Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Langø, Lolland

Langø ligger på Lolland ved naturparadiset Nakskov Fjord

Langø på Lolland er et dejligt rejsemål ved Nakskov Fjord, og her finder i mange dejlige sommerhuse. Her kan I slappe af i herlige omgivelser ved vandet og tilbringe dovne sommerdage ved attraktive strande med Blåt Flag. Omkring Nakskov finder I desuden Danmarks varmeste badevand! Den smukke fjord indbyder til fiskeri eller bådture, og på land kan I opleve de smukke omgivelser til fods eller på cykel. Købmandsvarer til jeres ophold i sommerhus kan I få inden for en radius af 4 km, og den nærmeste større by er Nakskov, 13 km fra Langø, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder, restaurationer, caféer og interessante museer. Glæd jer til et ferieområde med en flot flora og fauna samt spændende udflugtsmål, både på Lolland og på naboøen Falster, som ligger inden for 90 minutters kørselsafstand. Langø har ikke nogen badestrand men kun 6 km mod sydvest ligger Albuen´s kilometerlange, smalle sandstrand. Ved Albuen tæt ved campingpladsen kan I køre helt ned til stranden. Når I fra parkeringspladsen går et stykke langs stranden mod nord, så er I helt for jer selv. Et ophold i sommerhus tæt ved Nakskov er en gunstig pladsering i forhold til de mange aktiviteter og seværdigheder på Lolland. Rewentlow Museet i Pederstrup mod nordøst, Vindeby Mølle i nord, Kappel Stubmølle i syd, Vindeholme Slot i sydøst og Hoby Put & Take i sydøstlig retning, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Langø Havn.

Naturoplevelser omkring Langø

Langø er omgivet af Landtangen Albuen i vest og Nakskov Fjord med øen Enehøje i nord. I østlig retning ligger Bogø Vig med en halvø som ligner en nisse, mens Vindeholme Skov befinder sig i syd. 'Peter Hansens Have', med spændende planter fra hele verden, ligger blot 6 km fra jeres feriebolig. Følg de mange spændende stier, der slynger sig gennem haven, og find alt det, en planteelsker drømmer om. Havnebyen Nakskov som ligger 13 km fra Langø, er en historisk by med hyggelige gader og spændende butikker. På cykelruten Østersøstien kan I med jeres cykel køre på diget hele vejen fra Rødbyhavn til Nakskov. Naturen har omgivet den smukke by Maribo med tre dybblå søer, Søndersø, Hejrede Sø og Røgbølle Sø, som har en malerisk beliggenhed i det bakkede, skovklædte landskab. Maribo er bygget op omkring Birgittiner Klosteret, der i 1416 var bygget til 60 nonner og 25 munke. Området ved Næsby Strand, vest for Kramnitze er hos ornitologer mest kendt for sin betydning for trækfuglene. I september og oktober kan I her opleve tusindvis af trækfugle. Den charmerende ø Askø er ca. 3 km lang og 2 km bred. Lige nord for øen ligger Lilleø, som er en lille ø, der er forbundet med Askø via en dæmning. Fra Bandholm på Lolland er der omkring 30 minutters sejlads til Askø, og færgen sejler flere gange dagligt. Fejø er den største af øerne i Smålandsfarvandet. Den befinder sig ca. 2½ km ud for Lollands nordkyst ved Kragenæs. Her kan I opleve landsbyidyl, frugtplantager, små boder langs vejene, en smuk kirke, keramikværksteder, lysstøberi, købmandsbutik, spisesteder, frisk havluft, små strande, fred, ro og en dejlig natur.

Sommerhusudlejning omkring Langø på Lolland

I Langø ligger de private sommerhuse i et ca. 200 meter bredt område tæt ved Langø Havn. Jeres lejede sommerhus eller ferielejlighed ved Langø Havn danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie tæt ved naturen samt et centralt udgangspunkt for udflugter til de mange seværdigheder på Lolland. Omkring Nakskov er der et stort udvalg af private ferieboliger i forskellige prisklasser, som er klar til udlejning som en Miniferie eller på ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Vi har fokus på at tilbyde konkurrencedygtige priser, hvor vi samtidigt ikke går på kompromis med oplevelsen. Vi yder prisgaranti, hvor I ikke kan finde det enkelte sommerhus billigere andre steder. Kvaliteten er i top, og de private sommerhuse på Vestlolland er som regel indrettet efter ejerens personlige smag med valgte møbler, gode sengefohold og hårde hvidevarer. Et sommerhus er oftest opført i træ, hvor der har været fokus på energiregnskabet, og derfor kan vores sommerhuse benyttes hele året rundt. Også uden I kommer til at betale meget i strøm, da et typisk sommerhus er opvarmet med el. I et feriehus er der plads til hele familien og det er inddelt i stue, køkken, soveværelse og bad, samt evt. ekstraværelse. Mange af disse ferieboliger har også en brændeovn, som giver ekstra hygge på en kølig forårs- eller efterårsaften. Nogle feriehuse har legeredskaber, som gyngestativ eller sandkasse. I de lidt dyrere sommerhuse er der ofte en sauna, spa, pool, trådløst internet og hobbyrum. I kan spare rigtig mange penge, når I vælger en 2- eller 3-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Og I kan også finde et billigt sommerhus med vores Last Minute sommerhusudlejning.

Attraktioner i nærheden af Langø

I nærheden af Langø kan I besøge et utal af attraktioner som for eksempel Danmarks Sukkermuseum, Den Gamle Smedje og Nakskov Skibs- & Søfartsmuseum med skibsmodeller, dragter, værktøj, instrumenter, kuriositeter og billeder. Den smukke gamle købstad Nakskov, som fik sine købstadsrettigheder helt tilbage i 1266, er en spændende by med gamle stræder, der går fra havnen op mod byens midte. Gå en tur gennem byen og nyd synet af de gamle købmandsgårde med bindingsværk. I kan også besøge den Russiske U-båd, Skibsmuseet og de mange små butikker i den indre by. I Smålandshavet ligger der flere dejlige småøer som Fejø, Askø, Femø, Lilleø og Vejrø som venter på jeres besøg. Efter en hyggelig sejltur er det som at være i en hel anden verden. Besøg også ”De gamle huse” som er Frilandsmuseet i Maribo. Museet huser ialt 16 bygninger, som bringer jer på en tidsrejse der fortæller historien om den måde man byggede på og livet på landet på Lolland fra slutningen af 1600-tallet og indtil 1. verdenskrig. Husene ligger i et malerisk smukt område med små haver og græsplæner. Der findes på museet forskellige bygninger som skole, smedje, en firlænget gård, en del forskellige husmandssteder, skovriderbolig, et sprøjtehus og en stubmølle. På museumsbanen Maribo-Bandholm kører Danmarks ældste fungerende damplokomotiv, som blev bygget i 1879. Golfere har gode muligheder på Halsted Kloster Golfklubs bane, øst for Nakskov. Se vores store udvalg af billige sommerhuse på Lolland, og besøg naturparadiset Langø.