Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Blåvand, Ho

Blaavand Ho er et fredeligt feriested med sommerhuse ved Ho Bugt

Ho med sine få indbyggere ligger kun få kilometer fra Blåvand, som er et af de største steder med sommerhusudlejning i Danmark. Hele området er præget af private sommerhuse som ligger spredt i baglandet. I Ho kan I forsyne jer med det mest nødvendige til jeres sommerhus, men i Blåvand er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Ferieområdet Ho er bl.a. kendt for sit traditionelle dyreskue i slutningen af august, hvor man kan finde spændende ting på loppemarkedet. Mange lystfiskere kommer til Ho Fiskesø for at gøre den store fangst. Når I kommer til Blåvand er der hvide og brede sandstrande så langt øjet rækker. Blåvand er en stemningsfuld og livlig ferieby både om dagen og om aftenen. Blåvand er feriebyen til hele familien med sommerhusudlejning samt mange dejlige butikker og gode spisesteder.

Naturen i Ho ved Blåvand

På Stutteriet Westmose i Ho kan I leje en hest og udforske den smukke natur omkring Ho eller ride en tur langs stranden. I Ho Bugt ligger øen Langli som er et naturreservat. Fra midten af juli måned indtil midten af september må man gå de 4 kilometer over vadehavet til Langli. Man skal bare være opmærksom på tidevandet. Det tilrådes at man tilslutter sig en guidet tur til øen. De dejlige strande og skovene ved Blåvand Ho indbyder til spadsere- og cykelture i naturen. Blåvand ligger nordvest for Esbjerg og bliver hvert år besøgt at tusindvis af ferieglade gæster, som har valgt sommerhusudlejning. Hos sommerhusudlejning.com finder I et stort udvalg af private sommerhuse til jeres ferie ved Blåvand Ho. Ikke mindst store luksus sommerhuse er kendetegnede for området. I det forrige århundrede var hele området ved Blåvandshuk dækket af klitter, og for at undgå sandets spredning plantede man lyng og marehalm.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Feriegæster fra Danmark, Tyskland, Norge og Holland nyder deres ophold i sommerhus hvor naturen venter lige udenfor døren. Om det er et billigt, rustikalt og hyggeligt sommerhus eller et rummeligt og moderne luksus sommerhus med alle finesser og pool, finder I her jeres fortrukne sommerhus. Nogle feriegæster vil helst kun bade i Vesterhavet, solbade eller bare slappe af, hvorimod andre vil bruge deres private sommerhus som basis for udflugter i baglandet.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere kan prøve en tur på Golfpladsen Blåvandshuk. Som et udgangspunkt i jeres sommerhus ved Ho er der meget I kan foretage jer. I og omkring Blåvand kan I besøge gallerier og kunsthåndværkere som for eksempel lystøberiet i Blåbjerg eller et keramikværksted i Nørre-Nebel. Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud, Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg samt det populære LEGOLAND er oplagte udflugtsmål. Tag fra jeres sommerhus i Blåvand Ho til det 40 meter høje fyrtårn som markerer at I nu er nået til Danmarks vestligste punkt. Blåvands fyrtårn er fra året 1900 og erstattede det gamle vinkelfyr fra 1888. På grund af fyrtårnets placering på en høj klit, kommer lyset til at være i 55 meters højde over området. Lysstrålen kan ses hele 60 kilometer væk, når man er på havet ud for Blåvands kyst. Byggeriet af Blåvands bunkere blev iværksat i juli 1944. Da Danmark blev befriet i maj 1945, var bunkerne ikke færdige. De kanoner, der skulle installeres i bunkerne, nåede aldrig frem. Disse var indtil år 2005 en del af Tøjhusmuseets gårdudstilling i København. Blåvands bunkere blev brugt til forsøgssprængninger og først åbnet for publikum i år 1991. På Tane Hedevej ved Blåvand ligger to af de bunkere der var en del af den såkaldte Atlantvold. Disse to bunkere hørte til Tirpitzstillingen og i den ene af dem er der et spændende museum. Museets udstilling oplyser blandt andet om de to bunkeres rolle i Atlantvolden. I mange bunkere er der forskellige effekter og tegninger. Oksby Gamle Kirke ved Blåvand var den sidste kirke med stråtag i Danmark. Denne kirke mindede meget om et almindeligt bondehus. I tidens løb måtte kirken graves fri for sand på grund af sandflugten. Fra jeres sommerhus i Ho kan I næsten går til Ho Ferie & Aktivitetscenter har vandbassiner, en grotte med vandfald, en klatrevæg og bowlingbaner.