange steder sejler fiskekuttere ud med lystfiskere for at fiske i Smålandshavet. Havnebyen Onsevig kommer til at ligge havn til Danmarks Mesterskabet i Fladfiskeri i september månede. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com oplyser gerne om de bedste fiskesteder her i området. Tag en tur til den smukke by Nysted, hvor havnen i Nysted er feriebyens omdrejningspunkt. Her er der masser af liv om sommeren, og man befinder sig lige midt i både byen og naturen. Nysted havn ligger i bunden af Nysted Nor, med en smuk udsigt ud over Femern Bælt og Havmøllerne på Rødsand. Fra havnen er der en smuk udsigt til den gamle købstad og Ålholm Slot. I Nysted by kan I gå på tidsrejse blandt de gamle smukke og velbevarede huse. Vil I ud og se på området, er det en god ide at gøre det på cykel. Fra jeres sommerhus i Hummingen ligger de fleste seværdigheder indenfor ½ times kørsel med bilen, så derfor er sommerhusudlejning i Hummingen den perfekte familieferie.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1033

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1057

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1048

   670 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2600,-

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1001

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1052

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1059

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Hummingen Sommerhus, Hummingen

   Reg.nr.: 80-1041

   600 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1