Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bredfjed

Sommerhusudlejning i Bredfjeld på Lollands sydkyst byder på dejlige naturomgivelser

Bredfjeld indbyder til sommerhusudlejning, da det er et roligt og hyggeligt feriested for hele familien. De private sommerhuse ligger midt imellem de 2 andre områder med sommerhuse Kramnitse og Lalandia, ca. 3,5 km vest for Rødbyhavn. Her er der både mulighed for at slappe af i den fredfyldte natur og for at være aktiv på stranden og i det nærliggende vandland ved Lalandia. Lystfiskere kan fiske fra havnemoler, i fiskesøer og fra kysten. Der er også mulighed for havfiskeri fra Lollands havne. Golfere kan prøve banen af Golfklubben Storstrøm ved Nykøbing Falster. Lidt vest for Bredfjed ligger det lille ferieområde Kramnitse, som har en lille havn, hvorfra der stadig drives fiskeri. Her er det muligt at købe fisk direkte fra bådene. Få km mod øst ligger Rødby Havn, hvor der er gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Når I kører ca. 18 km mod nord kommer I til den smukke handelsby Maribo, som ligger midt i Naturområdet Maribosøerne. I byen er der gode shoppingmuligheder med de mange butikker, og restauranterne som byder på spændende retter fra området.

Naturen omkring Bredfjed

Bredfjed med de mange sommerhuse er omgivet af et vådområde og feriehusområdet Kramnitse i vest og Lalandia og Rødbyhavn i øst. Mod nord ligger Kristiansæde Skov og i sydlig retning ligger Femer Bælt. Når I bor i sommerhus på Lolland, kan I bl.a. opleve et spændende dyreliv. Gå en vandretur i et af skovområderne på øen eller besøg Knuthenborg Safari Park sammen med børnene. Det er en spændende oplevelse at komme tæt på de farlige rovdyr eller gå en tur mellem sjældne træer og planter i Parken. Også Nakskov Fjord har et usædvanligt fugleliv. Utterslev Paradishave ved Horslunde er en meget stor besøgshave med tusindvis af fuchsia, dahlia, roser og rhododendron. Vindeholme skov som ligger helt ud til diget ved Østersøen på det sydvestlige Lolland er et flot skovområde. Peter Hansens Have ved Nakskov hører til de største plantesamlinger i hele Nordeuropa. Naturen har omgivet den smukke by Maribo med tre dybblå søer, Søndersø, Hejrede Sø og Røgbølle Sø, som har en malerisk beliggenhed i det bakkede, skovklædte landskab. Maribo er bygget op omkring Birgittiner Klosteret der i 1416 var bygget til 60 nonner og 25 munke. I samme år gav Erik af Pommern byen købstadsrettighederne af hensyn til klostret. Et par år senere accepterede paven at byen kunne kalde sig Mariebo efter jomfru Maria. Klosterkirken fra 1470 er i dag Maribo Domkirke.

Sommerhus i Bredfjed på Lolland

Vores sommerhuse i Bredfjed ligger i et 3 - 600 meter bredt område bag diget og den smalle sandstrand med strandengen. Derfor tager det kun få minutter at gå ned til stranden. De private sommerhuse i Bredfjed er meget forskellige i størrelsen, beliggenheden og lejepriserne. I kan gennem sommerhusudlejning.com leje et almindeligt billigt sommerhus. På denne måde kan I nyde en ferie med strandliv på den ene side og shopping i den travle handelsby Maribo på den anden side. Næsten alle sommerhuse ved Bredfjed er indrettet efter ejerens smag, og har alt det I har brug for til et skønt ferieophold. De fleste sommerhuse har brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften. Fordelen ved et sommerhus i Bredfjed er at I bor midt i den smukke natur på Sydlolland omgivet af hav, skove og marker. Her kan I selv tilrettelægge jeres ferieophold. Selv de billige sommerhuse er ofte renoveret, og flere har endda internet installeret. Mange finder billige sommerhuse med vores Last Minute service, hvor I ofte kan spare emange penge.

Aktiviteter og attraktioner

På Polakkasernen i Tågerup, nu et museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde på den tid. Besøg også den lille by Kramnitse, som ligger 15 km mod øst. Her finder I bl.a. en idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. I nærheden af Maribo ligger Engestofte Gods samt Søholt Gods, hvor det er muligt at besøge en unik og velbevaret barokhave. Besøg på en varm sommerdag Lalandias vandland sammen med børnene. I Guldborgsund ZOO & Botanisk have kommer I meget tæt på både dyr og planter. Den er et meget populært udflugtsmål med over 90 forskellige dyrearter, mange smukke planter og en del sjove aktivitetsmuligheder. Besøg under jeres ferieophold i sommerhus ved Bredfjed sammen med børnene Knuthenborg Safaripark ved Maribo, som er Nordeuropas største safaripark med mere end 1200 vilde dyr. Det er et kæmpestort naturområde på ca. 500 ha, hvor I frit kan køre, cykle eller vandre. I kan se historiske bygninger, sjældne planter og komme helt tæt på alverdens eksotiske dyr. Velkommen til oplevelser og billig sommerhusudlejning i Bredfjed på Lolland.