Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ulvshale

Hold ferie i sommerhus omgivet af skov og strand ved Ulvshale på Møn

Ulfshale ligger på nordsiden af ferieøen Møn, og er forbundet med Sydsjælland ved Kalvehave, syd for Præstø. Området med private sommerhuse ved Ulvshale er beliggende midt i noget af Danmarks smukkeste natur med skov, hede, strandenge, fuglereservater og en skøn og børnevenlig badestrand. Området er ideelt for naturelskere, lystfiskere, surfere og børnefamilier, og derfor populært indenfor sommerhusudlejning. Ved Ulfshale ligger der et område med sommerhuse i den vestlige del af Ulfshale Skov, ca. 1,5 km fra badestranden og et stort sommerhusområde ved stranden ud til Bugten Søhundehavn. Der er i Ulvshale mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, og der er mange spisesteder i nærheden. Møn er forbundet med Sjælland og Falster med broer, og færgeruterne til Tyskland og Sverige ligger kun godt en times kørsel væk. Der er mange aktiviteter I kan foretage jer på Møn.

Naturen omkring sommerhusområdet Ulfshale

Områderne med sommerhsue ved Ulfshale er omgivet af Ulfshale Skov i nord og øen Nyord i nordvest. Mod vest ligger den lille ø Tyreholm i Stege Bugt, i sydlig retning befinder sig middelalderbyen Stege og i østlig retning ligger Møns Klint. Overalt på Møn finder I mange grave fra oldtiden, som for eksempel stendysser, jættestuer og bronzealderhøje. Møns Klint er vel nok den mest besøgte seværdighed på ferieøen Møn. Oplev en fantastisk tur på hesteryg i Klinteskoven som ligger på Møn øst for landsbyen Borre. Hvis I ikke har prøvet det endnu, skulle I tage en tur ud i Klinteskoven på hesteryg, det er vildt sjovt og hyggeligt, og så kan I samtidigt nyde den smukke natur på Møn. Hvad med at prøve snorkling ved Møns Klint, når I bor i sommerhus ved Ulfshale? Kom til Møn og oplev den fantastiske undervandsverden ved Møns Klint, når GeoCenter Møns Klint arrangerer spændende snorkelture i Danmarks mest imponerende naturområde. I kan også tage på fossilekspedition til fortiden og finder måske et gammelt fossil. Hør og se hvordan Møns Klint er blevet til og oplev det enestående plante- og dyreliv på Møn.

Privat sommerhus ved Ulfshale på Møn

Når I ser på sommerhus i Ulfshale på Møn, ligger de enkelte sommerhuse i to områder, hvoraf det ene område ligger i den sydvestlige del af Ulfshale Skov. Herfra tager det ca. 20 minutter at gå til Ulfshale Strand. Her i området ligger et typisk sommerhus på sommerhusgrunde i skoven med mange træer, der giver læ mod sol og vind. Det andet sommerhusområde består af et 400 meter bredt bælte, som ligger tæt ved den flotte sandstrand med lidt sten. Badestranden er også børnevenlig på grund af høfderne og den lave vandstand ved kysten. I Ulfshale på Møn kan I leje et almindeligt, billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til en fornuftig pris. Hvis I vælger et 14 dages lejemål opnår I gode rabatter. I Ulfshale kan I holde en Miniferie eller et lørdag til lørdag ophold hos sommerhusudlejning.com. De fleste private sommerhuse i Ulfshale er gennem de senere år blevet renoveret og flere er endda energivenlige. Selvom et sommerhus fremstår moderne, er de enkelte sommerhuse privatejet og indrettet efter ejerens smag. Feriegæster, der gerne vil tage deres hund med på ferie i sommerhus, kan hos sommerhusudlejning.com leje et privat sommerhus som er egnet til et ophold med hund.

Seværdigheder omkring Ulvshale

Besøg middelalderbyen Stege, 6 km syd for Ulvshale, hvor byens 1000-årige historie kan aflæses på bygningerne, i gaderne og på torvene. Byens voldanlæg fra middelalderen er Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Fanefjord Kirke er fra 1250, og indvendig kan I se de fantastiske kalkmalerier fra 13-1400 tallet af den berømte Elmelunde-mester. I de nærliggende Elmelunde og Keldby kirker som ligger ca. 15 km fra jeres sommerhus, er der flere flotte kalkmalerier. Camp Adventure ved Rønnede er Danmarks nyeste og største trætopbane. Her kan I afprøve nogle spændende og udfordrende trætopbaner til alle aldre. Tag også på fossiljagt ved Stevns Klint som ligger ved Køge Bugt. Her kan I finde spændende fossiler og klinten kan fortælle om sin 65 millioner år gamle historie. Lystfiskere har gode betingelser her omkring Sydsjælland, Lolland og Falster. Hvis I vil prøve noget helt nyt så skal I tage en fantastisk tur med en svæveflyver af Øst-Sjællands Flyveklub i Rønnede. Der bliver fløjet i weekenden samt på helligdage. Der findes mange museer i Sydsjælland og på Møn som I kan besøge, når I bor i sommerhus i Ulfshale. Besøg blandt andet GeoCenter Møns Klint, Køng Museum, Danmarks Borgcenter, Danmarks Smykkemuseum og Thorvaldsen Samlingen ved Præstø. Når I har børnene med på ferie i sommerhus, er I nød til at besøge BonBon-Land som ligger i Holme Olstrup ved Næstved. Det er en skøn oplevelse for hele familien.