Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nysted

I Nysted på Lolland bliver jeres feriedrømme i sommerhus til virkelighed

Selveste øen Lolland er et besøg værd, og det af mange grunde. Det er en af Danmarks smukkeste øer med det populære Badeland Lalandia, Marielyst Go-Kart og Paintball-Center samt over 600 km lange kystområder med fantastiske badestrande som for eksempel Marielyst, der hører til de mest populære badestrande i Danmark. Ved Lollands sydøstkyst ligger den idylliske ferieby Nysted, som er den sydligste købstad i Danmark. Her kan I sammen med hele familien tilbringe afslappende feriedage i privat sommerhus. I det stille fiskerleje Nysted kan I nyde en slentretur gennem hyggelige gader med små, lave bindingsværkshuse. Fra havnen hvor gaden består af brosten har I en smuk udsigt over vigen, det flotte slot og byens kirke. De hvide sandstrande ved Nysted indbyder til solbadning, boldspil, badning i Østersøens bølger og lange dage under solen. Der er indkøbsmuligheder til jeres sommerhusophold i Nysted. Fra jeres sommerhus i Nysted er der 14 km til handelsbyen Nykøbing Falster, hver der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Erik af Pommern gjorde byen til købstad i 1409. I året 2013 blev Nysted kåret til danmarks 6. smukkeste købstad.

Naturen omkring Nysted

Nysted har en meget smuk beliggenhed i en vig ved Østersøen og omgivet af skov. Fra havnen i Nysted har I en fantastisk udsigt til det historiske Aalholm Slot. Naturen omkring Nysted er som skabt for sommerhusudlejning og mange udendørsaktiviteter, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. For alle, der elsker naturen er Nysted et sandt eldorado. Der er cykelruter i skovområderne Hestehaven, Folehaven og Høvænge, men også i Roden og Frejlev skove. Paradisruten er en del af cykelrute nr. 38. Den løber langs Lollands sydkyst samt Guldborgsund og syd for Nakskov over Rødbyhavn og Nysted til Nykøbing F. I kan om morgen nyde den pragtfulde natur i området på hesteryg eller med cykel. Om aften kan I glæde jer over en smuk solnedgang inden I slutter dagen af på sommerhusets terrasse. Det flade landskab gør, at I meget nemmere kan komme omkring på Lolland. Vest for Nysted ligger Aalholm Slotspark med skovområdet Aalholm Hestehave, og få km i østlig retning befinder sig Roden Skov og Frejlev Skov, hvor der er mange rådyr. Nord for Kettinge ligger Frøstrup Skov og i sydlig retning ligger Østersøen med de lange sandbanker foran kysten.

Sommerhusudlejning i Nysted på Lolland

Nysted er det ideelle sted for en ferie I sommerhus, uanset om i er en børnefamilie eller et par. Her er I tæt på naturen og der er ikke langt til et velbeliggende sommerhus. Et typisk privat sommerhus er indrettet efter ejerens smag, med alt det I behøver til en hyggelig og afslappende ferie. Om aften kan I nyde jeres mad på grillen i haven eller på terrassen. Skulle det regne en dag, så er der lagt op til hygge i spisestuen og foran brændeovnen, hvis det er lidt køligt. En ferie i privat sommerhus i Nysted er på enhver årstid en fornøjelse. En ferie i sommerhus giver jer den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ophold. Mange feriegæster som bor i sommerhus i Nysted med deres hund, nyder at gå ture langs stranden med deres bedste ven. Gennem sommerhusudlejling.com kan i leje et privat sommerhus på Lolland til billige penge, som er egnet til et ophold med hund. Private sommerhuse er indrettet med møbler, dekorationer og komplette køkkener, som gør det muligt at man selv kan tilberede sine måltider. Mange feriegæster lejer deres sommerhus som et udgangpunkt for udflugter i området. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen kan I hos sommerhusudlejning.com opnå gode rabatter. Har I allerede pakket og kan afrejse med kort varsel, har I mulighed for at finde et luksus sommerhus med spa og sauna om sommeren til en billig lejepris, hvis I ser på vores Last Minute tilbud under sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner på Lolland

Nysted er en ferieby for dem der ønsker en aktiv ferie, fordi der er mange sportslige aktivitetsmuligheder i og omkring feriebyen. Oplev et smukt landskab der er præget af vandområder, som indbyder til kajakroning, sejlads og dykning. Området omkring Nysted egner sig også fortrinligt til vandring og windsurfing, især om foråret, sommeren og efteråret. Hvis I gerne vil opleve noget helt spændende mens I er her på ferie i sommerhus, så skal I besøge den årlige Middelalderfestival i Nysted fra 1. til 3. august. Det er Danmarks smukkeste og største middelalderfest med marked ved det historiske Aalholm Slot, hvor ca. 5000 besøgende deltager ved festen. Det er en spændende oplevelse, som I sent vil glemme! Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i den populære Minigolf and Fun Park i Marielyst, som er en oplevelse for besøgende i alle aldre. Der er også mange tilbud for de yngste. For en rimelig entrepris kan I tilbringe mange timer med de forskellige aktiviteter, som for eksempel Frisbeegolf og Fodboldgolf. Middelalderslottet Aalholm Slot, som er omgivet af et smukt skovområde, er et populært udflugtsmål, og på havnen kan I opleve en flot feriestemning, med robåde, kanoer, restauranter og isbod. Prøv en rundtur med vandcykel på vigen og se havnen og slottet fra vandsiden. På Vestlolland ligger den smukke gamle købstad Nakskov, som fik sine købstadsrettigheder helt tilbage i 1266. Det er en spændende by med gamle stræder, der går fra havnen op mod byens midte. Gå en tur gennem byen og se de gamle købmandsgårde med bindingsværk. Golfere har på Lolland-Falster valget mellem Golfklubben Maribo Sø, Falster Goldklub, Halsted Kloster Golfklub, Golfklubben Storstrømmen og Marielyst Golfklub. For lystfiskere er der Molefiskeri i Nakskov Havn og Stubbekøbing Havn, mens Lyns Fiskesø, Birket Ørredsø og Korsgaard Put & Take indbyder til ørredfiskeri. Hold ferie i sommerhus i Nysted, og vær tæt på alle oplevelser på Lolland, Falster og Møn.