Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Askeby

Askeby ligger på den smukke ø Møn, hvor I kan opleve en unik natur i sommerhus

Møn er den 3. største ø syd for Sjælland, og ligger øst for Falster. Øen er forbundet med både Sjælland og Falster via broer, og er derfor let tilgængelig, hvilket gør sommerhusudlejning populært i området. I kan holde jeres ferie i sommerhus ved det rolige og hyggelige Askeby, som ligger på den sydvestlige del af Møn, ca. 3,5 kilometer fra Fanefjord og 11 km fra Møns største by Stege. Der er i Askeby mulighed for indkøb af dagligvarer til ophold i sommerhus samt et spisested. I den gamle middelalderby Stege er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Hvis I ønsker at sejle, fiske, surfe, bade eller blot vil nyde den smukke natur, er Møn et ideelt feriested for jer. De private sommerhuse ligger spredt i området omkring Askeby, og det tager fra jeres sommerhus kun 10 minutter at køre til den flotte Hårbølle Strand, som ligger ud til Grønsund i sydvest. Mange kunstnere og kunsthåndværkere har valgt at bosætte sig på Møn. Oplev malere, billedhuggere, keramikere, glaspustere, ravslibere, lysstøbere og pilefletterne arbejde i deres værksteder.

Naturen omkring Askeby på Møn

Ferieområdet i Askeby er omgivet af Fanefjord Skov i øst og øen Bogø mod vest. I sydlig retning ligger Vestmøns skønne sandstrande ved Grønsund og mod nord ligger Ulvsund og Kong Asgers Høj. Når I bor i sommerhus på Møn, bor I midt i noget af Danmarks smukkeste natur med skove, hede, strandenge, fuglereservater, stejle klinter og skønne badestrande. Ferieøen Møn er ideelt for naturelskere, lystfiskere, surfere og børnefamilier. I kan tage på fossilekspedition til fortiden, og finder måske et gammelt fossil. På GeoCenter Møns Klint kan I høre og se hvordan Møns Klint er blevet til og opleve det enestående plante- og dyreliv på Møn. Overalt på Møn finder I mange grave fra oldtiden, som for eksempel stendysser, jættestuer og bronzealderhøje. På et ferieophold i sommerhus på Møn er I omgivet af vand og strande til alle sider. Nordfalster er et område med en meget smuk natur og i Corselitze skoven, som ligger på nordøstsiden, befinder sig også Danmarks største træ. Hvis I går gennem skoven mod og hen til Halskov Vænge, finder I desuden 6 stendysser og hele 72 gravhøje.

Privat sommerhus i Askeby

Vores sommerhuse ved Askeby på ferieøen Møn ligger spredt i området omkring feriestedet. Når I bor i privat sommerhus her på Møn, bestemmer I det hele selv, I har den frihed til selv at kunne tilrettelægge jeres ferie og nyde den unikke natur. Et sommerhus er indrettet efter ejerens smag med møbler, hårde hvidevarer og diverse pynt og har ofte moderne ydstyr som cd-afspiller, internet og fladskærms-tv. Efter at mange sommerhuse gennem de seneste år er blevet renoveret, vil I opleve, at der har været fokus på miljøet, og at et sommerhus typisk i dag er energivenligt. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året nemt leje et billigt sommerhus i Askeby. Hvis I har 14 dages ferie udenfor hovedsæsonen, kan I desuden opnå gode rabatter uanset om det er et billigt sommerhus eller et luksus sommerhus. Mange hundejere vælger at tage deres hund med på ferie og lejer et billigt sommerhus hos sommerhusudlejning.com, som er egnet til et ophold med hund. Ofte er det et hus med en lukket terrasse eller en lukket have, hvor hunden kan boltre sig. Iøvrigt er der også mange børnefamilier, som foretrækker denne type sommerhuse. Se også vores Last Minute tilbud, hvor I blandt andet kan finde et luksus sommerhus med spa og sauna til en billig leje, også om sommeren.

Aktiviteter og attraktioner omkring Askeby

Lige i nærheden af Askeby kan I opleve Marienborg Gods og Klekkendehøj Jættestue. På Vestmøn finder I også jættestuen Kong Asgers Høj, hvorfra I har en flot udsigt over området. Besøg Hårbølle Havn som er en lille romantisk lyst- og fiskerihavn med karakter og stemning. I Askeby finder I bl.a. et smykkemuseum, en pilefletter og flere malere. Middelalderbyen Stege er den største by på Møn, men stadig en hyggelig, overskuelig og meget historisk by. Byens 1000-årige historie kan aflæses på de gamle købmandsgårde, gaderne og torvene. Byens voldanlæg fra middelalderen er Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Besøg også Møns Museum, som ligger i en smuk, gammel købmandsgård i Stege, kun 11 km fra jeres sommerhus i Askeby. Her vises en middelalderudstilling fra Stege Borg. Besøg Middelalder Centret på Møn hvor I kan opleve en middelalderhavn med skibe, ridderturneringer, smede og handelshuse. Hver dag kl. 12 og 15 i sommermånederne bliver krigsmaskineriet fyret af. Når I holder ferie i sommerhus på Møn skal I besøge blandt andet GeoCenter Møns Klint som er en fantastisk naturoplevelse for hele familien. Men også Køng Museum, Danmarks Borgcenter, Danmarks Smykkemuseum og Thorvaldsen Samlingen ved Præstø, som ligger få km nord for Møn, er et besøg værd. Vælg sommerhusudlejning i Askeby på den smukke ø Møn i det sydlige Danmark.

 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2264,-

    

   Askeby Sommerhus, Askeby

   Reg.nr.: 85-0004

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2