Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skaven Strand

Skaven Strand er et eldorado for ornitologer og lystfiskere

Badebyen Skaven ligger med sin rene og børnevenlige strand ved Ringkøbing Fjord. Her kan I holde ferie i sommerhus i rolige og fredelige omgivelser. Skaven er nabo til Nordeuropas største natur genoprettelsesprojekt, Skjern Å Naturprojekt. Området med private sommerhuse ligger lige syd for Skjern Å deltaen. Ferieområdet Skaven Strand er et decideret sommerhusområde som er delt op i 3 områder. De to af dem ligger til fjorden, og det 3. ligger få hundrede meter inde i landet. Der er også en lille lystbådehavn og en campingplads ved Skaven Strand. I byerne Skjern og Tarm, som ligger få km mod nordøst, har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder.

Naturen omkring Skaven Strand i Vestjylland

Sommerhusområdet Skaven Strand er omgivet af Skjern Å deltaen og Hestholm Sø i nord, Lønborggård Plantage og Brosbøl Plantage i øst. Bag Vostrup Plantage mod sydøst er der et stort vådområde, og mod syd ligger områderne Hemmet og Bork Havn med mange sommerhuse. Ikke langt fra jeres private sommerhus i Skaven ligger Naturreservatet Tipperne, hvor klyder, kobbersnepper, viber, rødben, brushaner, strandskader og præstekraver har deres ynglepladser. Markerede vandre- og cykelstier fører jer gennem et smukt og kuperet naturlandskab ved Ringkøbing Fjord. Det lave og rolige vand i fjorden danner perfekte betingelser for sikkert surfing, især for nybegyndere. Men også kajaksejlere elsker at besøge fjorden. Hele området, især den sydlige del af Ringkøbing Fjord, er et eldorado for ornitologer og lystfiskere. Fiskesøerne ved Ringkøbing Fjord, den fiskerige Skjern Å og havfiskeri er populære mål for lystfiskere, der ofte bor i sommerhus i Skaven Strand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I sommerhusområdet i Skaven kan I leje et flot privat sommerhus til billige penge gennem sommerhusudlejning.com. De enkelte sommerhuse er for det meste indrettet efter ejernes smag, men der er alt det I har brug for til en vellykket ferie. Som standard er vores sommerhuse inddelt i bad, køkken, soveværelse og stue, og de fleste er til 6-8 personer. Alle sommerhuse er møbleret, og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Nogle sommerhuse som I kan leje billigt gennem sommerhusudlejning.com har en brændeovn og legeredskaber til børnene. En del sommerhuse er også udstyret med spa og sauna, og nogle sommerhuse har endda installeret en udendørs spa. Har I mest lyst til at plaske i vandet, er det også muligt at leje et luksus sommerhus med swimmingpool gennem sommerhusudlejning.com i Skaven Strand. Om I er alene, som familie eller i grupper, så er der plads til alle i Skaven. Er I på jagt efter det helt rette tilbud, er Last Minute sommerhusudlejning i Skaven det helt rette.

Aktiviteter og attraktioner

Overalt i området er der meget at se på. Hvem vil ikke gerne se Vikingerne i Bork Havn eller beundre sandskulpturerne ved den Internationale Sandskulpturfestival i Søndervig? I næsten alle byer ved Jyllands Vestkyst bliver der om sommeren arrangeret loppemarkeder i weekenden. Mange steder optræder musikere, kunstnere og artister for at underholde feriegæsterne. I de fleste badebyer bliver der også udgivet en årlig aktivitetskalender, som I kan få på turistbureauet. Det er meget spændende at se slusen i Hvide Sande. Den skiller det barske Vesterhav fra den stille Ringkøbing Fjord. Hvis I er interesseret i den 2. Verdenskrigs historie, kan I besøge Houvig, hvor der er et fæstningsanlæg med 50 bunkere og bunkerrester fra den tidligere Atlantikwall. Men hvis I hellere vil fare vildt, så kan I også besøge Labyrintet i Silkeborg. Der er også en mulighed for at spille Fodboldgolf med de andre i Outrup. Tag en tur til Ølgod og besøg Mejerimuseet Hjedding Andelsmejeri, som er Danmarks første andelsmejeri. Den blev indviet den 10. juni 1882. Mejeriets vedtægter blev grundstammen til mange andelsmejerier fremover. Når I er på ferie i sommerhus i Skaven Strand, skal I besøge havnebyen Esbjerg, som byder på mange seværdigheder. Byen har et 10 km langt havneanlæg, og er Danmarks største nordsøhavn. Esbjerg havn er også centrum for den danske offshore industri. Besøg Fiskeri- og Søfartsmuseet, Kunstmuseet og Trykkerimuseet i Esbjerg som er et besøg værd. Besøg også Abelines Gård i nærheden af Hvide Sande som er smukt beliggende på Holmslands klit. Denne gamle gård, som blev bygget midt i 1850’erne, er en traditionel vestjysk klitgård. Her får I et lille indblik i, hvordan bønderne levede for 150 år siden ved den Jyske Vestkyst. Men også Ølgod Museum fører jer over 150 år tilbage til en helt anden verden. Dengang måtte også de større børn arbejde med at passe de små søskende, vogte får eller stå tidligt op om morgen for at malke dyrene. Få en fornemmelse af hvor hårdt livet har været. Egentlig har vi det jo meget godt i dag. Børnene vil sikkert gerne tage en tur til Legoland i Billund, hvor kan opleve en hel verden i Legoklodser. Natureldoradoet Skaven Strand er absolut et besøg værd, og det naturligvis i et sommerhus gennem sommerhusudlejning.com.