Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fejø

Besøg den hyggelige og naturskønne ø Fejø og hold en afslappende ferie i sommerhus

Hvis I vil have følelsen af at komme langt væk fra hverdagen, kan vi anbefale sommerhus på Fejø. Fejø er den største af øerne i Smålandsfarvandet, og den befinder sig ca. 2½ km ud for Lollands nordkyst ved Kragenæs. Her kan I opleve landsbyidyl, frugtplantager, små boder langs vejene, en smuk kirke, keramikværksteder, lysstøberi, købmandsbutik, spisesteder, frisk havluft, små strande, fred, ro og en dejlig natur. Fejøboerne er en blandet flok på lidt over 500 mennesker, og på øens 16 km2 bor der mennesker i alle aldre, med forskellige livssyn og forskellige erhverv. Fejø er en flad ø med bakker, og det højeste punkt på øen er på 12 m. Øens bredeste sted er ca. 7,5 km, så derfor er det ideelt at cykle eller vandre her. Udlejningscykler kan fås på Vesterby Havn. Fejø er via en dæmning forbundet med den lille ø Skalø. Færgen fra Kragenæs på Lolland til Vester Havn på Fejøs vestside sejler mange gange hver dag, og overfarten varer kun 15 min. Dybvig Havn på øens sydside er en gammel, men stadig aktiv og hyggelig bådehavn med fritidsfiskere, lystbåde, spisesteder og en hyggelig stemning. På Fejø kan I købe ind til ferie i sommerhus hos Spar købmanden, som også har postbutik, eller på campingpladsen Fejø Camping ved færgelejet, men der er rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Nakskov, som ligger ca. 30 km mod vest.

Naturen på Fejø

Ferieøen Fejø er et besøg værd uanset om man ønsker at være til en miniferie på Fejø, eller om det drejer sig om et ugevis ophold i privat sommerhus. Den lille ø Skalø er forbundet med den nordvestlige del af Fejø med en dæmning. Skalø har en dejlig, kuperet natur, en lille havn, 3 gårde og 2 huse. En lille naturperle med et rigt fugleliv. Fejø er kendt for at være øen, hvor der dyrkes æbler i stor stil, men der er også pærer, blommer og anden frugt. Fejø kan I besøge hele året rundt. Om foråret kan I nyde synet af de blomstrende frugttræer, og om efteråret bugner træerne af modne frugter. Der er et mildt klima på Fejø, som gør at der på øen også gror eksotiske frugter som figner, abrikoser, ferskner, og desuden vindruer, mandler og morbær. Sundhedsturisme er også vejen frem på Fejø, men det er meget mere og andet end massage, ansigtsbehandlinger og kure. Det handler for eksempel også om, hvad det er man spiser. På Fejø er de fleste boder, hvor der sælges grøntsager, økologiske. Når I er vælger sommerhusudlejning på Fejø, skal I også besøge Skalø, som er forbundet med Fejø via en smal dæmning. Skalø er kun på omkring 100 hektar, og den har sin egen lille privathavn. Det smukke landskab på Skalø varierer med høje lerklinter og flade strandenge. Skalø har et rigt fugleliv, og hvert forår og efterår kommer der mange trækfugle, der holder en pause på Skalø på deres vej syd- eller nordover. I kan tage en vandretur langs stranden hele Skalø rundt.

Lej privat sommerhus på æbleøen Fejø

De privatejede sommerhuse på Fejø ligger i den vestlige og den østlige del af øen. Små hyggelige sandstrande indbyder til badning i bølgerne, boldspil, solbadning eller gåture. På Fejø ligger et sommerhus typisk på dejlige grønne sommerhusgrunde med træer og buske, og er omgivet af levende hegn. Oplev øen til en Miniferie ellertag på flere ugers ophold gennem sommerhusudlejning.com. Selvom de fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens smag med møbler og dekorationer, så er der alt det I behøver til en vellykket ferie i sommerhus. Nyd den frihed I har til selv at kunne tilrettelægge jeres ferieophold. Når I nu skal helt ned i gear, så prøv en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen gennem sommerhusudlejning.com. I fpår rabat på 14 dage, og dermed får I stort udvalg af billige sommerhuse. Mange hundeejere er begyndt at tage deres bedste ven med på ferie i sommerhus, og gennem sommerhusudlejning.com kan I få et sommerhus med en lukket terrasse eller en indhegnet have.

Aktiviteter og attraktioner på og omkring Fejø

Fejøs kunsthåndværkere, som for eksempel Fejø Lysfabrik og Fejø Keramik, er et besøg værd. På Fejøs sydkyst ligger den markante kirke, som oprindeligt stammer fra år 1240. Økirken ligger langt fra alfarvej og helt tæt ved strandkanten. Den gamle smedje er restaureret, og fremstår som i gamle dage med esse, ambolte og værktøj. På øen findes et lokalhistorisk arkiv og et ømuseum. Fejø Møllebutik er også Turistinformation. Mølle butikken fører varer fra øen som for eksempel æblemost, blommevin, syltetøj, cider, honning, strik, smykker og meget mere. I Møllens Café kan I få te, kaffe, kakao og andet godt. Om søndagen tilbydes der ”luksus lagkage” til glæde for alle. Tag på udflugt til fastlandet og besøg den smukke by Maribo på Lolland med Naturreservatet Maribosøerne som er et flot sølandskab midt i skovområderne. Ikke langt fra Fejø ligger den smukke gamle købstad Nakskov, som fik sine købstadsrettigheder helt tilbage i 1266. Det er en spændende by med gamle stræder, der går fra havnen op mod byens midte. Gå en tur gennem byen og nyd synet af de gamle købmandsgårde med bindingsværk. I kan også besøge den Russiske U-båd, Skibsmuseet og de mange små butikker i den indre by. Hvad med en tur til Afrika i Knuthenborg Park & Safari, som er en oplevelse for hele familien. For lystfiskere er der mulighed for Molefiskeri i Nakskov Havn og Dybvig Havn, mens Lyns Fiskesø, Birket Ørredsø og Korsgaard Put & Take indbyder til ørredfiskeri. Lystfiskeri på Vestlolland byder på nogle af de bedste fiskesteder her i Syddanmark. Mange steder sejler fiskekuttere ud med lystfiskere for at fiske i Smålandshavet. Mange gæster i sommerhus vælger at blive på Fejø, hvor hele familien virkelig kan holde ferie.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Fejø Sommerhus, Fejø

   Reg.nr.: 80-7819

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4883,-

    

   Fejø Sommerhus, Fejø

   Reg.nr.: 80-7811

   50 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fejø Sommerhus, Fejø

   Reg.nr.: 80-7824

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fejø Sommerhus i ferieby, Fejø

   Reg.nr.: 80-7820

   700 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2