Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rødby

Billige sommerhuse udlejes i Rødby på Lolland

Rødby og Rødbyhavn er roligt beliggende på Lollands sydkyst og byder på dejlig natur, badestrand, private sommerhuse og seværdigheder for hele familien. Rødby ligger 5 km inde i landet bag havne- og færgebyen Rødbyhavn, som har færgerute over Femer Bælt til Puttgarden i Tyskland. Rødbyhavn byder også på en hyggelig lystbådehavn, en dejlig strand, indkøbsmuligheder til jeres ophold i privat sommerhus, samt spisesteder. Her befinder I jer næsten i gåafstand af Lalandia med et utal af aktiviteter for alle i familien. Fra Rødbyhavn kan I følge den 20 km lange Jernbanesti, som fører jer til Maribo, enten til fods, på hest eller på cykel. I Maribo er der desuden rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Den lille by Rødby indeholder flere gamle købmandsgårde, en kirke fra middelalderen, butikker, spisesteder og et ravsliberi. Dette rolige ferieområde er ideelt, hvis I ønsker at cykle, fiske, bade, spille golf eller på anden vis vil være aktive sammen. I nærheden af Lalandia vest for Rødbyhavn er der en fin sandstrand med badebroer. Det er populært badested for familier med børn, og en af grundene til, at mange vælger sommerhusudlejning her. Når I bor i sommerhus i Rødby eller omkring Rødbyhavn, er I tæt på mange naturoplevelser og seværdigheder i området. Kjærstrup Herregård, badelandet i Lalandia, Lungholm Slot, Søholt Slot ved Søndersø, Herregården Christianssæde og Høvængestenen ved Dødmose øst for Rødby befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus ved Rødby.

Naturen omkring feriebyen Rødby på Lolland

Rødby er omgivet af sølandskabet ved Maribo i nord og Femer Bælt i syd. Vest for Rødby ligger ferieområderne Bredfjed og Kramnitse, og i østlig retning ligger Kjærstrup Herregård med skovområde. Naturen omkring den smukke by Maribo består af tre dybblå søer, Søndersø, Hejrede Sø og Røgbølle Sø, som har en malerisk beliggenhed i det bakkede, skovklædte landskab. Her møder I også en rig flora og fauna. Opdag de 3 søer i robåd eller kajak, eller sejl med turbåden Anemonen over søerne og gør holdt ved Borgø, Hestø og Skelnæs Pavillonen. Lystfiskere kan fiske fra havnemoler i Rødbyhavn, Nysted eller Kramnitze Havn, i fiskesøer og fra kysten. Der er også mulighed for havfiskeri fra nogle af Lollands havne. Golfere kan prøve banen af i Golfklubben Storstrøm ved Nykøbing Falster, men der er også Golfklubben Maribo Sø, Falster Golfklub, Halsted Kloster Golfklub og Marielyst Golfklub. Lolland er en flot ø med en varierende flora og fauna. Nogle km øst for Rødbyhavn befinder Lyttesholm Naturcenter sig, hvor der ved Billitse Mølle er et Fugletårn mod sydøst, og ved Saksfjed-Hyllekrog ligger Naturreservat Nord. De der gerne vil være aktive, kan køre med deres cykel hele vejen fra Rødbyhavn til Nakskov på diget. Området ved Næsby Strand, vest for Kramnitse er hos ornitologer mest kendt for sin betydning for trækfuglene. I september og oktober kan I her opleve tusindvis af trækfugle.

Hold ferie i et billigt sommerhus på Lollands sydkyst

Mange sommerhuse her i området ved Rødby og Rødbyhavn ligger på grønne sommerhus- eller bygrunde med flotte haver. Et ophold i privat sommerhus giver jer den fordel, at I har fuld fleksibilitet omkring ankomst og afrejse, og det er nemt at komme rundt med egen bil. I bor i et sommerhus, som er indrettet af husets ejer med møbler, private nipsting, køkkenudstyr, fladskærms-tv, og ofte internet. Efter at mange sommerhuse er blevet renoveret og moderniseret, fremstår disse lyse og tiltalende. Byggestilen på et dansk sommerhus i området kan være meget forskelligt, men de fleste sommerhuse er opført i træ. Et sommerhus er typisk opvarmet med el, og en del sommerhuse har også brændeovn. Et sommerhus har typisk legeredskaber for børn i haven, samt havemøbler. I kan leje et sommerhus med slutrengøring inkluderet, hvis I vælger Miniferie i 2-6 dage. Hos sommerhusudlejning.com kan I til enhver tid leje almindelige billige sommerhuse til lave priser, og I kan nemt finde et billigt sommerhus med vores Last Minute sommerhusudlejning. Mange hundeejere holder ferie i sommerhus på Sydlolland sammen med deres hund, og hos sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus som er egnet til et ophold med hund.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Rødby

På museet Polakkasernen i Tågerup kan I få et indblik i, hvordan de polske arbejdere, som kom til Danmark for at arbejde i sukkerroeproduktionen, levede og arbejdede (5 km). Besøg også den lille by Kramnitse, som ligger 11 km mod vest. Byen har en lille, idyllisk havn, hvor I kan købe friskfanget fisk direkte fra bådene. Nær Maribo ligger det gule Engestofte Gods samt det smukke, hvide Søholt Gods, hvor I kan opleve en unik barokhave. Kunstmuseum Fuglsang i Toreby på Lolland har hele året interessante udstillinger om kunst og astronomi. Hvis I gerne vil se hvordan afvandingen af et vådområde foregår, skal I besøge Nordeuropas største pumpestation i Kramnitse. Nysted havn ligger i bunden af Nysted Nor, øst for jeres sommerhus ved Rødby. Fra Nysted har I en smuk udsigt ud over Femern Bælt og Havmøllerne på Rødsand. Fra havnen er der en smuk udsigt ober bugten til den gamle købstad og Ålholm Slot. Prøv en tur med vandcykel fra Nysted Havn, og nyd udsigten fra vandsiden. Knuthenborg Safaripark ved Maribo, som er Nordeuropas største safaripark med mere end 1200 vilde dyr. Det er en oplevelse for hele familien, når I kommer tæt på vilde afrikanske dyr. I Smålandshavet mod nord ligger der flere dejlige småøer som Fejø, Askø, Femø, Lilleø og Vejrø der venter på jeres besøg. Besøg den flotte havneby Nakskov med den gamle bydel, det Danske Sukkermuseum som fortæller sukkerfabrikkernes 130 år lange historie. Hvis I vil gå under vandet så er det russiske Museums-U-Båd U-359 af Whiskey Klassen, lige det rigtige. Velkommen til Rødby og fantastiske oplevelser i et dansk sommerhus.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Rødby Sommerhus i by, Rødby

   Reg.nr.: 80-2093

   5500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rødby Sommerhus, Rødby

   Reg.nr.: 80-3005

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 2