Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sakskøbing

Den hyggelige købstad Sakskøbing på Lolland er omgivet af skøn natur

Købstaden Sakskøbing stammer fra 1200-tallet og er beliggende i bunden af den smalle Sakskøbing Fjord på det nordøstlige Lolland. Her kan I nyde et hyggeligt bymiljø med mange forretninger, spisesteder og sommerhusudlejning. Der er gode indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus, og hvis I gerne vil shoppe, så er der gode muligheder for det i den smukke by Maribo, kun 10 minutters kørsel fra Sakskøbing. Byens vartegn er det smilende, 33 meter høje vandtårn Saxine. I Sakskøbings hyggelige havn finder I en række design-husbåde, og 10 minutters gang herfra ligger den charmerende lystbådehavn, omgivet af fjordenge, løvskove og marker. Fra havnen kan I nyde den smukke solnedgang over landskabet. Lige ved byen ligger den fredfyldte skov, Holmeskov Dyrehave, hvor I kan følge forskellige vandreruter. Der er ferielejligheder og sommerhuse i og omkring Sakskøbing og de bedste strande finder I ved Marielyst, kun ca. 25 km øst for feriebyen. Marielyst Strand hører til Danmarks mest populære strande med masser af aktiviteter som badning, Beach Volley, drageflyvning, surfing og sandslottebyggeri.

Naturoplevelser omkring Sakskøbing på Lolland

Den smukke ferieby Sakskøbing er omgivet af den smalle Sakskøbing Fjord i nordvest og Storskov i nord. I østlig retning befinder Guldsborgsund sig, som skiller Lolland fra øen Falster. I sydvestlig retning ligger Maribo Søerne med Søndersø, Røgbølle Sø og Hejrede Sø. Naturpark Maribosøerne som ligger få km syd for jeres sommerhus i Sakskøbing, er en naturoplevelse af de helt store med mange herregårde, søer, skovområder, enge og moser. Her møder I på jeres cykel- eller vandreture en rig og afvekslende flora og fauna. Lolland er perfekt for jer som gerne vil opdage ferieøen på cykel. Der er gode cykelruter i skovområderne Hestehaven, Folehaven og Høvænge, samt i Roden og Frejlev skove. Gå også en tur i et af skovområderne Holmeskov Dyrehave og Flintinge Byskov, i sydøst for Sakskøbing eller besøg Knuthenborg Safari Park sammen med jeres børn. Det er en spændende oplevelse at komme tæt på de farlige rovdyr. I kan også gå en tur mellem sjældne træer og planter i Knuthenborg Parken. Fra Bandholm på det nordlige Lolland er der omkring 30 minutters sejlads til den charmerende ø Askø, som er kendt for sit rige fugleliv.

Sommerhusudlejning ved Sakskøbing

I Sakskøbing kan I leje en privat ferielejlighed eller et sommerhus som ligger ved den smalle Sakskøbing Fjords bred. Mange ferieboliger ligger på grønne parceller med små buske og træer som giver læ for vinden. Nyd det sidste stykke af turen når I er på vej til at møde jeres lejede sommerhus for første gang. I møder et feriehus, som ser lyst og indbydende ud, og fordi de fleste private sommerhuse her i området er energivenlige er I med til at beskytte den smukke natur. I det lejede sommerhus er der moderne udstyr som fladskærms-tv, vaskemaskine og måske brændeovn. Her på Lolland har I mulighed for at holde en Miniferie enten på hverdage eller i weekenden. Som regel er slutrengøringen inkluderet i prisen, så I kan holde helt fri. De fleste er så begejstret for området, at de vælger en hel uge i sommerhus. Kan I ikke få nok af sommerhusudlejning i Sakskøbing og vil I gerne spare penge med et billigt sommerhus, så skal I prøve vores 2 eller 3-ugers Sparferie her ved Sakskøbing Fjord udenfor højsæsonen. Kan I tage en hurtig beslutning og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Brug de første timer efter I har pakket ud, på at opdage området og gå en tur gennem feriehusområdet og langs Sakskøbing Fjord. På vestsiden kan I om aftenen nyde en smuk solnedgang. Det private sommerhus i Sakskøbing på Lolland danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i naturen samt base for udflugter til de mange seværdigheder på Lolland og Falster.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Sakskøbing

I kan besøge mange gallerier med lokal kunst i og omkring Sakskøbing. 3 km uden for Sakskøbing ligger Krenkerup Gods. Godset har sit eget bryggeri, og øllet bliver brygget af det korn, som vokser omkring godset. Bryggeriet har et besøgscenter og I har mulighed for at få en rundvisning på stedet. Den kønne, gamle købstad Maribo, 10 km fra Sakskøbing, byder på stemning, musik, markedsdage, spændende butikker, sightseeing og spisesteder. Frilandsmuseet ved Maribo Sø består af huse, en bondegård, en stubmølle og en skole. Her kan I få et godt indtryk af Lollands bondekultur og byggeskik omkring år 1800. Middelalderfestival i Nysted fra 1. til 3. august, er Danmarks smukkeste og største middelalderfest med marked ved det historiske Aalholm Slot. På Polakkasernen i Tågerup, som i dag er indrettet som museum, kan I få et indblik i de polske roepigers liv og arbejde. I Guldborgsund ZOO & Botanisk have som ligger få km øst for Sakskøbing, kommer I tæt på både dyr og planter. Den er et populært udflugtsmål med over 90 forskellige dyrearter, smukke planter og en masse sjove aktivitetsmuligheder. Havnebyen Nakskov i Vestlolland, er en aktiv by som har spændende seværdigheder, som for eksempel en russisk u-båd, samt en gammel bydel, en charmerende havn, restauranter og caféer. Besøg også Oreby Gl. Kro som ligger ved Sakskøbing Fjord nord for byen. Ikke langt derfra ligger Oreby Gods. Majbølle Mølle og Danmarks Traktor museum befinder sig nordøst for jeres feriebolig. Korsgård Put & Take sydøst for Maribo, er et godt sted for lystfiskere. Besøg også Det Historiske Arbejdende Værksted i Holeby mod syd. Tag en tur ind i fortiden med Museumstoget fra Maribo til Bandholm. Maribo Bowlingcenter byder på god mad og spændende aktiviteter om aftenen. Golfere har gode muligheder på Halsted Kloster Golfklubs bane, øst for Nakskov og i Nykøbing på Golfklubben Storstrøms bane. Nyd jeres ophold her ved Sakskøbing Fjord og de mange fantastiske oplevelser på Lolland.