Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bjerregård

Bjerregaard ligger i et enestående klitlandskab

Badebyen Bjerregaard er kendt for sommerhusudlejning og ligger på den sydlige del af den 40 km lange landtunge Holmsland Klit. Holmsland Klit skiller den rolige Ringkøbing Fjord fra det barske Vesterhav. Ved Hvide Sande er der en kanal med en sluse som er den eneste forbindelse mellem fjorden og Vesterhavet. Holmsland Klit er et populært rejsemål hos turister fra hele Europa, som ofte vælger et privat sommerhus. I Bjerregaard kan I købe det mest nødvendige til jeres ophold i sommerhus. Handelsbyen Ringkøbing har rigtigt gode indkøbsmuligheder, hvor vi anbefaler en shoppingtur på gågaden i byens centrum. Også i Hvide Sande er der gode indkøbsmuligheder med supermarkeder og en del butikker.

Naturen i Bjerregaard på vestkysten

Kilometerlange hvide sandstrande indbyder til badning i bølgerne, solbadning, sandslottebyggeri, drageflyvning og mange andre strandaktiviteter. På Ringkøbing Fjord kan I observere kitesurfere, windsurfere og folk på vandski. Området med private sommerhuse ligger tæt ved Fuglereservatet Tipperne. Her kan I bruge mange timer på at observere de forskellige fuglearter fra fugletårne. Også de mange vandre- og cykelstier gør det muligt at udforske de flotte omgivelser som for eksempel Husby Klitplantage. Opdag det smukke naturområde omkring Skjern Å som er Danmarks mest vandrige å. Ved åens udmunding i Ringkøbing Fjord befinder sig landets eneste floddelta. Det er blevet genskabt ved det største naturgenopretningsprojekt i Danmarks historien. I Skjern Å lever Nordeuropas eneste oprindelige, vildtlevende laks. Den kan veje over 20 kilo og er enhver lystfiskers drøm at få på krogen. Det har vist sig at laksen fra Skjern Å rejser helt op til Svalbard.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Også Bjerregaard er lige som Holmsland Klit præget af sommerhusudlejning med private sommerhuse som har en flot beliggenhed i klitterne. Mange af de private sommerhuse ved Bjerregaard bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com til turister fra Norge, Tyskland og Danmark. I Danmark har man i mange årtier haft gode erfaringer med udlejningen af private sommerhuse og ferielejligheder. Mange sommerhuse er indrettet specielt til familier med børn, hvor andre sommerhuse egner sig mere til større grupper. I Bjerregaard ligger der mange private sommerhuse i alle størrelser. Nogle områder er domineret af små, billige sommerhuse, mens der andre steder er store luksus sommerhuse at vælge imellem. I kan ofte finde et billigt sommerhuse, ved at se vores Last Minute tilbud i Bjerregaard. Her ved Holmsland Klit kan I holde miniferie i sommerhus eller booke en eller flere ugers ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

Omkring Bjerregaard er der meget at se på. Ikke langt fra Bjerregaard ligger Nordsø Camping med et eksotisk oplevelsesbad. Det er en sjov oplevelse for hele familien. I kan også besøge den hyggelige fiskerihavn i Hvide Sande. Tag med børnene en tur til LEGOLAND® som ligger ca. 45 minutters kørsel fra jeres sommerhus i Bjerregaard. Besøg med jeres små børn Bork Legeland som er et indendørs legeland. Det er en sjov oplevelse for hele familien. Tag også en tur til det 1000 m2 store Nordsø Badeland syd for Hvide Sande. Det ligger ca. 6 km syd for Hvide Sande og har altid 30 graders varmt vand også når der er dårligt vejr udenfor. Jyllands Park Zoo i Videbæk er velegnet til børnefamilier. Parken er indrettet så også de små kan røre og klappe en del af dyrene. På parkens 17 ha store landareal møder I over 700 dyr og fugle fra hele verden. Og mange af dyrene må fodres med specielt foder som I kan købe i parkens kiosk. I Jyllands Park Zoo er der en legeplads, overdækkede siddepladser og en grill til fri afbenyttelse så I kan nyde jeres madkurv. KABELPARK® ved Aqua Sports Zone i Hvide Sande er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane som er smukt beliggende på Ringkøbing Fjord. Ringkøbing er en idyllisk købstad fra 1400-tallet. Gå på en tidsrejse når I går gennem charmerende brolagte gader og stræder forbi smukke gamle byhuse og købmandsgårde. På Ringkøbing Museum er der altid spændende udstillinger. Tag fra jeres private sommerhus i Bjerregaard til Nymindegab og se Skagensmaleren Laurits Tuxens flotte malerier om Ringkøbing Fjord og Vesterhavet på Nymindegab Museum. I området omkring Ringkøbing Fjord kan i besøge mange gallerier, hvor lokale kunstnere viser deres arbejder frem. Vælg sommerhusudlejning i Bjerregaard og nyd den fantastiske natur.