Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rømø, Toftum

Rømø Toftum er et roligt område med sommerhuse omgivet af hedelandskab

Toftum ligger på vadehavsøen Rømø. Det er et område med sommerhusudlejning der ligger på store naturgrunde. I Toftum kan man købe ind til det private sommerhus hos den lokale købmand, men hvis man kører til Lakolk er udvalget af forretninger lidt større. Der er også bagerforretningen Rømø Bageri i Kongsmark, der leverer morgenbrød til alle. Er I til store shoppingture, er det helt oplagt at køre en tur til havnebyen Esbjerg. På gågaden i byens centrum finder i alle slags butikker og specialforretninger. Den lille havneby med navnet Havneby befinder sig på den sydøstlige del af Rømø. Herfra kan man tage på udflugt med færgen til den tyske ø Sylt. På Havneby Kro som ligger i centrum kan i nyde nogle af øens specialiteter.

Naturen i Toftum på Rømø

Rømø er en stor oplevelse for dem der elsker naturen. Denne smukke ø i vadehavet består af 130 kvadratkilometer hvidt sand, klitter, hedelandskab og plantager. Den naturlige årlige tilførsel af mere end titusind kubikmeter sand sørger for, at badegæsterne kan tummle sig på øens badestrande. De fleste sommerhuse i Toftum ligger i plantageområdet. Overalt i området er der markerede vandrestier og måske møder i et rådyr eller en hare på en spadseretur eller på jeres vej til bageren. Rømø er populært hos feriegæsterne på grund af de lange og brede sandstrande, den rige flora og fauna og den hyggelige stemning på øen. Toftum er omgivet af hedelandskab, plantager og vadehavs enge. Cykelstien ved Toftum er forbundet med øens net af cykelstier. Vandrestier fører jer gennem delvis flat hedeområde og enge og delvis kuperet landskab med plantager. De op til 3 km brede sandstrande præger den sydlige og vestlige del af øen og bliver hver sommer invaderet af tusindvis af vindsurfere, strandsejlere, kitesurfere og badegæster med drager, hund og børn.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De private sommerhuse ved Toftum ligger 200 meter nord for Bolilmark og kun 1 km fra dæmningen der forbinder ferieøen Rømø med fastlandet. På grusveje når man til de enkelte private sommerhuse som ofte lejes af feriegæsterne gennem sommerhusudlejning.com. Nogle fordele ved at bo i sommerhus er, at man har naturen lige foran døren og der er aldrig lang til stranden. Men på ferieøen Rømø er der plads til alle også kørestolsbrugere fordi der er god adgang til strandområderne. I kan på Rømø leje et sommerhus hos sommerhusudlejning.com som er specielt indrettet til kørestolsbrugere. Mange sommerhuse i Toftum er moderne og godt indrettet med luksus faciliteter, men det er også muligt at finde et billigt sommerhus til ferien. Har I ferie i et par uger og er I på udkig efter billige sommerhuse, kan vi anbefale Sparferie, hvor de 3 af de 14 dage er gratis. Dette tilbud gælder udenfor sæsonen, hvor også vores luksus ferieboligere er indbefattet. Vi kan også se, at vores Last Minute tilbud er meget efterspurgt, og her kan der være op til 40 % at spare.

Aktiviteter og attraktioner

Tæt ved feriehusområdet i Toftum ligger den berømte kaptajnsgård ved Nationalmuseet Kommandørgården. Gården stammer fra 1748 og giver den besøgende et indtryk af den velstand som hvalfangerkaptajnene tog med hjem til øen fra deres togter. Her befinder sig også den ældste og mindste skole i Danmark. Landsbyen Juvre, der ligger et par kilometer nordpå, er præget af gamle og velbevarede bondegårde som er typiske for øen Rømø. Nogle af hegnene omkring enkelte private sommerhuse er fremstillet af hvalkæber. Hvis man gerne vil lære mere om tidevandet så er det godt at besøge Rømø Mini Museum som ligger bag Naturcentret Tønnisgård, som også er et besøg værd. Læg mærke til den store hvalunderkæbe foran Naturcentrets bygning. Ferieøen Rømø har også en forlystelsespark. Det er Rømø Sommerland i Østerby, hvor hele familien kan boltre sig med de over 40 forlystelser og tage en dukkert i Aqua Park. Fra jeres sommerhus i Toftum har I et godt udgangspunkt til udflugter ikke kun på Rømø men også til de mange aktiviteter og seværdigheder på fastlandet. Tag på udflugt til byen Tønder. Tønder er den ældste handelsby i Danmark og kendt for sine Tønder Kniplinger. Den lille maleriske by Møgeltønder ligger lige i nærheden med sine velbevarede bindingsværkshuse. Uden for Møgeltønder ligger Slottet Schackenborg som er et populært udflugtsmål. Schackenborg Slot er i dag beboet af Prins Joakim af Danmark og hans familie. Overvejer I sommerhusudlejning, er en ferie i sommerhus i Toftum et rigtig godt valg.