Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Vesterhede

Rømø Vesterhede ligger ved Vraaby Plantage på den sydlige del af Rømø

Vesterhavsøen Rømø der ligger syd for Esbjerg har kilometerlange og brede sandstrande i vest og vadehavet i øst. Rømø er Danmarks største vesterhavsø. Man kommer til øen med bil eller bus via en 10 km lang dæmning. Turen over dæningen er en oplevelse for sig. Rømø er turisternes paradis, hvor de fleste bor i private sommerhuse som udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Nogle fordele ved sommerhusudlejning er, at man har naturen lige foran døren og der er aldrig lang til stranden. Det er ren natur- og badeferie! Børnene kan museer, guidede ture og naturcentre lære meget om naturkræfterne, vadehavet og tidevandet. Der bliver på øen tilbudt vadehavsture til fods og med båd. Rømø er til enhver årstid en oplevelse for de der elsker naturen. Rømø Vesterhede er et lille område med private sommerhuse som ligger tæt ved Vråby Plantage i den sydlige halvdel af øen. Rømø er en populær ferieø i den sydvestlige del af Jylland midt i Nationalparken Vadehavet.

Naturen på Rømø

Øen Rømø er for naturelskere en oplevelse over hele året. Denne smukke ø i vadehavet består af 130 kvadratkilometer hvidt sand, klitter, plantager og hedelandskab. Vesterhede er omgivet af strand, klitter, hedelandskab og plantager. Overalt i området er der markerede vandrestier og måske møder I et rådyr eller en hare på jeres vej til bageren. Rømø er populært hos feriegæsterne på grund af de lange og brede sandstrande, den rige flora og fauna og den hyggelige stemning på øen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her mellem klitter, hedelandskab og plantager bliver mange private sommerhuse med stråtag udlejet til turister fra Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejning.com. Privat sommerhusudlejning er det største erhverv på Rømø, og det store antal af private sommerhuse giver et stort udvalg af såvel luksus sommerhuse som mindre billige sommerhuse eller ferielejligheder. I Rømø Vesterhede ligger området med sommerhuse tæt ved Vråby Plantage. Et sommerhus i Vesterhede danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner på øene og på fastlandet. Også her er der private sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser.

Aktiviteter og attraktioner

Ferieøen Rømø byder på mange aktiviteter og indkøbsmulighederne i Lakolk og Havneby er gode. Mange steder er der hyggelige restauranter hvor man kan nyde spændende fiskespecialiteter. Oplev den gode havnestemning i øens eneste havneby som også hedder Havneby. Havneby ligger ca. 3 km fra Vesterhede. Naturcenter Tønnisgård ligger i gåafstand fra jeres sommerhus i Vesterhede. Den befinder sig i en gammel bondegård med stråtag og viser udstillinger om øens kultur. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i Rømø Sommerland med Badeland og mange aktiviteter som ligger i Østerby. Kommandørgaarden er en restaureret kaptajnsgård fra det 18. århundrede som viser den besøgende hvad de forskellige skibskaptajner tog med sig hjem til øen fra deres lange rejser til det fjerne. På ferieøen Rømø er der også en del gallerier, keramikværksteder, lysstøberie og andre kunsthåndværkere. I Rømø Mini Museum får man et indtryk af hvordan ebbe og flod har påvirket øen. Museet ligger lige bag ved Naturcentret Tønnisgård. Når man kører til fastlandet er der mulighed for at besøge den gamle by Møgeltønder og slottet Schackenborg. Den kongelige sommerresidens Gråsten Slot er også et besøg værd. Her har den afdøde Dronning Ingrid anlagt slotshaven i engelsk stil. Når I lejer jeres næste sommerhus i Vesterhede gennem sommerhusudlejning.com har I et godt udgangspunkt til udflugter på Rømø og de mange aktiviteter og seværdigheder på fastlandet. Storbyen Esbjerg byder på en masse oplevelser. Her er der mulighed for havneture, shopping på byen gågade og indkøbscentre og et besøg på en af byens mange museer.