Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hvide Sande

Hvide Sande er et feriested med masser af oplevelser og en uberørt natur

Ferieområdet Hvide Sande ligger midt på Holmsland Klit ved den Jyske Vestkyst, og er kendt for sommerhusudlejning. Det er det ideelle feriested for alle der har brug for at slappe af fra hverdagens stress. Den idylliske og rolige by ligger med sine mange private sommerhuse ved Jyllands Vestkyst. Her kan I opleve brede og endeløs lange sandstrande, høje klitter og bølgernes buldren. Hvide Sande byder på mange afvekslingsrige aktiviteter men også på afslapning og ro. Her kan I så rigtig nyde jeres ferieophold i privat sommerhus i fulde drag. I Hvide Sande kan I gå lange ture på stranden og gennem klitterne eller promenere gennem byens centrum. Indkøbsmulighederne til jeres sommerhus er gode. De forskellige butikker sælger alt fra håndarbejder og smykker til modetøj og kunsthåndværk. Hver butik har sin egen unikke stil og byder på noget for enhver smag. Når I bliver sulten kan I besøge en af restauranterne eller caféerne i feriebyen. Her bliver I præsenteret for nogle af områdets specialiteter. I handelsbyen Ringkøbing er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt museer.

Naturen i Hvide Sande på Holmsland Klit

Hvide Sande ved den Jyske Vestkyst er altid et besøg værd, og I kan opleve byens charme hele året rundt. Naturen omkring Hvide Sande er enestående og en oplevelse uanset om I vælger sommerhusudlejning om foråret, sommeren eller efteråret. Her er I tæt på den til tider barske natur ved Vesterhavet, som kan være en særlig oplevelse på en stormende efterårsdag. I Hvide Sande er den rolige Ringkøbing Fjord forbundet gennem en sluse med det barske Vesterhav. Når I er på ferie i Hvide Sande bliver det aldrig kedeligt. Hver dag kan I få nye oplevelser og gøre nye opdagelser. Under et ferieophold i sommerhus har I naturen lige foran døren. Landskabet omkring Hvide Sande byder på mange udendørs aktiviteter både sommer og vinter. De der elsker naturen og dyrelivet får en særlig oplevelse i fuglereservatet Tipperne, som ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her kan I opleve fuglene fra observeringstårne.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Hvide Sande har I muligheden for at leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. På denne måde kommer I til at bo midt i naturen, hvor I kan tilrettelægge jeres tid lige som det passer jer. Når I bor i sommerhus i Hvide Sande kan I bestemme det hele selv. I kan sove sålænge det passer jer og planlægge jeres tid efter eget ønske. Her er I fuldstændigt uafhængige. I de danske sommerhuse er der plads til hele familien både i og udenfor huset. I kan leje et privat sommerhus i den størrelse der passer til jer. I Hvide Sande finder I sommerhuse i alle størrelser og kategorier. Der er sommerhuse med spa, sauna og pool, men også almindelige, billige standard sommerhuse med brændeovn og det nødvendige inventar. I Hvide Sande ligger alle sommerhuse tæt ved det maleriske klitlandskab, og I kan nå stranden på få minutter. Hvis I vælger 14 dage eller mere, tilbyder vi billige sommerhuse i store dele af sæsonen. Også vores Last Minute sommerhusudlejning er populært, da det er muligt at finde et billigt sommerhus i Hvide Sande kort tid før ankomsten.

Aktiviteter og attraktioner

Et ferieophold i et privat sommerhus i Hvide Sande er en god basis for spændende udflugter og aktiviteter i området. Forholdene er ideelle til surfing, lystfiskeri og ridning på stranden, som er populære aktiviteter her i ferieområdet. I skal prøve Aqua Sports Zone Kabelpark, hvor I kan stå på vandski eller Wakeboard ved hjælp af kabeltræk. Vi kan godt anbefale at stå tidligt op om morgen og deltage i fiskeauktionen på havnen i Hvide Sande. Oplev Hvide Sande Havn med den særlig hyggelige atmosfære og de mange fiskekuttere. Under jeres ophold i sommerhus ved Hvide Sande har I gode muligheder for udflugter i baglandet. Besøg Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud og Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg, som er spændende udflugtsmål. Kunstmuseet og Trykkerimuseet i Esbjerg er også spændende steder I kan besøge. Tag en tur til Strandingsmuseet Sct. George i Thorsminde, hvor I oplever historien om et berømt søslag ved Jyllands Vestkyst og nogle fatale skibsforlis af engelske krigsskibe for 200 år siden. Jeres næste ferie i sommerhus ved Hvide Sande bliver med sikkerhed en succes.