Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ringkøbing

Ringkøbing er en skøn, gammel købstad med stemning og brostensbelagte gader

Den idylliske købstad Ringkøbing har en gammel, nænsomt renoveret bymidte og en smuk, velbevaret kirke. Store dele af 'det gamle Ringkøbing' fremstår i sin oprindelige form. Byen byder på gode indkøbsmuligheder, spisesteder og seværdigheder. Her kan I købe alt det I har brug for til jeres ophold i sommerhus eller ferielejlighed. Omgivelserne er præget af den rolige Ringkøbing Fjord, det mere barske Vesterhav og smukke naturområder, og fra Ringkøbing er der aldrig langt til fritidsaktiviteter og seværdigheder. Sommerhuse og ferielejligheder ligger i og omkring Ringkøbing. Der ligger nogle flotte sandstrande langs kysten syd for havnen. Ringkøbing Fjordens rolige vande og lav vandstand gør strandene omkring Ringkøbing børnevenlige. Ringkøbing ligger desuden tæt ved Vesterhavets flotte sandstrande i Søndervig og Klegod. Messebyen Herning ligger i øst, kun 40 minutters kørsel fra jeres ferielejlighed i Ringkøbing.

Naturen omkring Ringkøbing i Vestjylland

Feriebyen Ringkøbing er omgivet af Stadil Fjord med øen Hindø i nord og Ringkøbing Fjord samt feriestedet Søndervig i vest. Øst for Ringkøbing ligger skovområderne No Plantage og Velling Plantage. Mod syd ligger Dejbjerg Plantage og Stauning Lufthavn. Borris Hede som ligger i Skjern området, er med sine over 4700 ha landets største samlede hedestrækning. Hedens lyngarealer brydes kun af Omme Å-dalen, plantagerne samt piletræer og fyr. Søndervig Strand er en dejlig badestrand ved Vesterhavet i den nordlige del af Holmsland Klit, kun 10 km vest for jeres sommerhus i Ringkøbing. Her er der et handicaptoilet, og udsigtsplatformen har også adgangsmulighed for kørestolsbrugere. Ejstrup Plantage i Skjern området er blevet anlagt i de gamle brunkulslejer fra sidste verdenskrig. Der har I mulighed for at gå ture i et meget afvekslende og spændende landskab. I området er der 4 markerede vandrestier af forskellige sværhedsgrader. Naturområdet Skjern Enge som overvejende består af enge, vådområder og Hestholm Sø, ligger mellem Skjern og Tarm. Her hvor Skjern Å snor sig igennem landskabet på sin vej til Ringkøbing Fjord, er absolut et besøg værd. Mange malere og kunsthåndværkere har bosat sig her ved den Jyske Vestkyst og lader sig inspirere af de mange afvekslende naturoplevelser. Hvis I interesserer jeg for fugle, så skal I besøge fuglereservatet Tipperne, som ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her kan I fra fugletårne observere det spændende fugleliv.

Sommerhus og ferielejlighed i Ringkøbing

Der ligger en del sommerhuse i den sydlige del og ferielejligheder i den centrale del af Ringkøbing. I Ringkøbing er der ikke langt til havnen og strandområdet syd for havnen. Når I bor i sommerhus eller ferielejlighed i Ringkøbing er der ikke langt til den hyggelige og travle lystbådehavn og torvet med de mange butikker som ligger 500 meter derfra. Når I bor i privat sommerhus eller ferielejlighed i Ringkøbing har I byens seværdigheder samt caféerne, butikkerne og restauranter næsten lige udenfor døren. Her kan I så rigtig slappe af og gøre lige som det passer jer. Når I vælger at bo I ferielejlighed eller sommerhus har I den frihed at leje på meget fleksible vilkår. Udenfor højsæsonen kan I selv bestemme ankomst- og afrejsedagen, og I finder nemt et billigt sommerhus med vores Last Minute service. Alternativt kan I vælge en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen, hvor I kan opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture langs stranden med deres bedste ven. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et privat sommerhus til billige penge, som er egnet til et ophold med hund. Har vi ikke det helt rette sommerhus i Ringkøbing, kan vi anbefale, at I ser på vores store udvalg af sommerhuse i badebyen Søndervig.

Seværdigheder omkring Ringkøbing

I Ringkøbing finder I flere gallerier, pottemagerier, lysstøberier og andre arbejdende værksteder, hvor I kan følge produktionen. Ringkjøbing Museum er et arkæologisk og byhistorisk museum, hvis samling bl.a. omfatter en udstilling om polarforskeren Mylius Eriksen. Fiske- og Familiepark West i Hee som ligger ca. 7 km nord for jeres sommerhus i Ringkøbing, er en legeplads for hele familien. Her kan I benytte et vandland, køre gokart, klappe geder, hoppe på hoppepuder, køre med tog, lege på legepladsen og fiske i de 3 store fiskesøer. I Søndervig kan I opleve et 'Rock & Roll Museum' med bl.a. en Elvis Presley samling. Smedenes Hus i Lem er et spændende museum, der med skiftende udstillinger og arrangementer viser byens industrihistorie. Den gamle, velbevarede vandmølle i Bundsbæk ligger ved den fredede Bjørnemose. Møllen og bygninger er i dag restaurerede og I har mulighed for at opleve, hvordan man tidligere malede korn, og hvordan man bagte brød i den gamle stenovn. Det tager fra jeres sommerhus kun 20 minutter at køre til Bundsbæk. Besøg Abelines Gård i nærheden af Hvide Sande som har en smuk beliggenhed på Holmslands klit. Denne gamle gård, som blev bygget midt i 1850’erne, er en traditionel vestjysk klitgård. Den giver jer et lille indblik i hvordan bønderne levede for 150 år siden her ved den Jyske Vestkyst. Den idylliske købstad Ringkøbing og det naturskønne område, er absolut et besøg værd.