Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Kongsmark

Kongsmark er en flot grøn plet i midten af øen Rømø

Rømø er den største ø på den danske vestkyst. Øen ligger syd fra Esbjerg og lokker med kilometerlange, hvide og brede sandstrande i vest og vadehavet i øst. På Rømø udbyder Sommerhusudlejning.com over 500 private sommerhuse og ferielejligheder hvor en stor del ligger i og omkring Kongsmark. Den lille landsby ligger på den østlige det af Rømø ca. 4 km fra dæmningen der bringer gæster til og fra Rømø.

Naturen i Kongsmark på Rømø

En sommerhusferie på Rømø er ren natur- og badeferie! og Fordelene ved at bo i et af Sommerhusudlejning.coms sommerhuse på Rømø er, at man har naturen lige udenfor døren, ligesom at der aldrig er langt til stranden. For naturelskere byder Rømø på oplevelser hele året hvor det idylliske landskab egner sig perfekt til vandreture. Året rundt udbydes der vadehavsture, til fods såvel som med båd, hvor børn og voksne kan lære om naturkræfterne og vadehavet samt ebbe og flod. Vest for Kongsmark er der et område med plantager og små søer indbyder til gå- og cykelture. Her er det meget normalt at møde nogle af mange feriegæster der har deres hund med i sommerhus, der ligger nemlig en hundeskov i området, som er markeret med skilte. Vil du gerne have din hund med på ferien? I de fleste af Sommerhusudlejning.com’s sommerhuse på Rømø må man gerne have sin hund med, og mange turister vælger sommerhusudlejning som ferieform af denne årsag. Er I på udkig efter billige sommerhuse, skal I tage i feriehus i 14 dage eller mere udenfor sæsonen. Her får I 3 dage gratis. Hvis I kun er 2 personer, kan der være op til 20 % at spare udenfor sæsonen på udvalgte ferieboliger. Billige sommerhuse kan I altid finde med vores Last Minute service, hvilket dækker hele Rømø. Ikke så langt fra Havneby finder I også den spændende destination Bolilmark, hvor vi også har et stort udvalg af private sommerhuse.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Rømø er et paradis for turister som har lejet et privat sommerhus. På Rømø kan man leje sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Der er små billige sommerhuse, store luksus sommerhuse og sommerhuse med og uden pool, spa eller sauna, sommerhusudlejning.com har over 500 private sommerhuse at vælge imellem. Leder du efter et sommerhus på Rømø er Kongsmark en dejlig by beliggende i et idyllisk landskab, og du kan finde lige det sommerhus der passer til dig og familien. Mange af de gæster der lejer et sommerhus gennem Sommerhusudlejning.com spiser hjemme, og har man lejet et sommerhus i Kongsmark kan man købe kød hos Rømø slagteren i Kongsmark, eller køre til hhv. Rømø Supermarked i Lakolk eller Spar som ligger godt 1 km. nord for Kongsmark.

Aktiviteter og attraktioner

Rømø har en række spændende små attraktioner. Rømø Lege- og Labyrintpark ligger i nærheden af Havneby, og er en oplevelse for hele familien. Rømø Lege- og Hesteland har med sine 30 attraktioner også noget at byde på for hele familien. Her kan børnene blandt andet opleve et badeland, gå på et piratskib, lege med fjernstyrede både og køre med minibiler. Begge attraktioner ligger kun kort tids kørsel fra næsten alle vore sommerhuse på Rømø. Minigolf er altid sjovt når man lige har en time der skal gå. Rømø Minigolf som ligger på vejen mod Havneby, lige overfor Bageriet, har 18 hullers bane, en Petanquebane og et legehus med sandkasse til de mindste. Kommandørgården på Rømø er en af Rømøs gamle rige slægtsgårde som viser intakt og fuldt møbleret hvalfangerhjem. Museet som er en del af Nationalmuseet har en fremragende udsigt udover Vadehavet og rummer særdeles gode eksempler på detaljeret malerhåndværk og snedkerarbejde fra 1700-tallet. Den store hvalunderkæbe foran gården er et godt eksemplar og et meget imponerende syn. Naturcenter Tønnisgård er et andet museum indrettet i en af Rømøs gamle stråtækte kommandørgårde, museet som ligger lidt nord for Kongsmark og udstillingen Naturen mellem vadehav og vesterhav er virkelig et besøg værd.