Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gedser

Gedser er den sydligste by i Danmark og kendt for sommerhusudlejning

Den lille by Gedser på Falster er den sydligste by i Danmark, og en yndet destination indenfor sommerhusudlejning. I byen er der en købmandsbutik og en kirke. Her kan I forsyne jer med de mest nødvendige ting til jeres private sommerhus. Fra Gedser er det kun en ½ times kørsel til handelsbyen Nykøbing hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Fra havnen i Gedser er der en travl færgeforbindelse til Rostock i Tyskland. Gedser har igennem mange år ligget i tornerosesøvn men den mere og mere travle færgeforbindelse har igen bragt liv i byen og omgivelserne.

Naturen i Gedser på Falster

Havet hat før i tiden haft stor betydning for byen Gedser som er omgivet af havet fra 3 sider. De flotte badestrande omkring byen indbyder især gæster i privat sommerhus til strandaktiviteter. Øerne Lolland og Falster byder på unikke naturoplevelser. Tag fra jeres sommerhus en tur til Nakskov Fjord eller Naturpark Maribosøerne som er nogle helt ekseptionell smukke naturområder med en rig flora og fauna. Men også i den fantastiske skov Halskov Vænge på Nordfalster kan I få nogle flotte naturoplevelser på jeres spadsereture. På Lolland og Falster er der bøgeskove, bakkedale, enge, masser af fortidsminder, et rigt fugleliv, diger, tulipanmarker, frugttræer og over 650 km cykelsti.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusområderne Marielyst, Bøtø og Gedesby ligger kun få kilometer nord for Gedser og bliver hvert år besøgt af rigtig mange turister som bor i sommerhus. Flere og flere lystfiskere lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com fordi betingelserne for lystfiskere er optimale her i området. I kan fiske fra stranden, kysten, en fiskesø eller fra en havnemole. Fra havnen i Onsevig kan I tage med en fiskekutter på havfiskeri. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. Vi byder på såvel billige sommerhuse og lejligheder som luksus sommerhuse, hvor alle er af høj kvalitet. Kig specielt efter Last Minute tilbud, hvor I kan få en billig ferie i sommerhus på selv efterspurgte uger i sæsonen.

Aktiviteter og attraktioner

Vandtårnet i Gedser har skiftende udstillinger og byder på en fantastisk udsigt over byen og sælkolonien foran kysten. Gedser Remise fra 1886 er i dag indrettet som Jernbanemuseum. Her kan i se gamle lokomotiver, togvogne og jernbanehjælpmidler. Kun få meter derfra befinder sig den restaurerede jernbanstation fra Gedser. Det er endestationen for togforbindelsen mellem Gedser og Nykøbing Falster. Det Sorte Museum i Gedser er et geologisk museum, hvor i kan se på fossilier, forskellige slags sten, mineraler som kvarts, granater samt rav. Den hollandske mølle Gedesby Mølle, som ligger kun 3 kilometer nord for Gedser, blev bygget i 1911. Her er der mange aktiviteter om sommeren som for eksempel loppemarkeder. Lystfiskere kan gøre en god fangst ved Falsters kyster eller i en af fiskesøerne i området. Knuthenborg Safaripark i Maribo på Lolland er en spændende oplevelse for hele familien. Golfere kan på øen Falster vælge mellem hele 3 golfbaner. Vandlandet i Nykøbing er også i dårligt vejr et populært sted for både unge og gamle. Sakskøbing er en smilende by ved bunden af Sakskøbing Fjord. Sakskøbings historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor en nærliggende landsby havde navnet Saxtorb. Sakskøbing har et hyggeligt bymiljø med mange specialbutikker og gode shoppingmuligheder. Feriebyen Nysted ligger smukt placeret i en lille vig på Lollands sydkyst. I Nysted kan de smukke huse i de gamle gader få jer til at gå på en tidsrejse. Oplev det travle havnemiljø om sommeren med udsigt til det gamle Ålholm Slot, Kirken og digteren Emil Aarestrups hus. Handelsbyen Nykøbing har mange aktiviteter for hele familien. Her er der et legetøjsmuseum, et brandværnsmuseum og en borgruin fra 1253. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com giver gerne yderligere oplysninger om jeres ferieområde og velegnede sommerhuse. På Vestlolland ligger Nakskov, den smukke gamle købstad, i bunden af Nakskov Fjord som fik sine købstadsrettigheder helt tilbage i 1266. I stræderne ses flere gamle købmandsgårde med bindingsværk. I Smålandshavet ligger der flere dejlige småøer som Fejø, Askø, Femø, Lilleø og Vejrø som venter på jeres besøg. Efter en hyggelig sejltur er det som at være i en hel anden verden. Her er en fantastisk fred og en natur med muligheder for mange aktiviteter med familie og vennerne. Besøg Danmarks sydligste by, og hold billig ferie i sommerhus i Gedser.