Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sortsø Strand

Hold ferie i sommerhus ved Sortsø Strand, beliggende i dejlige omgivelser på Falster

Området med private sommerhuse ved Sortsø Strand er et hyggeligt ferieområde, som ligger sydøst for Farøbroerne, der forbinder Sydsjælland med øen Falster. Det er det ideelle ferieområde, for dem der foretrækker sommerhusudlejning, og som gerne vil have mulighed for at slappe af og samtidigt at kunne besøge seværdighederne i området. Sortsø har en lille havn, Sortsø Fritidshavn. Fra kysten ved Sortsø Strand har I en fantastisk udsigt over Grønsund til øen Bogø. Området med sommerhuse har en malerisk smuk beliggenhed omgivet af skov og Grønsund. Her ved kysten med det lave vand og de små bølger, har I gode bademuligheder også for børn, og I kan gå lange spadsereture langs stranden. Ved Stranden er der også flere Badebroer. Fra Sortsø Strand er det kun 6 km til handelsbyen Stubbekøbing, hvor I kan købe ind til jeres ophold i sommerhus. Stubbekøbing er en dejlig by, som har små butikker, restauranter, caféer og en hyggelig lystbådehavn. Om sommeren kan I sejle fra Stubbekøbing til øen Bogø med en gammel færge.

Naturen omkring Sortsø Strand

Sortsø Strand byder på fortrinvis billige sommerhuse, og er omgivet af Sortsø Gab i nord og øst samt øen Bogø. Mod nord og vest ligger et skovområde, som indbyder til vandreture og oplevelser i Naturen. I sydøstlig retning ligger Stubbekøbing. Golfer har mulighed for at prøve Falster Golfklub, som har en smuk beliggenhed ved Hannenov Skov få km sydøst for Eskilstrup. Lystfiskere har gode muligheder for fangst ved Falsters kyster eller i en af de mange fiskesøer på øen. Hvis I kan lide at cykle, så kan I opleve Falsters natur og kultur på en frisk måde. Der er en cykelrute i Nykøbing Falster på 17km, som starter ved Bjørnebrønden og Czarens Hus. Cykelruten Nordvest Falster er på 54 km, hvor I oplever Lolland-Falsters kunst, kultur og natur. Cykelruten ved Borremose er på 15 km. Turen starter ved Tingsted Kirke, som er opført i det 14. århundrede. Cykelruten ved Fuglsang som er 31 km lang, starter ved Fuglsang med den store, smukke park, hvor I kan opleve Thujahulen fra 1840. Så er der en cykelrute ved Grønsund, som har en længde på 32 km. Den starter på havnen i Stubbekøbing, hvorfra den gamle træfærge Ida om sommeren sejler i rutefart til Bogø. I kan få oplysninger om cykelruterne på turistbureauerne eller hos sommerhusudlejning.com.

Billige sommerhuse

Området med sommerhuse ved Sortsø Strand ligger i et 300 meter bredt bælte langs stranden, og er omgivet af et skovområde i nord. De enkelte sommerhuse ligger på tilvoksede grunde med buske og små træer. Der er kun få minutters gang til stranden, hvilket gør, at mange vælger sommerhusudlejning i Sortsø. Når I holder jeres ferie i et privat sommerhus ved Sortsø Strand, kan I gøre det gennem sommerhusudlejning.com. Her har I den store fordel at I bor midt i et smukt naturområde ved Grønsund, og I har den frihed selv at kunne planlægge jeres ferie lige som det passer jer. Selvom de fleste private sommerhuse er indrettet efter ejerens smag, så er der alt det I behøver til et dejligt sommerhusophold. I behøver kun selv at sørge for sengelinned, opvaskemiddel, sæbe og toiletpapir. En del af de billige sommerhuse, som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com, har også en brændeovn, som giver ekstra varme og hygge på en kølig forårs- eller efterårsaften. De der gerne vil tage deres hund med på ferie, kan leje et privat sommerhus, som er egnet til et ophold med hund. Vil I gerne spare lidt på feriebudgettet, er det nemt at finde billige sommerhuse på Falster. Ekstra gode tilbud får I, hvis I finder et billigt sommerhus med vores Last Minute sommerhus service.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg sammen med børnene Farmorhuset i Vordingborg, som er et oplevelseshus og legecafé. Her bliver I underholdt på en sjov måde, mens børnene kan lege. I kan købe kaffe, saftevand samt hjemmebagt kage og meget mere. Tag på vandretur i de private skovområder Cortzelitseskovene øst for Nykøbing Falster som strækker sig over 16 km på Falsters østkyst og består af hovedskoven med den smukke hovedgård Corselitze og mellemskoven med Bønnet skov, Halskov vænge og Pomlenakke Østerskoven. Spørg os eller turistbureauerne om adgangsmulighederne. Camp Adventure i Haslev er Sydsjællands mest spændende naturoplevelse for alle aldre. Camp Adventure er en spændende trætoppark, hvor I kan svinge jer i trætoppene. De fleste børn kender sikkert BonBon-Land, som ligger i Holme Olstrup få km nord for Næstved. Prøv de mange spændende forlystelser. Herregården Gavnø ved Næstved byder inden for på slottet eller til en havevandring i parken. Guiderne fortæller jer om Gavnøs spændende historie. Besøg også Gavnø Go Fly som byder på en storslåede Eventyrbane. Det er hele året rundt en spændende oplevelse for hele familien. Lystfiskere har gode muligheder fra halvøen Enøs nord- og sydkyst ved Karrebæksminde. Tag hele familien med i sommerhus ved Sortsø Strand på Nordfalster.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Sortsø Strand Sommerhus, Sortsø Strand

   Reg.nr.: 83-0031

   120 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Sortsø Strand Sommerhus, Sortsø Strand

   Reg.nr.: 83-1017

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring