Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bork Havn

Bork Havn har en fantastisk beliggenhed ved Ringkøbing Fjord

Den livlige ferieby Bork Havn ligger midt i ferieområdet ved Ringkøbing Fjord, som er meget kendt for sommerhusudlejning. På den ene side ligger den største strandsø i Danmark, og på den anden side det store fuglereservat Tipperne. Badestrandene ved Ringkøbing Fjord har meget rolige vandforhold som gør dem børnevenlige. Her på strandene er bilkørsel ikke tilladt. Fra jeres private sommerhus i feriebyen Bork Havn er der ikke langt til restauranterne og butikkerne samt den store lystbådehavn som også er fiskerihavn. Her kan I købe ind til jeres sommerhus, men i Skjern og Tarm er der også gode muligheder for indkøb og shopping med en del butikker og specialforretninger i byernes centrum. Strandområdet nord for havnen er en flot tumleplads for sol- og badeglade turister fra Tyskland og Skandinavien. Området syd for havnen hører til de bedste surfområder i Nordeuropa. Bork Havn er et paradies for surfere og især for nybegyndere er betingelserne ideelle. Her er der et surfcenter og en surfskole.

Naturen i Bork Havn på Vestkysten

Fuglereservatet Tipperne ligger på Tipper Halvøen i Ringkøbing Fjord. Her afbryder trækfuglene fra hele Skandinavien deres rejse til vinterkvartererne i Sydeuropa og Nordafrika. Det er både for ornitologer og amateurer en fantastisk oplevelse. Blåbjerg Klitplantage med sin 64 Meter høje Blå Bjerg er nok den højeste klit i Danmark. Luften omkring jeres sommerhus ved Bork Havn er fyldt med fuglekvidder og vindens susen. Den rige flora og fauna i hedeområdet Lønborg Hede og ved den vandrige flod Skjern Å er helt enestående. Opdag det smukke naturområde omkring Skjern Å som er Danmarks mest vandrige å. Ved åens udmunding i Ringkøbing Fjord befinder sig landets eneste floddelta.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Aktivitetsmulighederne for feriegæster i Bork Havn er talrige. Her hører windsurfing, drageflyvning, lystfiskeri, vandreture, cykelture, ridning og observering af fugle til turisternes mest populære beskæftigelser under deres ophold i privat sommerhus. Et sommerhus ved Bork Havn danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner i Jylland. Også her er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser, hvor det er nemt at finde et billigt sommerhus. Er I på udkig efter store rabatter, kan vi anbefale vores Last Minute tilbud i Bork Havn. Last Minute gælder såvel vores små billige sommerhuse som vores store luksus sommerhuse til flere familier. Mange turister vælger sommerhusudlejning og holder ferie i privat sommerhus, fordi man er uafhængig og bestemmer selv hvornår man vil stå op, hvornår man vil spise og hvor man vil gå eller køre hen. Afstanden mellem sommerhus og strand er som regel ikke langt, og i mange sommerhuse er det tilladt at tage hund med.

Aktiviteter og attraktioner

I området omkring Bork Havn er der også rigtig meget at se på. Vikingehavnen Bork gå hele 1000 år tilbage i tiden. Besøg museet med vikingerbådene i havnen samt Vikingegården og udstillingen. I området er der gamle vindmøller og vandmøller som er et besøg værd. I landsbyen Dejbjerg Jernalder kan I gå på en tidsrejse til jernalderen. Tag også en tur til det 1000 m2 store Nordsø Badeland syd for Hvide Sande. Det ligger ca. 6 km syd for Hvide Sande og har altid 30 graders varmt vand også når der er dårligt vejr udenfor. Besøg med jeres små børn Bork Legeland som er et indendørs legeland. Det er en sjov oplevelse for hele familien. Tag fra jeres private sommerhus ved Bork Havn på udflugt til det 40 meter høje fyrtårn som markerer Danmarks vestligste punkt. Blåvands fyrtårn er fra året 1900. På grund af fyrtårnets placering på en høj klit, kommer lyset til at være i 55 meters højde over området. Lysstrålen kan ses hele 60 kilometer. Jyllands Park Zoo i Videbæk er velegnet til børnefamilier. Parken er indrettet så også de små kan røre og klappe en del af dyrene. I området omkring Ringkøbing Fjord kan I besøge mange gallerier, hvor lokale kunstnere viser deres arbejder frem. Under jeres ophold i sommerhus ved Bork Havn har I gode muligheder for udflugter i baglandet. Ribe Vikingecenter, Løveparken i Givskud og Fiskeri- og Søfartsmuseet Esbjerg er også spændende udflugtsmål. Velkommen til sommerhusudlejning og store ferieoplevelser i Bork Havn.