Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Næsby Strand

Næsby Strand på Lolland er omgivet af uberørt natur og sommerhuse

Diget ved Næsby Strand beskytter baglandet mod oversvømmelser. I feriebyen Næsby kan I købe det mest nødvendige til jeres private sommerhus og i Hummingen som ligger få kilometer derfra, er der også restauranter. Der er fra jeres sommerhus i Næsby ikke så langt til handelsbyen Maribo, hvor der er rigtigt gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Den store havneby Nakskov har også meget gode indkøbsmuligheder. Byens centrum med mange caféer, restauranter og store og små butikker indbyder til en shoppingtur. Området med private sommerhuse ved Næsby Strand er omgivet af næsten uberørt natur med en rig flora og fauna. Den fine Sandstrand ved Næsby Strand der børnevenligt og har en badebro. I østlig retning ligger den lille by Kramnitse med en lille idyllisk fiskeri- og lystbådehavn. Her har I mulighed for at købe frisk fanget fisk direkte ved bådene.

Naturen i Næsby Strand på Lolland

Området vest for Vindeholme Skov er perfekt for naturelskere og lystfiskere. Landskabet omkring sommerhusområdet er afvekslingsrig med små marker, søer, skove og strande. I vil opdage et rigt dyreliv i skovene. Næsby Strand er hos ornitologer mest kendt for sin betydning for trækfuglene. I september og oktober kan I her opleve tusindvis af trækfugle. Også fuglearter som falke og musvåger benytter i sommermånederne de varme luftstrømme over markerne ved Næsby. Besøg de maleriske landsbyer Kramnitse og Hummingen som kun ligger få minutters kørsel fra jeres sommerhus i Næsby. Tag på udflugt til Møns Klint i Vestsjælland, som er et fantastisk flot naturområde, der har inspireret mange kunstmalere fra det Gyldene Tidsalder.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Næsby bliver mange private sommerhuse udlejet gennem sommerhusudlejning.com til feriegæster, der ønsker en afslappende ferieuge samtidigt med at de har mulighed for at udforske den smukke ø Lolland. Et almindeligt sommerhus ved Næsby er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Dette gælder også vores helt billige sommerhuse. Alle sommerhuse er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Ønsker I et godt tilbud på sommerhus i Næsby Strand, skal I tjekke vores Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner

Det Danske Sukkermuseum i Nakskov fortæller sukkerfabrikkernes 130 år lange historie. Hvis I hellere vil gå under vandet så er U-359, et russisk Museums-U-Boot af Whiskey Klassen lige det rigtige. Også Museumsbanen Maribo – Bandholm er om sommeren et spændende udflugtsmål. På Sjælland, Møn og Lolland-Falster er der mange aktiviteter og seværdigheder som I kan besøge under jeres ferieophold i sommerhus ved Næsby Strand. Besøg forlystelsesparken BonBon-Land ved Næstved som har mange spændende aktiviteter. Tag en tur til Knuthenborg Park & Safari, hvor I kan komme tæt på Afrikas vilde dyr. Det er en spændende oplevelse for hele familien. Besøg også Danmarks længste museum Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Her er der mange flotte sporvogne, også fra Düsseldorf. Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vikingeborgen Trelleborg i Slagelse og det tropiske vandland Lalandia Lolland er også et besøg værd. Tag en tur til øen Fejø hvor der bor cirka 650 beboere i landsbyerne Østerby og Vesterby. Begge landsbyer er præget af idylliske, gamle huse hvoraf de fleste har stråtag. Lolland & Falster har nogle af de bedste steder for lystfiskeri, og I kan vælge imellem at fiske fra stranden, i søerne, put & take eller fra en fiskekutter som går på havfiskeri fra en del havne på Lolland. I skal dog huske at købe fisketegn på posthuset eller Turistbureauet. Besøg under jeres ophold i sommerhus i Næsby nogle af de mange små og store museer, som ligger spredt ud på Vestlolland, og som giver jer nogle spændende kulturoplevelser. Her oplever I glimt af fortiden og fremtiden og hvor vi måske er på vej hen. Oplev også byen Gedser som er Nordens sydligste punkt og nyd en spadseretur langs den 25 km lange sandstrand ved Gedser Odde. Når I tager en tur til handelsbyen Maribo skal I også se Naturpark Maribosøerne. Opdag de 3 søer i robåd eller kajak eller sejl med turbåden Anemonen søerne tynde og gør hold ved Borgø, Hestø og Skelnæs Pavillonen. Præstø og Romsø kan ses på afstand.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Næsby Strand Sommerhus, Næsby Strand

   Reg.nr.: 80-0036

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Næsby Strand Sommerhus, Næsby Strand

   Reg.nr.: 80-0031

   600 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3