Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ydø

Sommerhus ved dejlige badestrand i Ydø på Lolland

Går ferien til Lolland og har I valgt sommerhusudlejning, kan vi anbefale sommerhus i Ydø, hvor I er tæt på badestrand og natur. Ydø ligger smukt ved Nakskov Fjord samt Lollands vestligste punkt Albuen. Dette rekreative område er inddæmmet af et mere end 50 km langt dige, hvor I finder en cykelsti, der fører fra Ydø til Rødbyhavn. Selve området med billige sommerhuse ligger ved roden af landtangen Albuen, tæt ved diget og sandstranden. Langs hele Albuen er der dejlig badestrand på den ene side og lavt, mere stillestående vand med et rigt fugleliv på den anden side. I kan vandre eller tage turbåden fra Nakskov til spidsen af tangen, hvor I bl.a. finder et fyrtårn, fiskerhuse, et lille museum og naturcenter samt borde og bænke. Derudover er en vindmøllepark med 24 vindmøller placeret her. Ydø er et ideelt feriemål for naturelskere, lystfiskere og andre, som nyder at slappe af i rolige, ugenerte og hyggelige omgivelser. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i nærheden af Ydø, og gode shoppemuligheder samt et utal af seværdigheder i Nakskov, som ligger 13 km fra Ydø. Et ophold i privat sommerhus tæt ved Nakskov er en gunstig placering i forhold til de mange aktiviteter og seværdigheder på Lolland. Knuthenborg Safaripark i nordøst, Kong Svends Høj i nord, Galleri Horn øst for Kastager, Reventlow Museet Pederstrup i nord og Hoby Put & Take i øst, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Ydø.

Strand og natur omkring Ydø på Lolland

Ferieområdet ved Ydø er omgivet af vådområdet Søndermor i nord og øen Langeland i vest. I sydøst ligger Vindeholme Skov og i østlig retning ligger Bogø Vig i bunden af Nakskov Fjord. I Vesternæs, 3 km fra Ydø, kan I opleve Kappel Stubmølle, som er landets eneste arbejdende, stråtækte mølle. Møllen er restaureret og fuld funktionsdygtig. Besøg også det lille museum og naturcenter på spidsen af Albuen, hvor en naturvejleder kan berette om dette usædvanlige sted. Besøg Peter Hansens Have, med spændende planter fra hele verden, som ligger kun få km fra jeres lejede sommerhus. Følg de mange spændende stier, der slynger sig gennem haven, og find alt det, som en planteelsker kun drømmer om. På cykelruten Østersøstien kan I med jeres cykel køre på diget fra spidsen af Albuen og hele vejen til Rødbyhavn. Naturpark Maribosøerne er en naturoplevelse af de helt store med herregårde, skovområder, enge og moser. De tre dybblå søer, Søndersø, Hejrede Sø og Røgbølle Sø, har en malerisk beliggenhed i det bakkede, skovklædte landskab. Her møder i også en rig flora og fauna. Også Nakskov Fjord har et usædvanligt fugleliv. Området er hos ornitologer mest kendt for sin betydning for trækfuglene. I september og oktober kan I her opleve tusindvis af trækfugle.

Lej et billigt sommerhus ved Ydø

I Ydø ligger de private ferieboliger i et ca. 500 meter bredt område tæt ved diget og Albuen Strand, ved roden af landtangen Albuen. Jeres lejede sommerhus ved Ydø danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie tæt ved naturen, stranden og byen Nakskov. I vil møde de private sommerhuse på små kvadratiske feriehusparceller, og i forskellige størrelser, stilarter og prisklasser, men hos sommerhusudlejning.com kan I altid finde et almindeligt sommerhus til en billig lejepris. Selv et billigt sommerhus på Lolland er godt indrettet, og kvaliteten er i top. Her finder I stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og ofte moderniseret bade- og toiletfaciliteter. Alle sommerhuse er ejet af private, derfor helt personligt indrettet. Der er stor forskel på indretningen, men her er altid plads til hele familien. Mange sommerhuse har også en brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften med en behagelig varme i opholdsstuen. Efter en grundig renovering gennem de seneste år, er mange sommerhuse på Lolland blevet mere energivenlige. Ofte har disse sommerhuse moderne udstyr, og det kan nemt opvarmes hele året rundt. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus med en lukket terrasse eller en indhegnet have. Her ved Lollands sydvestkyst kan I holde en Miniferie i sommerhus eller booke flere ugers ferieophold. I højsæsonen er det oftest kun muligt at booke lørdage til lørdage, mens det udenfor sæsonen er helt fleksibelt. Det er ret billigt at bo i privat sommerhus på Vestlolland. I kan spare rigtig mange penge, når I vælger en 2- eller 3-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Hvis I kan afrejse med kort varsel, har I også mulighed for at finde en luksusferiebolig med spa eller sauna med rabat. Fordelen ved et sommerhus ved Nakskov Fjord er, at I bor midt i den smukke natur på Vestlolland omgivet af hav, skove og marker.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Ydø

Galleri TILE i Nakskov udstiller værker af flere forskellige kunstnere, og her kan I købe kunst i alle prisklasser. Den smukke gamle købstad Nakskov, som fik sine købstadsrettigheder helt tilbage i 1266, er en spændende by med gamle stræder, der går fra havnen op mod byens midte. Gå en tur gennem byen og nyd synet af de gamle købmandsgårde med bindingsværk. Nakskov byder desuden på mange spændende seværdigheder. Danmarks Sukkermuseum, der fortæller om sukkerets historie igennem 130 år, den botaniske have Peter Hansens Have, Den Gamle Smedje, Det Gamle Trykkeri samt Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum. Hvis i hellere vil gå under vandet så er U-359, et russisk Museums-U-Boot af Whiskey Klassen, lige det rigtige. Lystfiskeri på Vestlolland byder på nogle af de bedste fiskesteder her i Syddanmark. Mange steder sejler fiskekuttere ud med lystfiskere for at fiske i Smålandshavet. Golfere har gode muligheder på Halsted Kloster Golfklubs bane, øst for Nakskov. Besøg også den lille by Kramnitse mod sydøst. Her er der en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Besøg også De gamle huse som er Frilandsmuseet i Maribo. Museet huser ialt 16 bygninger, som fortæller historien om den måde man byggede på og livet på landet på Lolland fra slutningen af 1600-tallet og indtil 1. verdenskrig. Der findes på museet forskellige bygninger som skole, smedje, en firlænget gård, en del forskellige husmandssteder, skovriderbolig, et sprøjtehus og en stubmølle. Men også Vindeby Mølle, Kong Svends Høj og Birket Bavnehøj i nord er et besøg værd. Et ferieophold i privat sommerhus på Vestlolland byder på mange spændende oplevelser, men de fleste gæster kommer for den flotte natur og stranden.