Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Henne

Henne Strand ligger ved en af de fineste badestrande i Europa

Landsbyen Henne ligger kun få hundrede meter fra badebyen Henne Strand midt i et område med sommerhusudlejning, klitter, plantager, hedelandskab og selvfølgelig mange private sommerhuse. I Feriebyen Henne Strand er der tænkt på det hele for at give feriegæsterne en dejlig oplevelse. I byen kan I altid opleve live musik, cykelture for hele familier, mange specialforretninger, ismejerier og restauranter samt caféer som serverer forfriskninger og områdets specialiteter. Her kan I også købe ind til ferien i jeres private sommerhus. I Esbjerg og Varde har I meget gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Feriegæster fra det meste af Nord- og Mellemeuropa besøger området hele året igennem og overnatter på badehoteller, vandrehjem, campingpladser, i ferielejligheder og sommerhuse.

Naturen ved Henne Strand

Landsbyen Henne og feriebyen Henne Strand er omgivet af Blåbjerg Klitplantage i nord og vest samt Kærgård Klitplantage i syd. De fleste vandre- og cykelstier omkring Henne er markeret. I skal prøve at gå en tur til Blåbjerg, som ligger i gåafstand fra jeres sommerhus i Henne Strand. Den er med sine 64 meter Danmarks højeste klit. Udsigten fra toppen er enestående. Naturen omkring Filsø og Fiddesø er et meget smukt naturområde. Besøg Dejbjerg Plantage som blev anlagt omkring år 1900. Den var fra 1903 - 1914 hjemsted for en fangekoloni fra Horsens Tugthus. Folkene fra kolonien plantede den største del af plantagen. Omkring 150 tdr. land blev i 1932 hærget af en brand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Vores sommerhuse ligger flot placeret i et bredt bælte omkring Henne Strand. Fra de fleste sommerhuse som har en malerisk beliggenhed bag klitterne ved Henne Strand, er der ikke langt til den flotte badestrand. Fordelen ved sommerhusudlejning er, at I bor midt i den smukke natur omgivet af klitter og hedelandskab, og så bestemmer I for resten det hele selv. I Sommerhusområdet ved Henne Strand er der private sommerhuse i alle størrelser og vi har alts fra billige sommerhuse til luksus sommerhuse til flere generationer. Vores sommerhuse er alle møbleret og udstyret med alt det der er nødvendigt under et ferieophold. Hos sommerhusudlejning.com kan I også leje sommerhuse der er specielt indrettet til kørestolsbrugere. Leder I efter billige sommerhuse, kan vi anbefale vores Last Minute service, hvor I ofte kan finde meget billige sommerhuse i Henne.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere kan afprøve Henne Golfklub´s 18-hulsbane. Aktivitetscentret Playland er ikke kun i dårligt vejr en magnet for både de store og de små børn. I Aquapark i Henne kan I alle boltre jer i det våde miljø. Besøg nogle af områdets lysstøberier, glasblæserier, ravsliberier og andre kunsthåndværkers gallerier og værksteder. Nogle steder kan I få lov til at se kunsthåndværkerne over skulderen. For lystfiskere er der her ved den jyske vestkyst talrige muligheder. Der er fiskesøer, floder og muligheder for havfiskeri. Hele den jyske vestkyst er indstillet på turisme og i særlig grad sommerhusudlejning. I Spøttrup som ligger syd for Limfjorden, venter der Danmarks mest velbevarede middelalderborg på jer. Her kan I gå tilbage i tiden og opleve middelaldermarkeder og ridderlege. I kalkminerne i Mønsted og Daugbjerg kan I gå under jorden. Her bliver I ført gennem en labyrint af oplyste gangarealer. Også Daugbjerg Minilandsby som er en nøjagtig kopi af Daugbjerg by er et besøg værd. Den gamle Skjern Vindmølle viser regelmæssigt udstillinger med værkerne af kunstnere fra området omkring Ringkøbing og Skjern. Wild N Fun i Holstebro har spændende aktiviteter som Gokart, Lasergame og Adventure Golf. På Museet Fiskernes Hus i Hvide Sande som er Danmarks 5. største fiskerihavn, kan I se hvordan fiskene når fra havet og på jeres tallerken i restauranten. Under jeres ophold i sommerhus ved Henne Strand kan I tage på udflugt til Tane Hedevej ved Blåvand, hvor der ligger to af de bunkere der var en del af den såkaldte Atlantikvold under 2. Verdenskrig. Disse to bunkere hørte til Tirpitzstillingen og i den ene af dem kan I opleve et spændende museum som oplyser blandt andet om de to bunkeres rolle i Atlantvolden. Men også Ribe Vikingecenter, Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg og Løveparken i Givskud er oplagte udflugtsmål. Kort sagt: Sommerhusudlejning ved Henne Strand har det hele!