Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hyldtofte

Billige sommerhuse i Hyldtofte på sydspidsen af Lolland

Landsbyen Hyldtofte ligger 8 km øst for Rødby og ca. 4 km bag kysten. Området med billige sommerhuse ligger på sydspidsen af Lolland kun få km øst for Rødbyhavn. I området er der muligheder for indkøb til jeres ophold i sommerhus. Der er også gode indkøbsmuligheder i Rødby og gode shoppingmuligheder i handelsbyen Maribo, som ligger 18 km nord for de private sommerhuse i Hyldtofte. Det er en smuk by med mange butikker, restauranter, caféer og museer, som er omgivet af Naturreservatet Maribosøerne. Hyldtofte er et roligt og hyggeligt feriested for hele familien, hvor I kan kombinere en badeferie i sommerhus med mange udflugter i området. Sydlolland er ideelt for lystfiskere og fugleelskere, men henvender sig ligeledes til børnefamilier. Der er flere naturcentre og fuglereservater i området. Der ligger en god og lidt grov sandstrand ved Hyldtofte med mange høfder, som sørger for rolige vandforhold. Vandet er heller ikke så dybt ved kysten, således at der er gode badeforhold for familier med børn. Derfor er området populært indenfor sommerhusudlejning.

Naturen omkring Hyldtofte

Sydlolland er et flot område med en varierende flora og fauna. Et par km øst for Hyldtofte ligger Lyttesholm Naturcenter og 500 meter derfra ligger Billitse Mølle Fugletårn mod sydøst og Saksfjed-Hyllekrog Naturreservat Nord i nordlig retning. Naturpark Maribosøerne som ligger nord for Hyldtofte, er en naturoplevelse af de helt store med herregårde, søer, skovområder, enge og moser. Her møder I en rig og afvekslende flora og fauna. Kun få km i vestlig retning ligger havnebyen Rødbyhavn med færgeforbindelsen til Tyskland. Lystfiskere har ved Lollands kyst, i fiskesøer, ved havnemolerne og fra fiskekuttere gode muligheder for at gøre en god fangst. Spil golf på Golfklubben Storstrømmens bane i Nykøbing Falster som byder på en spændende og smuk golfoplevelse. Hvis I gerne vil holde en aktiv ferie i sommerhus ved Hyldtofte, så er en cykeltur på digerne som går hele vejen til Nakskov, lige det rigtige.

Sommerhus i Hyldtofte på Lolland

De private sommerhuse ved Hyldtofte Strand ligger i et område der strækker sig fra den gode sandstrand og op til 1 km ind i baglandet. Det kan derfor godt tage 15 minutter at gå turen ned til stranden fra et af de bageste sommerhuse. Mellem de 10 høfder foran kysten og de forreste sommerhuse ligger der en strandeng, og diget som går hele vejen omkring Lolland. Mange hundeejere bor i privat sommerhus ved Hyldtofte sammen med deres hund. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje sommerhuse som er egnet til et ophold med hunde. Ved Hyldtofte Strand er I omgivet af det rolige hav ved Femer Bælt, de fine strande og markerne nord for området. Det er de perfekte forhold for jer, der ønsker at holde en ferie langt fra forstyrrende larm. Her er det fuglene, vinden i trætoppene og havets små bølger der fylder luften med deres beroligende lyde. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et almindeligt privat sommerhus til billige penge. Fordelen ved at bo i et privat sommerhus er, at I selv kan tilrettelægge jeres ferie lige som det passer jer. Hvis I lejer et sommerhus i 14 dage eller mere udenfor juli og august, får I et pænt udvalg af billige sommerhuse i Hyldtofte.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg det spændende Danmarks Borgcenter i Vordingborg med jeres børn og få en dejlig og aktiv dag på ruinerne af Danmarks største kongeborg. Når I besøger Middelaldercentret ved Nykøbing Falster kommer I på en tidsrejse i en middelalderverden, hvor børn og voksne oplever ridderturneringer, krigsmaskiner, en gammel købstad, skibe, et kirkebyggeri og gammeldags mad. På Polakkasernen i Tågerup, som i dag er indrettet som museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde. Besøg også den lille by Kramnitse, som ligger 17 km mod øst. Her findes bl.a. en lille, idyllisk havn, hvor I ofte kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. De fleste børn kender BonBon-Land som ligger i Holme Olstrup få km nord for Næstved. Prøv sammen med jeres børn de mange spændende forlystelser. Når I bor i sommerhus ved Hyldtofte skal I besøge De gamle huse som er Frilandsmuseet i Maribo. Museet huser ialt 16 bygninger, som bringer jer på en tidsrejse der fortæller historien om den måde man byggede på og livet på landet på Lolland fra slutningen af 1600-tallet og indtil 1. verdenskrig. Husene ligger i et malerisk smukt område med små haver og græsplæner. Der findes på museet forskellige bygninger som skole, smedje, en firlænget gård, en del forskellige husmandssteder, skovriderbolig, et sprøjtehus og en stubmølle.Besøg Skønne Lolland, og hold ferie i et billigt sommerhus, hvor også hunden er velkommen.