Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stege

Stege på Møn er et skønt naturområde, ideelt for lystfiskere

Stege er den største by på den smukke ø Møn, men stadig en hyggelig, overskuelig og meget historisk by. Byens 1000-årige historie kan aflæses på de gamle købmandsgårde, gaderne og torvene. Byens voldanlæg som er fra middelalderen er Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Stege er et velegnet feriemål for vandsportsaktiviteter som f.eks. lystsejlads, windsurfing og lystfiskeri, men ferieøen Møn indbyder også til dykning ved Møns Klint. For gæster i sommerhus er det populært, at vandre i skovområderne samt cykle gennem det smukke landskab. Stege har fine indkøbs- og shoppingmuligheder og flere spisesteder. Møn er forbundet med Sjælland og Falster med broer, og færgeruterne til Tyskland og Sverige ligger kun ca. en times kørsel væk. Stege har ikke nogen badestrand, men det tager kun 10 minutter at køre til Råbylille Strand i sydøstlig retning. Her er der en god badestrand med små bølger og lav vandstand. Når I bor i privat sommerhus i Stege på ferieøen Møn er I tæt ved mange aktiviteter og seværdigheder på Sydsjælland og Nordfalster. Møns Klint i øst, Galleri Warre og Torben Keramik ved Ulfshale i nord, Kalvehave Labyrintpark, Masnedø Fort ved Vordingborg i vest, Grundtvigs Mindestuer syd for Lundby i nordvest og Kong Asgers Høj i vest, befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Stege.

Oplev den skønne natur omkring Stege

Stege er omgivet af Stege Nor i sydøst og øen Nyord i nordlig retning. Vest for byen befinder Dronning Alexandrines Bro sig, som forbinder Møn med Sydsjælland, og i nordvestlig retning ligger den lille ø Lindholm i Stege Bugt. Når I bor i sommerhus på Møn, bor I midt i noget af Danmarks smukkeste natur med skove, hede, strandenge, fuglereservater, stejle klinter og skønne badestrande. Tag på udflugt til ferieøens vestlige del og oplev den fantastiske undervandsverden ved Møns Klint, når der på GeoCenter Møns Klint bliver arrangeret spændende snorkelture i et af Danmarks mest imponerende naturområde. I kan også være heldige og finde et gammelt fossil, da det er populært at gå på fossiljagt. I kan også nøjes med at nyde udsigten fra Møns Klint, hvilket er en rigtig god oplevelse. Møns Klint er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst. Her kan alle, også kørestolsbrugere og forældre med barnevogn nyde udsigten fra Møns Klint. Der er anlagt en 267 meter lang træbelagt sti, som fører jer til udsigtspunktet Freuchens Pynt. Overalt på Møn finder I mange grave fra oldtiden, som for eksempel stendysser, jættestuer og bronzealderhøje. Oplev naturen omkring Vordingborg, Præstø Fjord og på Møn og nyd områdernes flora og fauna til vands, til fods eller fra luften. Kajakroning er meget populært her i det sydsjællandske. Tag på vandretur i de private skovområder Cortzelitseskovene øst for Nykøbing Falster som strækker sig over 16 km på Falsters østkyst. Skoven består af hovedskoven med den smukke hovedgård Corselitze og mellemskoven med Bønnet skov, Halskov vænge og Pomlenakke Østerskoven.

Lej et billigt sommerhus hos sommerhusudlejning.com på Møn

Middelalderbyen Stege er ved siden af sin 1000 år gamle historie og mange kulturelle seværdigheder også kendt for sommerhusudlejning af private sommerhuse i forskellige kategorier. Alle vores feriehuse gennemgår et grundigt kvalitetstjek af vores rådgivere, som sikre, at ferieboligen er i den rette kategori. Det er jeres sikkerhed for, at I får det, I betaler for, og desuden har vi prisgaranti for selv de billige sommerhuse. I Stege kan I hos sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus eller en ferielejlighed til billige penge, som ligger tæt ved skov og strand. I et moderne sommerhus er der i køkkenet alt det nødvendige køkkengrej samt hårde hvidevarer, og I finder altid gode sove- og badefohold. Her kommer I bestemmt ikke til at mangle noget til jeres ferie, og udenfor højsommeren, kan I uden de store omkostninger opvarme jeres sommerhus. Om sommeren er det oplagt, at nyde en hyggelig og romantisk aften på feriehusets terrasse med grillmad og et glas vin, mens børnene hygger sig i haven. Når I bor i privat sommerhus i Stege på Møn har I muligheden for at kombinere en afslappende byferie med udflugter til Møns Klint og Vordingborg samt tage på restaurant, café, shopping eller museumsbesøg.

Seværdigheder i nærheden af Stege på Møn

Besøg Møns Museum i den smukke, gamle købmandsgård i Stege. Her vises en middelalderudstilling fra Stege Borg. Mange kunstnere og kunsthåndværkere har valgt at bosætte sig på Møn, og de mange malere, billedhuggere, keramikere, glaskunstnere, guldsmede, rav- og stenslibere, lysstøbere og pileflettere har gallerier og udstillinger overalt på øen. Besøg bl. a. Galleri Warre og Torbens Keramik i Ulvshale. På Møn møder I mange grave fra oldtiden i form af stendysser, bronzealderhøje og jættestuer. Fanefjord Kirke er fra 1250, og indvendig kan I se de fantastiske kalkmalerier fra 13-1400 tallet af den berømte Elmelunde-mester. I de nærliggende Elmelunde og Keldby kirker, som ligger 9 km fra Stege, er der flere flotte kalkmalerier. Marienborg Gods med den flotte Slotspark ligger i nærheden af Damsholte sydvest for Stege. På Vestmøn finder I også Klekkendehøj Jættestue og jættestuen Kong Asgers Høj, hvorfra I har en flot udsigt over området. Køng Museum, Danmarks Borgcenter, Danmarks Smykkemuseum og Thorvaldsen Samlingen ved Præstø er også spændende seværdigheder som er et besøg værd. Besøg sammen med jeres børn Farmorhuset i Vordingborg som er et oplevelseshus med legecafé, ikke kun når vejret er dårligt. Her bliver I underholdt på en sjov måde, mens børnene kan lege. I kan købe kaffe, saftevand samt hjemmebagt kage og meget mere. Med Danmarks længste kyststrækning er øen Møn og Sydsjælland det ideelle feriested, når I vil have oplevelser på og i vandet. Her kan I dykke, ro i kajak, fange fisk, sejle, bade i de blå bølger og kitesurfe. Det er altså ikke uden grund, at Møn er eftertragtet, og vi oplever mange, som foretrækker sommerhus i Stege.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Stege Sommerhus, Stege

   Reg.nr.: 85-1009

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Stege Sommerhus, Stege

   Reg.nr.: 85-1000

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3