Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Askø

Besøg den charmerende ø Askø nord for Lolland, og bo i et rigtigt dansk sommerhus

Den lille, naturskønne ø Askø ligger i Smålandsfarvandet, lige nord for ferieøen Lolland. Askø er ca. 3 km lang og 2 km bred, og mange besøgende vælger sommerhusudlejning som ferieform. Lige nord for øen ligger Lilleø, som er en lille ø der er forbundet med Askø via en dæmning. Fra Bandholm på Lolland er der omkring 30 minutters sejlads til Askø, og færgen sejler flere gange dagligt. Der er en hyggelig stemning i den lille færge- og lystbådehavn. Øen er meget flad og blandt andet kendt for sit rige fugleliv. Det dejlige område med private sommerhuse, ligger på den sydøstlige del af Askø, som er roligt, hyggeligt og familievenligt. Øen er et ideelt feriemål for lystfiskere, dem der gerne vil væk fra storbyens stress, samt fugle- og naturelskere. En ferie på en af de Danske småøer er noget helt specielt. Her står der gåture, landsbyidyl, hygge, lystfiskeri og fuglekvidder på programmet. På Askø finder I en købmand, som er åben hele året rundt. Her har I mulighed for at købe dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. Fra færgehavnen i Bandholm har I kun 10 minutters kørsel til den smukke handelsby Maribo, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder i gågaden, samt en del restauranter og caféer. Stranden på østsiden af Askø er smal og med mange sten, men vandforholdene er lave og rolige. Det samme gælder kysten ved området med mange billige sommerhuse på østsiden, hvor strandengen går næsten ned til vandet. Når I sejler til Bandholm er der mindre end ½ times kørsel til Knuthenbord Safaripark, det smukke sølandskab ved Maribo med Søholt Slot, Middelaldercentret i øst, Kjærstrup Herregård, Halsted Kloster og Søllested Kirke.

Oplev Askøs skønne natur og læs om naturen på Lolland

Askø er omgivet af Lilleø i nord og Fejø i nordvest. I sydlig retning ligger Knuthenborg Park og mod øst ligger bugten Tårs Vig. Lolland og Falster har nogle af de bedste steder for lystfiskeri og lystfiskere har ved Lollands kyster, i fiskesøer, ved havnemolerne og fra fiskekuttere gode muligheder for at gøre en god fangst. Golfere kan glæde sig til Golfklubben Storstrømmens bane i Nykøbing Falster, som byder på en spændende men også smuk naturoplevelse. Men der er også gode baner på Golfklubben Maribo Sø, Falster Golfklub og Halsted Kloster Golfklub. Området omkring Næsby Strand på Sydlolland, er hos ornitologer kendt for sin betydning for trækfuglene. I september og oktober kan I her opleve tusindvis af trækfugle, som gør ophold i området. Men også fuglearter som falke og musvåger benytter i sommermånederne de varme luftstrømme over markerne omkring Næsby. Nær Maribo ligger det gule Engestofte Gods samt det smukke, hvide Søholt Gods, hvor I kan opleve en unik barokhave.

Billige sommerhuse tilbydes på Askø

Et typisk billigt sommerhus på ferieøen Askø befinder sig i området Askø Strandvig på den sydøstlige del af øen. Nogle af de private ferieboliger ligger på åbne, grønne sommerhusgrunde med få træer, mens andre sommerhusgrunde har mange buske og træer, som giver læ for vinden. Feriegæster som tager deres hund med på ferie i sommerhus på Askø, kan leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, som, hvor hunden kan boltre sig i haven. Her på Askø vil I møde sommerhuse i forskellige størrelser, stilarter og prisklasser, men hos sommerhusudlejning.com kan I altid finde et godt billigt sommerhus. Alle private sommerhuse i Danmark er indrettet af ejeren selv med møbler, gode senge, vaskemaskine og opvaskemaskine. Efter at mange sommerhuse i den senere tid er blevet renoveret, fremstår et sommerhus med moderne udstyr som fladskærmstv, og nogle gange også trådløst internet. Der er alt det i et billigt sommerhus, som I behøver til en vellykket ferie, og endda kan et sommerhus også være energivenligt. I behøver egentlig kun at tage håndklæder, sengelinned, sæbe, toiletpapir og opvaskemiddel med. I kan leje feriebolig med valgfri ankomst, og de fleste lejer sommerhus i 1 eller 2 uger. Det er dog også muligt at leje sommerhus på Askø i weekenden. Flere og flere tager i sommerhus med kort varsel, og det er nemt at finde et billigt sommerhus med vores Last Minute sommerhusudlejning. Selv et luksus sommerhus med spa og plads til flere familier, kan blive et billigt sommerhus til ferien på Askø.

Aktiviteter og attraktioner på og omkring Askø

Askø Museum er en lille, spændende lokalhistorisk samling, som er indrettet i en tilbygning til ræstegården. Her kan I opleve et køkken, en stue, et sovekammer, et skole-hjørne, en del interiør samt bl.a. flinteredskaber, som er fundet og brugt på øen før i tiden. Den smukke og historiske Askø Kirke er bygget i 1200-tallet på resterne af et hedensk offersted. Den tilhørende kirkegård er rund og omgivet af stendiger. På museumsbanen Maribo-Bandholm kører Danmarks ældste fungerende damplokomotiv, som er bygget i 1879. Tag en tur til den smukke by Maribo med Naturreservatet Maribosøerne Søndersø, Hejrede Sø og Røgbølle Sø, som er et flot sølandskab midt i skovområderne. Maribo er en moderne by som også har en rig historie der går helt tilbage til 1400-tallets klostertid. Erik af Pommern gav byen købstadsrettighederne i 1416. I Guldborgsund ZOO & Botanisk Have, som ligger øst for Bandholm, kommer I meget tæt på både spændende dyr og flotte planter. Den er et meget yndet udflugtsmål med over 90 forskellige dyrearter, mange planter og en del sjove aktivitetsmuligheder. Når I bor i sommerhus på øen Askø skal I også besøge Danmarks længste museum sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Besøg også den flotte havneby Nakskov ved Vestlollands kyst, og gå en tur gennem den gamle bydel. Nakskov er en aktiv by som har spændende seværdigheder, bl.a. en russisk u-båd, samt restauranter og caféer. Hold en rigtig øferie i sommerhus i det sydøstlige Danmark.