Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stavreby, Falster

Lej sommerhus i hyggelige Stavreby på skønne Falster

Vil I leje privat sommerhus centralt på Falster, skal I prøve Stavreby, Stavreby er en lille, hyggelig landsby på Sydfalster med ganske få huse. Byen ligger i fredelige omgivelser ved Sydfalsters østkyst, midt mellem den hyggelige færgeby Gedser og populære Marielyst. Der er kun 9 km til Marielyst og kun 11 km til Gedser. Landsbyen er omgivet af marker, og der er kort afstand til kyster, byer, seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Feriestedet henvender sig til lystfiskere, golfere, familier med børn og naturelskere. Ved Stavreby er der en strand med grus og sten, men det tager kun 10 minutter at køre til Marielyst, som har en af danmarks bedste badestrande. Der er indkøbsmuligheder i Marielyst og Væggerløse. Hvis I gerne vil på shopping, er der gode muligheder i Nykøbing, kun få km mod nord. I Marielyst og Gedser finder I butikker, spisesteder, seværdigheder og aktiviteter. Gedesby Mølle i syd, Marielyst Gokart & Paintball Center i nordvest, Stouby Mølle i nord, Middelaldercentret i Nykøbing, Falster Golfklub nord for Nykøbing og Fuglsang Kunstmuseum, syd for Toreby, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Stavreby.

Strand og naturreservat omkring Stavreby på Falster

Stavreby er omgivet af Stavreby Strand i vest og Fiskebæk Skov i syd. I østlig retning ligger Fuglereservatet i Bøtø mens Marrebæk Kanal med Bøtø Nor Pumpestation befinder sig i nord. Oplev den smukt restaurerede og stadig funktionsdygtige mølle i Gedesby. Stubmøllen i Stovby er den eneste af sin art i Danmark. Møllen er oprindelig fra 1668, men har været nedbrændt og er nu genopført igen og åben for besøg. Sydfalster er et fladt område som indbyder til en ferie med cykel, hvor I kan opdage området sammen med hele familien. Hele Sydfalster er omgivet af diger og der er i området mange afvandingskanaler. Efter en stor oversvømmelse i midten af 1800, hvor det meste af Sydfalster stod under vand, har man forhøjet digerne i hele området. Pumpestationen Bøtø Nor er et vidnesbyrd om afvandingen af Sydfalster. Fuglereservatet ved Bøtø Nor er et smukt naturområde, som ligger ved et vådområde, vest for området med sommerhuse i Bøtø. Når I kører fra bunden af Bøtø Ringvej til højre ind til Tidselvej, så ligger der for enden et observationssted. Lystfiskere har gode muligheder langs kysterne, men også Iglekærsø Put & Take øst for Toreby og Lyns Fiskesø ved Marielyst byder på gode fangstmuligheder.

Udlejning af sommerhus på Sydfalster

Fra jeres lejede feriebolig er der ikke langt til sydfalsters vestkyst som er lidt stejl og med grus og sten. Det er et godt sted for lysfiskeri. Det tager dog kun 10 km at køre til nogle af Danmarks bedste og mest populære badestrande i Marielyst og Bøtø. Til jer der ønsker en afslappende ferie med gåture, cykelture, badning, shoppinture, golfspil eller fisketure er et ophold i privat sommerhus i Stavreby lige det rigtige. Når I bor i privat sommerhus her på Sydfalster, bestemmer I det hele selv. I har den frihed til selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, hvor vi har fokus på, at I får en perfekt og fleksibel ferie. Mange hundejere vælger at tage deres hund med på ferie og lejer et billigt sommerhus hos sommerhusudlejning.com. Vi tilbyder mange ferieboliger, som er egnet til et ophold med hund. Ofte er det et sommerhus med en lukket terrasse eller en lukket have. Desuden er der udenfor højsæsonen masser af plads på strandene, hvor hunde må løbe frit omkring. Mange private sommerhuse i området er gennem de seneste år blevet renoveret og moderniseret. Selv vores billige sommerhuse har gennemgået et omfattende kvalitetstjek, så derfor kan vi sikre, at I altid får et godt sommerhus. En del sommerhuse er udstyret med spa og sauna, og hvis I kan afrejse med kort varsel, er det muligt at finde et sådan sommerhus til en billig leje blandt vores mange Last Minute tilbud. På Sydfalster kan I holde en Miniferie eller booke ophold lørdag til lørdag hos sommerhusudlejning. Udenfor højsæsonen kan I helt fleksibelt vælge jeres ankomst- og afrejsedage. Det er ikke dyrt at leje sommerhus på Falster. Vælg en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Det giver jer råd til lidt ekstra under ferien, eller I kan vælge et par ekstra dage i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Stavreby

Hele området omkring Sydsjælland, Møn og Falster indbyder til dykkning, roning i kajak, lystfiskeri, havfiskeri, lystsejlads, badning i de blå bølger og kitesurfe ved nogen af danmarks mest populære strande. Det Sorte Museum i Gedser er et geologisk museum, og her kan I opleve fund fra Falsters kyster i form af eksempelvis fossiler, bjergarter, mineraler og rav. Gedser Remise er et arbejdende jernbanemuseum, hvor I kan se gamle tog og sporvogne. På Gedser Redningsstation kan I opleve en ekstrem hurtig båd, som sejler med omkring 70 kilometer i timen, samt moderne redningsudstyr. Der findes mange museer i Sydsjælland, på Falster og på Møn. Besøg blandt andet Fuglsang Kunstmuseum og Middelaldercentret i nærheden af Nykøbing, GeoCenter Møns Klint, Køng Museum, Danmarks Smykkemuseum, Danmarks Borgcenter, Thorvaldsen Samlingen ved Præstø, Liselund og Grundtvigs Mindestuer. I Middelalder Centret på Møn kan I opleve en middelalderhavn med skibe, ridderturneringer, smede og handelshuse. Den smukke købstad Nykøbing byder på noget for enhver smag og for hele familien. Der er foruden Middelaldercentret og Fuglsang Kunstmuseum også spændende seværdigheder som Tsarens Hus, Legetøjsmuseet, Brandværnsmuseet og en borgruin fra 1253 I kan gesigtige. For golfere er der gode muligheder i området, på Golfklubben Storstrømmens bane øst for Nykøbing og Falster Golfklubs bane få km nord for byen. Men også Lolland har en del at byde på. Den smukke, gamle købstad Maribo byder på stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder. Besøg Frilandsmuseet ved Maribo Sø som består af huse, en bondegård, en stubmølle og en skole. Her kan I få et godt indtryk af Lollands bondekultur omkring år 1800. I Guldborgsund ZOO & Botanisk have som ligger få km nordvest for Nykøbing, kommer I tæt på både dyr og planter. Den er et populært udflugtsmål med over 90 forskellige dyrearter, smukke planter og en masse sjove aktivitetsmuligheder. Keramiker Susan Odborg ved Guldborg, Galleri Arleth ved Halskov og Radbjerg Keramik nord for Stavreby er også et besøg værd. Velkommen til sommerhusudlejning på skønne Falster.