Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Råbylille Strand

Hyggeligt, grønt sommerhusområde med naturstrand på Møns sydkyst.

Råbylille Strand er et familievenligt og hyggeligt sommerhusområde på sydkysten af Møn, kun 9 km fra middelalderbyen Stege - Møns største by, og 13 km fra den spektakulære Møns Klint. Området er grønt og frodigt med bevoksning helt ned til den gode naturstrand med høfder. Her kan I slappe af, nyde naturen, bade og fiske fra stranden eller tage på udflugter til de nærliggende byer og seværdigheder.
Møn er forbundet med både Sjælland og Falster via broer, og er derfor let tilgængelig. Færgeruterne til Tyskland og Sverige ligger også kun omkring en times kørsel væk.

- Råbylille Strand

Møn er rig på kunstnere og kunsthåndværker og I kan besøge deres værksteder og udstillinger overalt på øen. Her findes også mange grave fra oldtiden i form af stendysser, jættestuer og bronzealderhøje.
Middelalderbyen Stege er en stemningsfuld og historisk by. Se de gamle købmandsgårde, gaderne, torvene og byens voldanlæg, som stammer fra middelalderen. Byen indeholder også museer som Møns Museum Empiregården og Stege Borg (9 km).

 
  •  Kategori

   ?

    

   Råbylille Strand Sommerhus, Råbylille Strand

   Reg.nr.: 85-1012

   600 m til vandet

   Sovepladser: 14

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Råbylille Strand Sommerhus på landet, Råbylille Strand

   Reg.nr.: 85-1004

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3