Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rudbøl

Hold ferie i sommerhus i Rudbøl ved det naturskønne og fuglerige vadehav

Feriestedet Rudbøl ligger ca. 10 km syd for byerne Tønder og Højer ved den tyske grænse. Den hyggelige landsby Rudbøl er omgivet af den særprægede Sønderjyske natur med flade marskområder, søer, vådområder og Vadehavet. Den dansk-tyske grænse går lige midt gennem byen og den tilhørende Rudbøl Sø. Området er attraktivt for lystfiskere, fugle-enthusiaster, naturelskere og kulturelt interesserede. Ruudbøl og omgivelser indbyder til en afslappende ferie i sommerhus. Der er den gl. Kro i Rudbøl, hvor I kan spise god dansk kromad, samt gode indkøbsmuligheder hvor I desuden kan købe ind til jeres ophold i sommerhus. Der er kun ca. 10 km til den smukke handelsby Tønder, hvor I har gode indkøbs- og shoppingmuligheder, samt museer og andre seværdigheder. Fra jeres sommerhus i Rudbøl er der 40 minutters kørsel til de flotte brede strande på ferieøen Rømø. På Rømø må I køre med jeres bil på stranden og lige til vandet.

Naturen omkring Rudbøl i Vestjylland

Feriestedet Rudbøl er omgivet af Rudbøl Sø i syd og Vadehavet i vest. Mod øst ligger et vådområde som tiltrækker mange fugle og i nordlig retning ligger ruinen af renæssanceslottet Trøjborg og Kogsbøl Mose. Når I bor i privat sommerhus omkring Rudbøl bor I midt i den skønneste natur. Hvert år i foråret og efteråret kommer sværme af stære her til marskområdet. Hver morgen og aften danner disse fugle fantastiske formationer, som de fleste af jer kender som Sort Sol. Der kan være sværme med helt op til 50.000 fugle. Dette fantastiske naturfænomen tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende til Tønder Marsken. Vadehavet som strækker sig fra Blåvand Ho og helt ned til den tyske grænse, er Danmarks største Nationalpark. Her ved kysten, hvor millioner af trækfugle kommer vorbi, kan I også observere mange sæler, som ligger og daser i solen på sandbankerne.

Sommerhusudlejning i Rudbøl på vestkysten

Vores sommerhuse i og omkring Rudbøl ligger på grønne naturgrunde med træer og omgivet af levende hegn. Mange feriegæster vælger at leje et privat sommerhus i Sønderjylland gennem sommerhusudlejning.com på grund af roen, den helt specielle natur og de spændende naturoplevelser i Tønder Marsken. Desuden har man her mulighed for selv at tilrettelægge ferien lige som det passer en, mens naturen venter udenfor. De fleste private sommerhuse er i de senere år blevet moderniseret. Disse huse fremstår i dag som lyse og venlige, og er ofte indrettet med moderne inventar samt brændeovn og internet. Selvom mange sommerhuse er indrettet efter ejerens smag med møbler, cd-afspiller, fladskærms tv, hårde hvidevarer og diverse pynt, er der alt det i et sommerhus, som I har brug for til en skøn ferie. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et flot sommerhus til billige penge. Hvis I holder en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen kan I opnå gode rabatter, og dermed finde et billigt sommerhus. Se også vores Last Minute tilbud, hvor I har mulighed for at finde et luksuriøst sommerhus med spa og sauna om sommeren til en billig lejepris. Mange feriegæster tager deres hund med på ferie, og lejer gennem sommerhusudlejning.com et sommerhus som er egnet til et ophold med hund. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet grund, så hunden kan boltre sig i haven.

Aktiviteter omkring Rudbøl

Den gamle middelalder- og renæssance slotskirke i Møgeltønder, ca. 7 km fra Rudbøl og slotsparken omkring Schackenborg er også et besøg værd. Højer Mølle- og Marskmuseum har til huse i Danmarks største hollandske mølle og viser en udstilling om stormflod og livet i marsken. Højer Gl. Sluse fra 1861 og Vidåslusen, som er Højers nye sluse fra 1980, blev opført for at kystsikre området. Oplev de gamle slotsruiner ved Trøjborg, som ligger syd for en lille skov ved Visby og ca. 11 km nord for jeres sommerhus. Ruinerne er omgivet af dobbelte voldgrave og århundredegamle træer. Her siges det, at tidligere ejere spøger om natten. Besøg også den smukke handelsby Tønder og oplev den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder. Mellem Emmerlev og Hjerpsted ligger der 32 oldtidshøje, som er bevaret fra broncealderen. Det tager kun 15 minutter at køre til Hjerpsted kirke som blev bygget i 1150 i granit, og med sin beliggenhed helt ud til havet, er kirken et meget smukt syn. Hvis I gerne vil gøre jeres ferieophold i Rudbøl til en badeferie, så skal I køre til ferieøen Rømø. Stranden ved Lakolk og Sønderstrand i syd er Danmarks bredeste strande og meget børnevenlige. Søbadet Lakolk er det ældste ferieområde på Rømø. Besøg også Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud og Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg som er spændende udflugtsmål. Lej sommerhus i Rudbøl, og oplev det naturskønne vadehav.


 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4812,-

    

   Rudbøl Sommerhus, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5401

   8000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Rudbøl Sommerhus på landet, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5086

   10000 m til vandet

   Sovepladser: 22

   Soverum: 8

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Rudbøl Sommerhus, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5400

   8000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Rudbøl Sommerhus på landet, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5066

   10000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4346,-

    

   Rudbøl Ferielejlighed, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5403

   8000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4038,-

    

   Rudbøl Ferielejlighed, Rudbøl

   Reg.nr.: 29-5402

   8000 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1